Göz Çevresi Bakımı Göz altındaki yağ bezecikleri bir çare bilen buraya!

Gecen sene bir doktora gostermistim.igne ile delmekten bahsetti.ama ben cesaret edemedim.oyle duruyorlar:KK43:(

hmm aslında adı biraz korkunç iğneyle alma olayının . ufaık üzerinden delip sıkıyor diye biliyorum izlediğim videolar o yöndeydi en azından :olamaz: ben bu hafta sonu cilt bakımına gidiyorum orda alabileceklerini söylediler , en azından denemiş olurum napiyim ..

hmm aslında adı biraz korkunç iğneyle alma olayının . ufaık üzerinden delip sıkıyor diye biliyorum izlediğim videolar o yöndeydi en azından :olamaz: ben bu hafta sonu cilt bakımına gidiyorum orda alabileceklerini söylediler , en azından denemiş olurum napiyim ..
Aay cok heyecanlandım.umarim başarılı bir süreç olur.nerde yaşıyorsun,İstanbul'da mı?

Kızlar ben bioderma hydrabio prefecture spf30 kremini kullanmaya baslayinca kendiliğinden geçti bununla beraber biodermanin hassas ciltler icin olan yuz yikama jelinide kullandim

Kızlar ben bioderma hydrabio prefecture spf30 kremini kullanmaya baslayinca kendiliğinden geçti bununla beraber biodermanin hassas ciltler icin olan yuz yikama jelinide kullandim
Benim yillardir var bu beyaz noktalar gecmek bilmedi. Acaba krem ne icindi yani goz alti kremimi kullandınız

Benim yillardir var bu beyaz noktalar gecmek bilmedi. Acaba krem ne icindi yani goz alti kremimi kullandınız
Yok göz altı kremi değil nemlendirici güneş koruyucu krem ışıltı veriyor. Benimde göz altı kreminden oldu geçmedi de bu kremi kullaninca gecti şuan goz altı kremi kullanmiyorum

Merhaba hanimlar,

Benim göz kapaklarimin üzerinde de ksantelazma denilen yag bezeleri var. Rahatsiz ediyor insani. Genetik sanirim ama bir sekilde gecmesi mümkün degil mi ? Bundan kurtulmus olanlar var mi acaba ?

arkadaşlar yağ bezecikleri için poşet çayı demledikten sonra poşeti gözlerinize koyup bekletin geçiriyo. morluklar için de patates ve salatalık birebir. rengini ciddi oranda açıyo deneyin mutlaka

Back
X