E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Göz çevresinde botox çok güzel oluyor benim yaklaşık 3. yaptırışım.Hem kaşlar kalkıyor hemde gözler yana çekilmiş gibi badem göz oluyor. Ben plastik cerraha yaptırıyorum Dr Serkan Dinar'a Gayrettepe Florence de. Piyasada en çok yapanlardan memnun kalırsın .Fiyatı 500 tl idi en son:tomato:Arkadaşlar alnıma ve göz çevreme botoks yaptırmak istiyorum. ama göz çevremde nasıl bir sonuç vereceğini kestiremiyorum.
yaptıran arkadaşlardan bilgi almak istiyorum a.s.
Göz çevresinde botox çok güzel oluyor benim yaklaşık 3. yaptırışım.Hem kaşlar kalkıyor hemde gözler yana çekilmiş gibi badem göz oluyor. Ben plastik cerraha yaptırıyorum Dr Serkan Dinar'a Gayrettepe Florence de. Piyasada en çok yapanlardan memnun kalırsın .Fiyatı 500 tl idi en son:tomato:
ya tabi kaz ayaklarını söylüyorum ama yanağınıza uzuyorsa o zaman heralde cilde bişiler yaptırmak lazım bilmiyorum o kadarını
evet cok zevklı ben de yaptırdım tum kırısıklıklar gıttı gozlerım acıldı ayrıca herkes catık kaslı dıyodu bana artık ıstesem de catamıyorum kaslarımı :) ben de 500 e yaptırdım.
mrb arkadaşlar bende göz ve alın bölgesine botox yaptırıcam bu gün daha önce burun estetiği yaptırdığım doktoruma gittim yanak bölgesi için restylane yapalım diye önerdi hiç bilgim yoktu burdan edindiğim bilgiler pek memnun olunmadığı konusunda bilgisi olan; restylane için 650 tl fiyat verdi bu fiyata yaptırmaya değer mi 6 ay kullanırsın en az dedi
1-2 saat süren bi kızarıklık ve hafif ödem oluyo ama geçiyo . Göz altına mı yaptıracaksın bi de??
canım sen göz çevresi derken gözün kenarındaki gülünce olan çizgileri ve altındaki kaz ayaklarını mı kastediyorsun? benim göz kenarımda bir değil ki 7-8 tane çizgi oluyor gülünce. oraya yapılan iğne tümünü geçiriyor mu?
evet cok zevklı ben de yaptırdım tum kırısıklıklar gıttı gozlerım acıldı ayrıca herkes catık kaslı dıyodu bana artık ıstesem de catamıyorum kaslarımı :) ben de 500 e yaptırdım.
Botoksu her 6 ayda bir Prof Ozcan Çakamk'a yaptırıyorum. Yaptırdığıma inanmayan bir arkadaşımla gittim, o da başladı, röfleye gider gibi gidiyoruz. Acıbadem biraz pahalı ama çok da değil, daha uçuk fiyatlar duydum. Ayrıca bu maddenin de Çin malı filan çıkmış, ucuza oluyormuş, çok tehlikeli tabii. Hep öneriyorum ama sitesinde de açıklıyor XXXXXXX Acayip iyi hissediyor insan kaz ayakları ve alın çizgileri yok olunca. Ama ben mesela hiç ifade bozukluğu yaşamadım, gayet güzel mimik yapmaya devam ediyorum. Ustalık meselesi, ben diyim...
Arkadaşlar alnıma ve göz çevreme botoks yaptırmak istiyorum. ama göz çevremde nasıl bir sonuç vereceğini kestiremiyorum.
yaptıran arkadaşlardan bilgi almak istiyorum a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?