Göz gore göre kocamı kendimden uzaklaştıriyorum ama napayim engel olamiyorum kirginim

At şu yükü sırtından..
Yeter artık, kendine de eşine de yapma bunu.
Belki de evliliğinize geri dönüşsüz zararlar veriyorsun.

Eşiniz Başına buyruk takılmayı seviyor galiba özgürlük takıntısı olabilir mi

Ya bu deveyi güdeceksiniz...
Ya da bu diyardan gideceksiniz...
Şuan sadece kendinizi ve eşinizi üzüyorsunuz , evliliğinize daha çok zarar veriyorsunuz.

Yaa hiçkimse sormamış çok merak ettim acaba 1 aydır gelmiceksin derken siz neden diye sormuyomuydunuz? Ne gerekçeyle gelmeyeceksin diyodu yani?

Sey diyordu benim arkadaşimin dugunu sen gelip napacaksin uzayip da hürgür çikinca da aaaa şaka yaptım canım niye gelmicekmişsin derdi.
Bir kaç gün sonra yine aynı terane gel gelme

Iki ihtimal var, ya gercekten esseklik etti, ya da orda sizin gormenizi istemedigi birsey var. Ama 20 tane ofis arkadaşınin içinde öyle bir seye kalkismasina ihtimal vermiyorum

Çok. Takıntı yapmışsınız bence. Destek al derim. Benim asla ama asla takmayacağım bişey çok önemsiz. Ama insan unutamıyor bazı şeyleri sana saçma geleni de ben takabilirim belki de. Olan olmuş yuvanın huzurunu kaçırma hep birlikte mutlu olmak varken neden zor olanı seçiyorsunuz ki

bu kadar uzun süreli kırgınlıkları kızgınlıkları anlamıyorum hem de eşle olanları

ya unutacaksın

ya da bu sebeple yolları ayıracaksın

ne kendine ne de başkasına eziyet etme

adam sana eşeklik ettim diyor hala neyin nazı?

Ya cok b.ktan bir konu. Bosanmalik bir konu degil ama şüphe edilecek de bir konu. Insan unutamaz hirsini alamaz ama terk etsen de haksizlik etmis olursun. Tam olarak sussan olmaz susmasan olmaz
Bence de masum niyetli degil. Insan neden esiyle katilmasin ki bir düğüne? Zaten davetiye geldiginde bu konu konusulmaz, musaitse beraber katilir herkes. Ya orda biriyle ozel olarak ilgiliydi, belki eski sevgili gibi biri vardi ya da sizi ayak bagi olarak gorup yaninizda rahat davranamayacagini düşündü. Tum ihtimaller birbirinden kötü.
Unutmasaniz da dilinizin ucuna geldiğinde kendinizi tutmaniz lazim. 1-2 tutsaniz sonra alirsiniz. Ama esinize karsi temkinli olun bence.
Bu arada hamileydim tipimden mi utandı diye hic dusunmeyin. Boylesine saygisizca bir davranisi kendinize mal etmeyin sakin. Hamilelikte tipiniz bozulduysa da bozulur, o bebegi tek basiniza yapmadığınıza gore esinizin de sizi yaniniza yakistirmamasi gibi bir durum varsa o da onun karaktersizligi olur.

Benzer bir durumda şu yolu izledim
Ben o olayı ısıtıp ısıtıp önüne sürmeyeceğim
Ama sen de unutmayıp bana ona göre davranacaksın telafi edeceksin
Kendime iyilik etmiş oldum tavsiye ederim

Eseklik ettiğini kabul etmiş.Sizde kafanıza takmayı artık.Belliki kendisi de pişman olmuş.Hatirlatip araya soğukluk girmesine izin vermeyin.

bence bu basit bir konu değil arkadaşlar ben konu sahibini çok haklı buldum.
Neden ısrarla gelmesini istemiyor bu adam ?
Evlilik iki kıç bir don her yere beraber gitmek değil ben de bu düşüncede bir insanım ama bahsedilen bir düğün ne olacak ki kadın gelse neden ısrarlla götürmek istememiş bu adam?

Sizin adınıza üzüldüm. Bazı olaylar vardır bu konudaki gibi ya sebep çok büyüktür iğrençtir ya da tamamen karşıdaki kişinin bi anlık salaklığı basit bir şeydir ama bundan emin olamazsınız ve kafanızda senaryolar dönüp durur.

Çözüm nedir gerçekten bilemiyorum ama sizin yerinizde olsaydım ben de sizin gibi olurdum.

Sizin o konunuza son yaptığım yorumum bu. Hala aynı düşüncelerim, zaten daha önce de komşunuz uyarmış. Beni dinleseydiniz şimdi acabalarla kafanız meşgul olmazdı, artık bir sonraki açığına kadar susup, bekleyeceksiniz.

Empati yapin siz tek gittiniz varsayalim esinizin her seferinde bunu sizin yuzunuze vurmasini istermisiniz.hem ne olmus tek gitmisse belki ortam size gore degildi ama o mecbur gitmek zorundaydi.benim esimde normalde cok disari insani degildir.is yerinden bi arkadasinin dugunune gittiler mesela.ben hic sorun etmedim sevmem zaten dugunleri.sizinde sevdiginizden degilde bi inat ugruna yaptiginizi dusunuyorum.ayrica esim degil karsimdaki kim olursa olsun soyledigimden dolayi uzuldugunu hissedersem bi daha soyleyemem ayni seyi.

2 secenek var.
Bosanmak yada affedip untmak.
Bosanmayi dusunuyomsunz? Hayirsa diger yolda calisin.

hanimmm hanimmm peki.

Kendinize mantıklı açıklamalar bulun başka yolu yok.. Siz kafanızda mantıklı açıklama bulana kadar kafanızda yer edecek malesef

Yorumu okurken utanç duydum.

Utanmasanız nasıl bir tipsizliğe büründüysen adam seni götürmek istememiş falan yazacaksınız sanırım

Bakın, siz bir tartışma yaşadınız diyelim. Adam bunun üstüne kızıp tek başına düğüne gitse tamam, rasyonel.

Ama bir ay öncesinden bunun yolunu yapıyor, neden? Bence o düğünde ilgilendiği biri vardı, net.

O kadar iş arkadaşının yanında başkasına asılamaz diyenler de uzayda yaşıyor herhalde. Ortalık evli iş arkadaşlarının sevgililerine ses çıkarmayan iş yeri ahalisiyle dolu.

daha da kavgaya sebebiyet vereceksiniz.. Belki de bu yorumunzdan sonra bosanacaklar .elinizde bir deliliniz yok nasil boyle kesin ve kati konusrsnz ? Hayret bisey yaa ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…