Göz altı yağ enjeksiyonu mu dolgu mu?

Tenebre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
89
22
98
İzmir
Merhaba arkadaslar, yıllardır göz altı çöküklüğü/morluğundan mustaribim, ne yapsam gecmedi. Dolgu yaptırmada karar kıldım ama sonra nette bi doktorun yazısını okudum, yağ enjeksiyonu 3 ay kalırsa ömür boyu gidiyormuş, siz bu konu hakkında ne düsünüyorsunuz? simdiden teşekkürler

kişiden kişiye değişebiliyor bu durum ya enjeksiyonu sanırım daha pahalı durumun varsa deneyebilirsin bakalım doktorun dedikleri kadar kalacak mı bence onlarda erimeyecek diye bir şey yok sonuçta öncekiler nasıl erimiş sadce kendinden bir parça oluyor acaba birşey olurmu endişesi olmaz

Hiç sanmıyorum yağ enjeksiyonu çok riskli hadi beğenmedin telef olursun dikkat etmelisin.

Doğru söylüyorsunuz, işinin ehli birini bulmak lazım bu konuda ama sanırım yağ enjeksiyonu yaptıran kimse yok :S

Ben de çok istedim doktor, doktor gezdim riskli olduğu için doktorlar yanaşmadı ben de ışık dolgusu yaptırdım.
anladım, geçmiş olsun, ne zmana yaptırdınız acaba ve doktorlar kalıcılığı hakkında ne diyor? Benim göz altlarım çok çökük ve mor, tenim de beyaz oldugu için çok kötü duruyor. morluklara etkisi nasıl sizce?

Morluklarım yarı yarıya geçti benim çöküklerde gitti sadece bi tarafta elime bi kitle geliyo dr ödem dedi ama sanmıyorum ben 12 gün oldu bakalım gideceğim tekrar kişiye göre değişiyormuş kalıcılığı 1 yılı bile geçebilir dedi ama bakalım göreceğiz Tenebre Tenebre

Back
X