8 ayda bir gidiyorum ben.bi kez yaptırdınmı hep gidiyor gibisin zaten ben önce 5 ayda bir gidiyordum sonra altı yedi sekiz oldu :) doktor seran göçere danış bir derim. net ve kesin çözüm alırsın muhtemelen.sonrasında yardımcı olmak için burdayım ben :)
göz çevresi botoks için ne kadar ödüyorsunuz ? fiyatlar semtlere göre çok değişken kafam karıştı iyice:44:
benim doğal güzelliğim var botoks yaptırmadım hiçgöz çevrem maşallah tel çizgi yok
ben biliyorum o doğal yöntemleride uygulayamıyorum işte. cepten para çıkmayınca içime sinmiyo
Botoks goz alti torbalarina da iyi gelir mi acaba? Bilgisi olan?
Sizin sorunuzla beraber şunu da merak ediyorum.
Botox ile ilgili şöyle söyleyeyim benim yüzümün hiçbir yerinde kırışıklık yok ama gülünce çok mimik çizgisi oluşuyor. Kırışıklık olmasa da göz çevresine yapılan botox bu duruma engel olur mu? Yani oradaki kaslar gerileceği için mimik karışıklığı oluşmaz mı?
Lütfen yanıtlar mısınız?
benim göz çevremde çok çok ince kırışıklar vardı ama gülünce mimik çizgisi olarak çizgi çizgi görünüyordu.bunlar bir iki yıl öncesine kadar yoktu tabi yeni başladı.pazartesi günü yaptırdım ve gülünce o çizgiler oluşmuyor artık :)Sizin sorunuzla beraber şunu da merak ediyorum.
Botox ile ilgili şöyle söyleyeyim benim yüzümün hiçbir yerinde kırışıklık yok ama gülünce çok mimik çizgisi oluşuyor. Kırışıklık olmasa da göz çevresine yapılan botox bu duruma engel olur mu? Yani oradaki kaslar gerileceği için mimik karışıklığı oluşmaz mı?
Lütfen yanıtlar mısınız?
Aradan çok zaman geçmiş ama şimdi durum nedir cherys botoksun etkisi geçince düzeldi mi.Bende yazdıklarının aynısını yaşıyorum gözaltımda dikey çizgiler ve çökme oldu.Gülünce uzaylı gibi oluyorum.Resmen gün sayıyorum.Botoksun etkisi geöince düzelmezse diye çok korkuyorumarkadaşlar!! ben bundan bir ay önce bakırköyde bi güzellik merkezinde sadece göz çevreme botoks yaptırdım.estetik cerrahıydı yapan kişi.ancak sonuç tamamen hayal kırıklığı oldu.daha öncede 1 kere yaptırmıştım ve çok memnun klamıştım.çok ta doğal olmuştu.fakat bu sefer gözlerimin yanındaki çizgiler yok oldu ancak hepsi güldüğümde gözaltlarıma ve kaşlarımın üstüne yığıldı kendimi tanıyamıyorum.ayrıca göz altlarım çöktü..gülüşüm çok çirkinleşti.herkes sana bişey oldu..hasta mısın,gözlerin çöktü diyor.bir daha yaptırmayı düşünmüyorum..yani inanın her gün aynaya bakıyorum çizgiler tekrar çıksın diye dua eder oldum.Allah herşeyi okadar ince düşünmüş ve güzel yaratmışki değiştirmeye çalışmak tam bir fiyasko oldu.kimseye tavsiye etmiyorum..iyi geceler..
Ben yaptırdım...çok memnunum ve ayrıca 5 yıldır Yaptırıyorum:)Arkadaşlar alnıma ve göz çevreme botoks yaptırmak istiyorum. ama göz çevremde nasıl bir sonuç vereceğini kestiremiyorum.
yaptıran arkadaşlardan bilgi almak istiyorum a.s.
Botoxun geri dönüșü var canım...Aradan çok zaman geçmiş ama şimdi durum nedir cherys botoksun etkisi geçince düzeldi mi.Bende yazdıklarının aynısını yaşıyorum gözaltımda dikey çizgiler ve çökme oldu.Gülünce uzaylı gibi oluyorum.Resmen gün sayıyorum.Botoksun etkisi geöince düzelmezse diye çok korkuyorum
Arkadaşlar alnıma ve göz çevreme botoks yaptırmak istiyorum. ama göz çevremde nasıl bir sonuç vereceğini kestiremiyorum.
Göz altlarına prp uygulayın,sonuç çok etkileyici,yada dolgu:)Aradan çok zaman geçmiş ama şimdi durum nedir cherys botoksun etkisi geçince düzeldi mi.Bende yazdıklarının aynısını yaşıyorum gözaltımda dikey çizgiler ve çökme oldu.Gülünce uzaylı gibi oluyorum.Resmen gün sayıyorum.Botoksun etkisi geöince düzelmezse diye çok korkuyorum
300 'den başlıyorgöz çevresi botoks için ne kadar ödüyorsunuz ? fiyatlar semtlere göre çok değişken kafam karıştı iyice:44:
kime yaptırıyorsun canım ve hangi şehirdesin?Ben yaptırdım...çok memnunum ve ayrıca 5 yıldır Yaptırıyorum:)
Ben yaptırdım, tüm kırışıklıklarım gitti, görenler fıstık gibi olmuşsun diyor:) Tabi nerde ve kime yaptırdığının çok önemi var. Arzu edersen sana bir yer önerebilirim.Arkadaşlar alnıma ve göz çevreme botoks yaptırmak istiyorum. ama göz çevremde nasıl bir sonuç vereceğini kestiremiyorum.
Nerde yaptırdın ne kadar ödedinBen yaptırdım, tüm kırışıklıklarım gitti, görenler fıstık gibi olmuşsun diyor:) Tabi nerde ve kime yaptırdığının çok önemi var. Arzu edersen sana bir yer önerebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?