Göz Çevresi Bakımı Göz altındaki yağ bezecikleri bir çare bilen buraya!

Ya onlar bende de var, ben de cilt bakımı yaptırdım ordaki bayan iğneyle tek tek çıkartıp temizledi birkaç gün kırmızı kırmızı oldu sonra geçti ama daha küçük olanlara birşey yapamadı tekrar geldiğinde yaparız dedi tekrar gidemedim.
Kesinlikle normal yüz kremlerini göz çevresine sürmemek gerek ama onu sürünce çıkıcak diye birşey yok ırsi birşey sonuçta.
Bence iyi bir güzellik merkezine gidin temizlesinler, ondan sonra da güzel bir göz kremi alın onu kullanın.
Benim de bu aralar gitmem gerek.

ayşenur yazıcıya sordum oda kitabını gönderdi . Cilt bakımında uzman kifli deriyi dezenfekte
eder. Büyüteç altında ince bir igne yard›m›yla deriyi kaldırıp butonu
çıkarr. Ardndan maske uygular ve yüksek frekanslı ›fln vererek
sa¤l›kl› bir flekilde onar›lmas›n› saglar. yazıo cilt bakımında bu işlemi yaptıran başka kim var

canım kusura bakma özelden cvb yazamıyorum msj sayım 100 olmadığı için özelden yazamıyorum buradan okursun.
canım ben ankarada kudret göz hastanesinde yaptırdım. cımbız gibi bi aletti sanırım tek tek temizledi.sonradaküçük bir bandajla kapatmıştı üzerlerini.geçmiş gün krem vermişmiydi hatırlamıyorum ben yaptıralı çok oldu. sanırım 5 sene kadar.
ssklıydım fazladan 60 mı 80mi ne odemiştim. ssk karşılamıyo demişlerdi....istanbulda bilmiyorum.gözüne herşeyi sürme ayrıca en hassas nokta ne de olsa.... iyi gecler

Kendim kullanmadım ama hem KK'da hemde başka bir sitede kullananların yorumlarını okudum Avon'un Anew göz altı kapatıcısının göz altındaki yağ butonlarını yok ettiğini okumuştum isterseniz bir de bunu deneyin belki sizdede işe yarar.

canım cvp için teşekkürler .ben istanbuldayım burdada ii bir yer bulamadım henüz. etilerde bir güzellik merkezi sadece göz altı bakımını 1.5 saat yapıyormuş bunu yaptıran varmı cilt bakımından ayrı bir programmış

kızlar benim de göz çevremde bu yağ bezelerinden var, hatta bazıları artık kist halini almış durumda, çok canım sıkılıyor :2:

kaç kere doktora gittim, hem de farklı farklı ama ya krem verdiler soyma özellikli göz çevresine hafif hafif uygula dediler ya da hiç uğraşmıcakmışım. nasıl uğraşmayım,o kadar canımı sıkıyorlar ki :(

sanırım tek çözümü cerrahi müdahale ile çıkarttırmak olacak. bazıları kendilerinin uğraşıp uğraşıp çıkardıklarından bahsetmişler ama bence denenmemeli bile.

doktor yapsa bile iz kalır diye korkuyorum. sonra tekrar çıkar diyenler var.

ankara'da bu konuda en iyi yer neresi bilen var mı acaba? ne gibi yerler yapar bu işlemi bilemiyorum. cilt bakım merkezlerinde doktor çalışıyor mu, varsa bile bu konuda ne kadar uzman bilmek gerekir. uzman olan bir doktorun kendi muayenehanesine mi gitmek lazım? tıbbi cilt bakım merkezleri var mı?

kolestrolüme baktırdım kaç kere, onunla alakalı değil. aslında özel olarak hiç bişeyle alakalı olmadığına inanıyorum. göz altı kapatıcısı desem, benim gibi bi sürü arkadaşım da kapatıcı fondöten pudra vs. kullanıyo, neden onlarda olmuyo da bende oluyo. bu sadece bünye meselesi. o yüzden aldırdıktan sonra tekrar etmesi çok muhtemel :31: keşke bir çözüm bulan olsa :5:

Bazı yerlerde syringoma diye geçiyor, internette bir kaynakta "because syringomas are usually embedded within the dermis, complete removal is often unsuccessful and recurrence is common" yani "Syringomalar genellikle dermis (deri demek istiyor sanırım) içinde gömülü olduğundan, tümüyle yok edilmesi genellikle başarısız olur ve tekrar etmesi yaygındır."

bazı yerlerde milia diye geçiyor ve "hiç bir topikal veya sistematik ilaçlar milialar üzerinde etkili değildir, sadece isotretinoin, tretinoin, oral etretinate ve minocycline maddelerinin topikal etkileri başarı göstermiştir" diyor. Bir de electrodesiccation, karbondioksit lazer, dermabrazyon ve kriyoterapi etkili olabilir deniyor.

bazen acne vulgaris diye geçiyor, sebebinin genetik olabileceği gibi yağ salgılanmasının fazla olması, Propionibacterium acnes bakterisinin faaliyetleri olabilirmiş.

gece gece yine bir yağ bezesi araştırması yaptım :) ama çözüm bulamıyorum, deliricem:37:

bende vardı hemde çok fazla!! yağlı yiyecek tüketmekten oluyor. pek tavsiye etmem ama ben kurtuldum şu şekilde : toplu iğneyi güzelce temizleyip o bezeciğe batırdım tam ortasına batırdım ama. sonra orayı sıktım ve yağı çıkardım. 2-3 gün orada küçük bir kabuk oluyor ama kabuk geçince hiç biri kalmıyor. tavsiyem yaparsanız tek tek halledin çünkü gözünüzün altı hep kabuk olmasın...

bendede var maaaalesef. eczaneden insülin iğnesi alıyorum onların uçları çok ince oluyo. kenarına hafif batırıyorum hemen çıkıyo yağ bezeleri

benimde yağ bezecikleri vardı .Ama artık yok :)) evdeki iğnenin ucunu ocakta yaktım soğuduktan sonra bezeciğe kenardan batırdım bütün olarak hepsi düştü. bir iki gün kabuk bağladı şimdi 2 haftadır yoklar.yaptıktan sonra cildinizi temiz tutun yoksa yine çıkar.işin sırrı o bölgeyi yağlandırmamak....

kızlar benim de göz çevremde bu yağ bezelerinden var, hatta bazıları artık kist halini almış durumda, çok canım sıkılıyor :2:

kaç kere doktora gittim, hem de farklı farklı ama ya krem verdiler soyma özellikli göz çevresine hafif hafif uygula dediler ya da hiç uğraşmıcakmışım. nasıl uğraşmayım,o kadar canımı sıkıyorlar ki :(

sanırım tek çözümü cerrahi müdahale ile çıkarttırmak olacak. bazıları kendilerinin uğraşıp uğraşıp çıkardıklarından bahsetmişler ama bence denenmemeli bile.

doktor yapsa bile iz kalır diye korkuyorum. sonra tekrar çıkar diyenler var.

ankara'da bu konuda en iyi yer neresi bilen var mı acaba? ne gibi yerler yapar bu işlemi bilemiyorum. cilt bakım merkezlerinde doktor çalışıyor mu, varsa bile bu konuda ne kadar uzman bilmek gerekir. uzman olan bir doktorun kendi muayenehanesine mi gitmek lazım? tıbbi cilt bakım merkezleri var mı?

kolestrolüme baktırdım kaç kere, onunla alakalı değil. aslında özel olarak hiç bişeyle alakalı olmadığına inanıyorum. göz altı kapatıcısı desem, benim gibi bi sürü arkadaşım da kapatıcı fondöten pudra vs. kullanıyo, neden onlarda olmuyo da bende oluyo. bu sadece bünye meselesi. o yüzden aldırdıktan sonra tekrar etmesi çok muhtemel :31: keşke bir çözüm bulan olsa :5:

Canım benimde gözümün üzerinde yağ bezesi vardı. Ben aldırdım cerrahi müdahale ile korkmana gerek yok kesinlikle iz kalmıyor. Hem de ben öyle araştırarak gitmedim doktora, rutin göz muayenesine gittiğimde doktor gel alalım dedi ve o şekilde aldırdım. Bi sorun yaşamadım yani.Tekrarda etmedi üstelik.

Back
X