- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
- Konu Sahibi EU1
-
ADRES VE İSİM VERİRMİSİNİZ MESAJ ATARMISINIZ BANAcok ıstemısler ben mecıdıyekoyde bı yerde yaptırdım yuzde yuz restylane kullanıyolar ılacı acarken kendım gordum ve 500 e yaptılar bana ve memnunum..
Bende nerede yaptirdiginizi ogrenebilirmiyimADRES VE İSİM VERİRMİSİNİZ MESAJ ATARMISINIZ BANA
Merhabalar bende tam olarak aynı durumdan muzdaribim ilk defa yaptırdım ve kendimi tanımamıyorum gürlemiyorum yanaklarım yukarı çıkmıyor şeytani bir bakış oluştu ve tek göz altım torbalandı! Tek sormak istediğim tamamen eski halinize dönebildiniz mi??
Merhaba. Şimdi ne durumdasınız? Ben de 3 gün önce ilk botoksumu yaptırdım. Hemen hemen aynı şeyden muzdaribiz. Alında filan hiçbir şikayetim yok. Ama göz kenarlarına yapılan botoks, gözaltımda şişlik ve çöküklük varmış gibi gösterdi. Üstelik düşük dozdu. Bir daha kesinlikle göz çevremi elletmem. Sizde nedir durumlar? İnsanın gülüşünün bozulması çok kötü bir duygu.
Merhaba. Benim sanırım 10 gün kadar sonra geçti ve tam oturduSelamlar sizin ne kadar zamanda geçti? Benim gözaltı torbalanmam hala duruyor...
Merhaba aynı sorunu yaşıyorum.yaptıralı bir ay oldu gülmek istemiyorum o derece. Merak ettiğim botoksun etkısı gecınce durum düzeldi miAradan çok zaman geçmiş ama şimdi durum nedir cherys botoksun etkisi geçince düzeldi mi.Bende yazdıklarının aynısını yaşıyorum gözaltımda dikey çizgiler ve çökme oldu.Gülünce uzaylı gibi oluyorum.Resmen gün sayıyorum.Botoksun etkisi geöince düzelmezse diye çok korkuyorum
Göz altı ışık dolgusu mu yaptirdiniz .yoksa kaz ayağı için botoks muMerhaba aynı sorunu ben de yaşıyorum. Yaklaşık 1 ay oldu yaptıralı. Sormak istediğim botoks etkısı gecınce düzelme oldu mu sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?