Göz Göre Göre Hirsizlik!!!

Pembis Hayaller

Oysa bir umuttu hep 🙏
Pro Üye
15 Ocak 2016
6.893
33.931
548
28
Selamlar sayin KK üyeleri herkese iyi geceler moralin çok bozuk ya konuya gireyim dun ablamlara gittim amca kizimda bnle birlikte geldi bn ondan önce kalktim evime gittim yengemlerde bizim alt katta oturuyorlar neyse bn yüzüğumü dusurmusum ablamda, amca kizida ver bn gotururum demiş e ablamda doğal olarak al tamam demiş bu sabah ablam bni aradi yüzüğün xde dedi bende seslendim yüzüğüm sendeymis verse ne dedim simdi yaninda yok dedi tamam dedim öğlen oldu gittim yuxugum dedim ben yengemde
unutmusum birazdan sana yollarim dedi
neyse aksam oldu yine seslendim
yengem acti agzini sen ne terbiyesiz
insansin bi yuuzk altinmi bu bulunmazmi bu kizina diyo bi daha bundan birşey alma
annem gibi bi azarladi yaaa yüzüğüm bnm
için çok önemli gümüş manevi değeri bnde çok fazla bu x bundan önce bi daha binden
gizli almisti aylar sonra parmaginda görüp
zar zor almistim ama malesefff simdi
alamiyorum bn ne yapacagim yaa gerçekten
yuzugim bnm için çok önemli telden yaziyorum yanlis olduysa kusura bakmay
in onerilerinizi bekliycm

Aklından zoru var herhalde benim kuzenimde yengem de böyleydi bazı insanlarda genetik canım.İstemiştim artık vermezsede kendisi bilir yüz göz olma çünkü böyleleri çok arsız oluyo haklıyken haksız duruma düşürüyor.Bundan sonra aranıza bayağı bayağı mesafe koy.Bunlar yalanda söyler iftirada atar çok dikkatli davran ağzım yandı böylelerinden o yüzden canım

Git karsisina gozlerinin icine bakarak elini acip yuzugumu ver de. Telle falan ugrasma yuzyuzeykem iste bakalim o zaman ne diyecek??

O yuzuk gitmis.bazilari boyledir ne koparsam kar diye dusunurler.
Bundan sonra araya mesafe koy ve hic birseyini guvenme

o sana iftira atmadan sen önlemini al. arkandan çok konuşurlar bunlar.

Aaaa ne saçma bişey bakır olsun ne farkeder ki ay şok oldum. Bide sizi mi azarladı ? Eee pes evlerine git iste benim yüzüğüm de hayırdır ne oluyo al cok ciddiyim git iste . Ben olsam o yüzüğümü alır birde suratlarına tükürür pis hırsızlar derdim ve bir daha asla görüşmezdim .

Ya dediğim gibi yüz yüze bakiyoruz her gün altimizda oturuyorlar yoksa ben de cevabı ni verirdim a ma bugunnyine istedim yüzüky yok diyo kafayi yiyicem yaaa zaten nefret ediyorum onlardan

Çok edepsizler bunlar yengem sira sokağa ckkip bas bas bagirir bn taniyorum bunlari ve isin icinndw yine haksiz olan bn olurumm

Sende fırsat verme bu duruma
git kapılarına ya yüzüğümü ver ya polis çağırıyorum de.
elinde de telefon olsun hani baktın vermiyorum etmiyorum der ararsın korkudan verir yüzüğü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…