Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devlet hastanesinde 350 TL ye oldum ben. plastik cerraha gidip görüşebilirsiniz valla ben çok memnunum. Tavsiye ederim. İlk başta sorun var gibiydi ama şişler inince mükemmel![]()
İxmir ekol KBB hastanesi doç dr fatih uygur ben bugün gittim 10 güne olucam sadece göztorbası için yani üst göz kapağı hariç 3000 tl ama mutlaka dr görmeli bu genel anestezi için lokalde olabiliyormuş fakat ben korktuğumdan istemedim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cuma günü oldum şuanda bandaj var yarın doktor görecek
Canim nasilsin? gozalti torbalarini aldirdin sanirim ben de aldiracagim, sonuc nedir,durumun nasil? lutfen bana cevap yazarmisin?
1 hafta oldu bugün bandajlar çıktı biraz kırmızı leke gibi morluk var bide kirpik dibindeki dikişlerin etrafı şiş henüz. Ödem varmış. Yani daha bişey anlayamadım . Hafif hafif göz çukurumda ağrı var sızı gibi ama torbalar yok tabi :)) 1 hafta daha geçmesi lazımmış
1 hafta oldu bugün bandajlar çıktı biraz kırmızı leke gibi morluk var bide kirpik dibindeki dikişlerin etrafı şiş henüz. Ödem varmış. Yani daha bişey anlayamadım . Hafif hafif göz çukurumda ağrı var sızı gibi ama torbalar yok tabi :)) 1 hafta daha geçmesi lazımmış