Gecen sene bir doktora gostermistim.igne ile delmekten bahsetti.ama ben cesaret edemedim.oyle duruyorlar(
hmm aslında adı biraz korkunç iğneyle alma olayının . ufaık üzerinden delip sıkıyor diye biliyorum izlediğim videolar o yöndeydi en azından

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecen sene bir doktora gostermistim.igne ile delmekten bahsetti.ama ben cesaret edemedim.oyle duruyorlar(
Aay cok heyecanlandım.umarim başarılı bir süreç olur.nerde yaşıyorsun,İstanbul'da mı?hmm aslında adı biraz korkunç iğneyle alma olayının . ufaık üzerinden delip sıkıyor diye biliyorum izlediğim videolar o yöndeydi en azındanben bu hafta sonu cilt bakımına gidiyorum orda alabileceklerini söylediler , en azından denemiş olurum napiyim ..
Benim yillardir var bu beyaz noktalar gecmek bilmedi. Acaba krem ne icindi yani goz alti kremimi kullandınızKızlar ben bioderma hydrabio prefecture spf30 kremini kullanmaya baslayinca kendiliğinden geçti bununla beraber biodermanin hassas ciltler icin olan yuz yikama jelinide kullandim
Yok göz altı kremi değil nemlendirici güneş koruyucu krem ışıltı veriyor. Benimde göz altı kreminden oldu geçmedi de bu kremi kullaninca gecti şuan goz altı kremi kullanmiyorumBenim yillardir var bu beyaz noktalar gecmek bilmedi. Acaba krem ne icindi yani goz alti kremimi kullandınız
Beyaz olanlar sıkılmıyor sıkılsada çıkmıyor yara olup kalıyor bende oyle olmuştuBendede yağ bezesi çıkmıştı.kendin hallettin![]()
Aynen sikilmiyor cok sert iyice islemis durumdaBeyaz olanlar sıkılmıyor sıkılsada çıkmıyor yara olup kalıyor bende oyle olmuştu
Beyaz olanlar sıkılmıyor sıkılsada çıkmıyor yara olup kalıyor bende oyle olmuştu
İğneyle iyice oyduktan sonra çıkarmıştım . Uğraştırdı ama halloldu.iz de kalmadıAynen sikilmiyor cok sert iyice islemis durumda
sonuç nedir yaptırdınız mıBenim yillardir var bu beyaz noktalar gecmek bilmedi. Acaba krem ne icindi yani goz alti kremimi kullandınız