- Konu Sahibi kubrabarbaros_canbey
-
göz çapınızı göz doktoruna gidip mi ölçtürüyorsunuz?Benim 14.2 ama hala kenarlara taşıyor tabiki 14.0 alsam küçük olur mu
göz çapınızı göz doktoruna gidip mi ölçtürüyorsunuz?
geçenlerde bende gitmiştim. tüh, keşke bilsem gitmişken ölçtürürdüm. evet solotica 14,2, hiç kullanmadım daha önce. freshlook kullandım o 14,5 mm. biraz taşıyordu dışarı kenarı. soloticaya çok taktım bu aralar ölçtürmeden alabilirimBen yarın doktora gidiyorum. Hem ölçümlerimi yaptıracağım, hem de Solotica olur mu olmaz mı onu soracağım. Çünkü Soloticalar 14,20 olarak satılıyor. Yarın yazarım sonuçları. :)
geçenlerde bende gitmiştim. tüh, keşke bilsem gitmişken ölçtürürdüm. evet solotica 14,2, hiç kullanmadım daha önce. freshlook kullandım o 14,5 mm. biraz taşıyordu dışarı kenarı. soloticaya çok taktım bu aralar ölçtürmeden alabilirim
yine de umuyorum doktordan olumlu yanıt alırsınızBenim de öyle bir niyetim var.Ne yani şimdi "olmaz" derse almayacak mıyım ?? Bence alırım
yine de umuyorum doktordan olumlu yanıt alırsınızinternetten mi alıyosun, bayiden mi?
yine de umuyorum doktordan olumlu yanıt alırsınızinternetten mi alıyosun, bayiden mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?