- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.931
- 548
- 28
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
Bana kizdi ya Nasil azarladi bni çok zoruma gittiPek anlamadım valla yazdıklarından yengen sanamı kızdı kızınamı
Ya dediğim gibi yüz yüze bakiyoruz her gün altimizda oturuyorlar yoksa ben de cevabı ni verirdim a ma bugunnyine istedim yüzüky yok diyo kafayi yiyicem yaaaAaaa ne saçma bişey bakır olsun ne farkeder ki ay şok oldum. Bide sizi mi azarladı ? Eee pes evlerine git iste benim yüzüğüm de hayırdır ne oluyo al cok ciddiyim git iste . Ben olsam o yüzüğümü alır birde suratlarına tükürür pis hırsızlar derdim ve bir daha asla görüşmezdim .
Çok edepsizler bunlar yengem sira sokağa ckkip bas bas bagirir bn taniyorum bunlari ve isin icinndw yine haksiz olan bn olurummNedemek yok yüzük?
Kapıdan ayrılma verene kadar
Çok edepsizler bunlar yengem sira sokağa ckkip bas bas bagirir bn taniyorum bunlari ve isin icinndw yine haksiz olan bn olurumm
En son care bunu yapcam galibaSende fırsat verme bu duruma
git kapılarına ya yüzüğümü ver ya polis çağırıyorum de.
elinde de telefon olsun hani baktın vermiyorum etmiyorum der ararsın korkudan verir yüzüğü
Senin kimsen yok mu ya? Bir büyüğün gitsin alsınBana kizdi ya Nasil azarladi bni çok zoruma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?