Lekeler, Çiller göz altıı morlukları için :))) 3 gündür denedim işe yarıo gibi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

mistero35

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
616
28
298
İzmir
kızlaaar nette nerde bulduğumu hatırlamıorm zamanında yazmışm bi yere 2 gündür uygulamaya başladım çok işe yaradı cildim parlıo göz altlarım kapatıcı sürmüş gibi oldu kii bnm göz altı morluklarım genetikk formülümüüz şuuu

Göz altı morlukları: İki yemek kaşığı kuru naneyi bir çay bardağı süt ile kaynatın. Ardından karışımı buz kalıbına dökerek dondurun. Her sabah elde ettiğiniz bir buz küpü göz altına beş dakika boyunca uygulayın. Böylece göz çevrenizdeki morlukları giderebilirsiniz.

bugün bütün yüzümede sürdüm hem ferahlatıyoda canlılıkı geldi yüzüme sanki fondötenli gibi oldu b sanırım lekeleride geçirirrr

bende hafif morluk var. daha çok torbalanma var bende. acaaba işe yararmı ki. deneyelim bakalım:))

bendede bu sorun var. hatta kırısıklık ve hafif yağlanmada cabası. estetik olsam mı diye düşünüyorum ama göz şeklim bozulur daha berbat olur diye korkuyorum. bir sürü cok pahalı ucuz kimyasal ve bitkisel ürün denedim yok, geçmedi. en cok şikayet ettiğim morluklar ama üşenmezsem eger dnicem. paylaşım için teşekkürler.

Son düzenleme:
hemde genetik olan morluğa iyi gelmiş süpermiş bende denemek istiyorum :90: peki süzmeyecekmiyiz?

çok teşekkürler verdiğin b u güzel bilgi için yarın hemen deneyeceğim ve sonucu buradan yazacağım tekrar çokkkkkkkk teşekkürler

deneyin kızlaar zaten zararsız bişey kimyasalda yok ben bugün yeni yaptım içine 1 kaşık kahvede koydum hani kafeinde iyi geliomş ya göz altlarına belki dahada işe yarar :D

ay hemen deneyecem senelerdir geçmeyen morluklar çocuklugumdan belli yapmadıgım kalmadı inşallah bu işe yarar çok tşk ederim

Kızlar ben bu formülü değil de direk buz kalıbını denemiştim.
Bilmem sizde nasıl olur ama benim göz altımda, hani yüzde olur ya küçük kılcal damar çatlakları kırmızı kırmızı,ondan olmaya başlamıştı
Yani direk buzu sürünce de çok soğuk etkisiyle böyle yapabilir, dikkatli olun

Kızlar ben bu formülü değil de direk buz kalıbını denemiştim.
Bilmem sizde nasıl olur ama benim göz altımda, hani yüzde olur ya küçük kılcal damar çatlakları kırmızı kırmızı,ondan olmaya başlamıştı
Yani direk buzu sürünce de çok soğuk etkisiyle böyle yapabilir, dikkatli olun

Hmmm o zaman nasıl uygulycazki bunu kaş yapalım derken göz çıkarmayalm :)

Siteden öğrendiklerimi 1 deftere yazıyorum defterimin adını da kk notebook koydum :) Bunu da ekledim deneyeceğim en kısa zamanda teşekkürler

Back
X