göz göre göre aşk yaşayamamak ne kadar acı bişey!

bayandaginiksac

Çoğunlukla dağınık
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
39
0
16
İstanbul
kızlar bide şu durumuma çare bulabilsem nasıl güzel olur. tek tek anlatacağım biraz karışık. benim yakın bi arkadaşım var her şeyi konuşuruz ederiz samimiyiz. bizim tanışma olayımız bir erkek yüzündendi. o zamanlar bu çocukla sevgiliydi ve ben o çocugu daha oncedende tanıyordum. sonra aradan zaman geçti çocukla biz sevgili olduk falan her şey güzel. kız çocukluk yapıp saçma sapan kavgalar çıkardı. sonra ne olduysa biz bu kızla arkadaş olduk. tabi biz çocukla ayrılmıştık o zamanlar. ben fazla sevmemiştim her zamanki gibi. bu kız arkadaşımda bu çocuga nasıl aşık bir bilseniz. bana aglıyordu o cocuk için. beraber dertleşiyorduk falan. tabi çoooook zaman geçti aylar geçti bu arkadaşımın şimdi başka bi sevgilisi var ve inanılmaz sevdiğini soyluyor. ve o ilk başta soylediğim cocuk yani benımde eski sevgilim olan,bana mesaj attı bi kaç gündür konuşuyoruz yeni yakınlaştık. kopmak istemiıyorum. sana arkadaş gözüyle bakamıyorum dedi ve ben belirttim o kız arkadaşım yüzünden aramızda aşk olamaz diye. ama onunla konuşmayınca boş hissediyorum. konuşuncada suçlu. bu konularda o kız arkadaşım çok çocuk beyinli. olgun düşünemiyor. bu konuyu ona asla açamam. çok utanırım. onun yerine koyuyorumda kendimi. ne bileyim. çok büyük bi ikilemin ortasında kaldım. napmam gerekiyor sizce..

ya içinden ne geliyorsa yap bence. sal gitsin tatlım. acaba böyle bi durum ona olsa o senin gibi böyle düşünecek mi acaba?

''pek fazla sevememiştim'' diyorsun yazdığın mesaj da o zaman çok fazla sevemediğin insanla beraber olmak için yakın arkadaşından olma derim.

Sıkıntı yapmasını anlayamadım bitmiş gitmiş bir şey. Demekki hala bitmemiş ki sıkıntı yapıyor

Sen boşver , iletişimini kes o çocukla ...

Bugun barışırsınız yarın yine bir ayrılık olur kalakalırsın ortada ..

Kızla arkadaşlığınız samimi derecede ilerlemiş. Bir çocuk için arkadaşlarından olma , eğer çocuğun sevgisinden eminsen tamam derim ama görüyorum ki emin olamama gibi bir durum var ortada..

Ve bu yüzden sakın diyorum ..

Kaybedeceklerine değecekse sende ona bir adım at ama değmeyecek gibi görünüyor.

Ve şuanda arkadaşım dostum dediğin insanın eski sevgilisi,kötü sen olursun ..

Benden söylemesi

gerçekten çok yakın bir arkdasınsa ve senin üzerinde çok emeği varsa çok şey paylamıssanız aslaaa o çocukla konuşma. .ama sadece bi arkdasım hayatımdan çıksada sorun değil diyorsan buyur konuş yalnız şunuda unutma o çocuk kişilksiz bir insan 2 arkdasıda midesi kaldırabiliyorsa şahsen ben bu adama adam demem

Benim samimi arkadaşım eski sevgilimle beraber olsa tabi ki üzülür, tartışırım.

Bu beni çocuk beyinli yapmaz.

Zaten öyle bir tabir yok :)

Gayet de olgun düşündüm.

Yok gene olmaz.

Dünyada erkek mi kalmadı ya bir erkek için samimi arkadaşınızdan vazgeçeceksiniz.

Ayrıca daha dün konu açmıştınız giyimi kötü, marka giymiyor, soğuyorum gibisinden

Bu aynı çocuk diye tahmin ediyorum öyleyse hiç değmez..

Çocuk beyinli ne demek ayol
Çocuksu demek istedin galiba...

Yakın arkadaşının sevgilisiyle çıkacksan sorun sendedir.
İstediği kadar arkadaşının şuan başka bir sevgilisi olsun.
Gene de olmaz.

Laçka ilişki olur bunun adı.
Sana tavsiyem görüşme.

Daha çok insan gelecek , sevgili her yer de her zaman karşına çıkabilir.
Ama bir erkek yüzünden kaybedilen arkadaş ya da arkadaşlar geri gelmez sadece ileride pişmanlık getirir sana.

Daha çok insan gelecek , sevgili her yer de her zaman karşına çıkabilir.
Ama bir erkek yüzünden kaybedilen arkadaş ya da arkadaşlar geri gelmez sadece ileride pişmanlık getirir sana.

Evet aynen :13:
Buaralar kk da çok yaygın arkadaşının eski sevgiliyle birşeyler yaşamak...

ARKADAŞIMIN ESKİ SEVGİLİSİ BENİM HİÇBİRŞEYİM OLAMAZ.
Yoksa çocuk beyinli miyim ben

Evet aynen :13:
Buaralar kk da çok yaygın arkadaşının eski sevgiliyle birşeyler yaşamak...

ARKADAŞIMIN ESKİ SEVGİLİSİ BENİM HİÇBİRŞEYİM OLAMAZ.
Yoksa çocuk beyinli miyim ben

evet çocuk beyinlisin
Ve bende öyleyim.
arkadaşın eski sevgilisi mi ?
Adam mı kalmadı memlekette yahu

Son düzenleme:
70 milyonuz
hadi bunun yarısı kadın olsun
35 milyon erkek
bunun yarısı evli olsun
17,5 milyon
bununda yarısı yaşlı olsun
8,75 milyon
bununda yarısı çocuk olsun
4,37 milyon
bununda yarısı nişanlı sözlü sevgilisi olan olsun
2,19 milyon
hadi onu bunu şunu ele yine dünya kadar adam kalıyor geriye.
git başkasını bul arkadaşım.

)
Cok guzel ozetlemissin.

Hesaplama da harika :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…