merhaba teşekkürler, özelden atarım tabi. Yağ enjektesini doktorların kendisi de %40-60 oranında eriyeceğini söylüyor. Bu bildiğimiz bir bilgi. Benim memnun olmadığım kısım ameliyattan 7. gün sonunda yüzümün neredeyse eski haline gelmesi oldu. Genellikle yüze yağ enjektesi birkaç seanstan oluşuyormuş. Her seans için tekrardan cerrahi işlem ve ödeme yapmak gerekiyor. Dolayısıyla çok tuzlu bir masraf. İnternette araştırmalar yapmıştım bazı hastalarda yüzde topak topak kalanlar vs olmuş. Bende o görüntü oluşmadı hatta iz yök. Ama ağrı var. Güldüğüm zaman yanaklarım ağrıyor. Hunharca gülmeme gerek yok yani direkt sızlıyor. Bir de yan yatarken yanağım acıyor sürekli düz yatmak zorundayım. Ödemlerin gitmesi için ilk 2 hafta dik yattım ama şu an hala hassasiyet devam ediyor. Kısaca yağ enjektesinde ilk seansta çok bir şey beklemeyin. Yağların büyük bir oranı ilk 3-6 ay içerisinde yok oluyor. Tekrardan bir seans gerekebiliypr bunun için maddi imkanınız varsa cesaret edebilirsiniz. Bir de karnımdan yağ alındı karnımdaki hassasiyet hala devam ediyor. Özellikle karın üstü yatamıyorum yanma oluyor. İlk 2 hafta eğilemiyordum bile. Benim yanak çizgime de 6cc koydu doktorum, dişlerim hassas olduğu için dişime de ağrı yaptı