ayrıca çok komiksiniz yahu siz bu sitede hemscinsleriniz yerden yere vuruyorsunuz. şimdi savunmak mı geldi aklınıza konu açan kimbilir kaç kişi açtıgına açacağına pişman olup ağlayıp gidiyor bu siteden neden sizin gibiler yuzunden o yuzden lutfen hemcinslerimi koruyorum muhabbetiyle gelmeyin hiç inandırıcı değil aşırı komikKimseyi kışkırtmaya çalışmıyorum, asıl sizin yorumunuz kadınları kışkırtıcı cinsten. Ayrıca yorumunuzda o kadar normal bir şey gibi yazmışsınız ki bu bile başlı başına tahrik unsuru.
Aşağılayıcı bakış açısı sizin için normalleşmiş olabilir, benim için öyle değil. İyi forumlar.
Bizim gibiler miayrıca çok komiksiniz yahu siz bu sitede hemscinsleriniz yerden yere vuruyorsunuz. şimdi savunmak mı geldi aklınıza konu açan kimbilir kaç kişi açtıgına açacağına pişman olup ağlayıp gidiyor bu siteden neden sizin gibiler yuzunden o yuzden lutfen hemcinslerimi koruyorum muhabbetiyle gelmeyin hiç inandırıcı değil aşırı komik
neden bu kadar saldırgansınız chanel parfumuz mü bitti ? yada begendıgınız louis vuitton çanta indirime mi girdi yoksa ? yoksa hayatınızdaki tanımaya calıstıgınız kişi sizi londra da değilde boğazda mı yemeğe götürdü firdevs yöreoğluymussunuz ya ondan diyorum...Bizim gibiler mi
Hayırdır kk içinde bir örgütün falan mı üyesiyim haberim yok dkdkdd
Ben her zaman kadınların akıllı olmasını, kendisini ezdirmemesini, gözünü açmasını arzularım ve o yönde yorum yaparım. İçim, vicdanım rahat. Kimseye de üzmek için yazmıyorum, yorumlarımı beğenmiyorsanız göz ardı eder geçersiniz.
Bir daha görüşmemek dileğiyle, iyi forumlar.
Bence kocişinin eteğinin altından çık biraz ! Sen olmaya ihtiyacın var ... beyninle düşünmeye de ..kullana kullana pası da gider ,üzülme ...neden burada bir sürü konu okuyorum ben eşim hamilelik döneminden benden sogudu, cinsellikten sogudu, yatak ayırdı vs. ben üretmedim olasılıklar içirisinde bayana fikir verdim size mi düştü eleştirisi? sataşında bulasında sıçrayında nasıl olursa olsun dimi... çok muhalefetsiniz yahu burada milleti didiklemek yerine gerçek yaşantınızda biraz insancıl olmayı deneseniz keşke
bence kıskanmayalım...Bence kocişinin eteğinin altından çık biraz ! Sen olmaya ihtiyacın var ... beyninle düşünmeye de ..kullana kullana pası da gider ,üzülme ...
Ayy ne yapisik birşeysin yaa?gozardi etmekten başka çare yok !!!bence kıskanmayalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?