Göz gore göre kocamı kendimden uzaklaştıriyorum ama napayim engel olamiyorum kirginim

ayrıca çok komiksiniz yahu siz bu sitede hemscinsleriniz yerden yere vuruyorsunuz. şimdi savunmak mı geldi aklınıza konu açan kimbilir kaç kişi açtıgına açacağına pişman olup ağlayıp gidiyor bu siteden neden sizin gibiler yuzunden o yuzden lutfen hemcinslerimi koruyorum muhabbetiyle gelmeyin hiç inandırıcı değil aşırı komik

Bizim gibiler mi

Hayırdır kk içinde bir örgütün falan mı üyesiyim haberim yok dkdkdd

Ben her zaman kadınların akıllı olmasını, kendisini ezdirmemesini, gözünü açmasını arzularım ve o yönde yorum yaparım. İçim, vicdanım rahat. Kimseye de üzmek için yazmıyorum, yorumlarımı beğenmiyorsanız göz ardı eder geçersiniz.

Bir daha görüşmemek dileğiyle, iyi forumlar.

neden bu kadar saldırgansınız chanel parfumuz mü bitti ? yada begendıgınız louis vuitton çanta indirime mi girdi yoksa ? yoksa hayatınızdaki tanımaya calıstıgınız kişi sizi londra da değilde boğazda mı yemeğe götürdü firdevs yöreoğluymussunuz ya ondan diyorum...
insanları kışkırtıp sinir kat sayılarını arttırıp durduk yere sizle alakası olmayan bir konuda saldırıp boyle geri çekilirsiniz işte... vur kaç

Bence kocişinin eteğinin altından çık biraz ! Sen olmaya ihtiyacın var ... beyninle düşünmeye de ..kullana kullana pası da gider ,üzülme ...

Adamın niyeti çapkınlıkmış o yüzden sizi götürmemiş ve aptalca kandırmış sizi. Eğer boşanmayacaksanız da boş yere huzursuzluğa gerek yok.

Olayin uzerinden aykar gecmis. Bence unutmakla esine degil kendine iyilik edersin. Lohusalik zamani bebegin gazi tuzu arasinda bir de bunu düşünme. Essekligini kendi de kabul ediyor iste bir daha yapsin da goreyim de gec

Ben de olsam takardım ama boşanılacak bir durum değil sadece can sıkıcı. Aynı arkadaş grubunun olduğu ortama seni koluna takıp götürmesi kaydıyla affedilebilir bir hata

Ayy sizde benim gibi çok kuruyosunız sanırım. Biraz rahat olun bence suan eşiniz sizin yanınızda ise düşünmemeye calışın gğzel vakitler geçirmeye calışın. Hem size hem eşinize iyi gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…