- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Hadi böyle düşünen adamcıklar var da böyle düşünen hemcinslerimiz nasıl var hayret ediyorumHamile eşinden utanmak nedir yahu ? Aksine gururla yanında olmalı ..yavrusunu taşıyor .. eğer öyleyse keşke annesi de utanıp onu dogurmasaydi. ..
Sen şiştin git , dogurdun güzel oldun gel ...eşya miyiz biz ?RoSa -lina
Böyle düşünen adamciklar varsa ,karilarini sisirdikleri yerden başlayıp bin parçaya bölmek istiyorum ..
Onlar kocişsporlu!Hadi böyle düşünen adamcıklar var da böyle düşünen hemcinslerimiz nasıl var hayret ediyorum
Korkmayın burada her yorumu ciddiye alıp boşanan olsaydı ohooo. Bu kadarcık yorumla kimse boşanmaz. Ayrıca adamın yaptığının mantıksal başka hiçbir açıklaması yok.daha da kavgaya sebebiyet vereceksiniz.. Belki de bu yorumunzdan sonra bosanacaklar .elinizde bir deliliniz yok nasil boyle kesin ve kati konusrsnz ? Hayret bisey yaa ...
Net.Korkmayın burada her yorumu ciddiye alıp boşanan olsaydı ohooo. Bu kadarcık yorumla kimse boşanmaz. Ayrıca adamın yaptığının mantıksal başka hiçbir açıklaması yok.
Bu benim yorumum, siz işinize bakın lütfen.
Misilleme candirAynısını ona yapmadan da içiniz soğumuyor zaten,kendimden biliyorum
Sağlam ayakkabı değil gibi eşinYüzügunu takmiyor çok skıyormuş güya raat edemiyormuş o yuzden takmiyor 1 yildir vakti zamaninda bunun kawgasını çok ettik ama o kazandi
hamile oldugu için kastettim nedn kışkırtmaya çalısıyorsunuz ki? hanımefendıyı tanımam etmem elini yüzünü nereden bilebilirim kimi erkekler hamile eşlerinden utanıyor bunu hiç duymamıssınız sanırım. ayrıca hanımefendı eski konularında eşim benden utanıyor mu demişti kendısinin de aklına gelmiş olacakki bende fikir verdim. işgüzarlık yapmayınYorumu okurken utanç duydum.
Utanmasanız nasıl bir tipsizliğe büründüysen adam seni götürmek istememiş falan yazacaksınız sanırım
neden burada bir sürü konu okuyorum ben eşim hamilelik döneminden benden sogudu, cinsellikten sogudu, yatak ayırdı vs. ben üretmedim olasılıklar içirisinde bayana fikir verdim size mi düştü eleştirisi? sataşında bulasında sıçrayında nasıl olursa olsun dimi... çok muhalefetsiniz yahu burada milleti didiklemek yerine gerçek yaşantınızda biraz insancıl olmayı deneseniz keşkeHamile eşinden utanmak nedir yahu ? Aksine gururla yanında olmalı ..yavrusunu taşıyor .. eğer öyleyse keşke annesi de utanıp onu dogurmasaydi. ..
Sen şiştin git , dogurdun güzel oldun gel ...eşya miyiz biz ?RoSa -lina
Böyle düşünen adamciklar varsa ,karilarini sisirdikleri yerden başlayıp bin parçaya bölmek istiyorum ..
Kimseyi kışkırtmaya çalışmıyorum, asıl sizin yorumunuz kadınları kışkırtıcı cinsten. Ayrıca yorumunuzda o kadar normal bir şey gibi yazmışsınız ki bu bile başlı başına tahrik unsuru.hamile oldugu için kastettim nedn kışkırtmaya çalısıyorsunuz ki? hanımefendıyı tanımam etmem elini yüzünü nereden bilebilirim kimi erkekler hamile eşlerinden utanıyor bunu hiç duymamıssınız sanırım. ayrıca hanımefendı eski konularında eşim benden utanıyor mu demişti kendısinin de aklına gelmiş olacakki bende fikir verdim. işgüzarlık yapmayın
gerçekten çok kötüsünüz bakış açınızı acilen değiştirmenizi öneriyorum.Kimseyi kışkırtmaya çalışmıyorum, asıl sizin yorumunuz kadınları kışkırtıcı cinsten. Ayrıca yorumunuzda o kadar normal bir şey gibi yazmışsınız ki bu bile başlı başına tahrik unsuru.
Aşağılayıcı bakış açısı sizin için normalleşmiş olabilir, benim için öyle değil. İyi forumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?