- 8 Ağustos 2011
- 12.627
- 14.942
- 498
Yaa hiçkimse sormamış çok merak ettim acaba 1 aydır gelmiceksin derken siz neden diye sormuyomuydunuz? Ne gerekçeyle gelmeyeceksin diyodu yani?
Sizin o konunuza son yaptığım yorumum bu. Hala aynı düşüncelerim, zaten daha önce de komşunuz uyarmış. Beni dinleseydiniz şimdi acabalarla kafanız meşgul olmazdı, artık bir sonraki açığına kadar susup, bekleyeceksiniz.Kız sen beni öldürcen.Gitmek isterse bırak gitsin, arkasından gidip, otur yanına demiştik ya sana, bir araba tutup arkasından takip edip, gözlem yapacaktın ya.
Bu arada dediğin tehditle döndüyse, o ortamda cidden sevgilisi varmış, olmasa "buyursun gelsin abim, senin nasıl biri olduğunu da görür." derdi ve gelmezdi. Derdi senleyken rahat edememek olsa ya da sırf sana inat bir şeyler yapmış olsa, hazır kendisini herkese karşı haklı ve senin ciddi kıskançlık problemin olduğunu gösterme imkanı doğmuş, bu durumu kullanılırdı ve bir daha asla onu kıskanamayacağınız bir duruma getirirdi durumunuzu ve istediği gibi rahatça gezerdi. Onunsa ödü kopup, geri gelmiş, ne abisinin ne de başkasının duymasını ve görmesini istemediği apaçık ortada. Olay çözülmüş aslında, hadi gözün aydın. Tabi bu saçma salak inkar numaralarını yemek istiyorsan da afiyet olsun, ne diyim.
Empati yapin siz tek gittiniz varsayalim esinizin her seferinde bunu sizin yuzunuze vurmasini istermisiniz.hem ne olmus tek gitmisse belki ortam size gore degildi ama o mecbur gitmek zorundaydi.benim esimde normalde cok disari insani degildir.is yerinden bi arkadasinin dugunune gittiler mesela.ben hic sorun etmedim sevmem zaten dugunleri.sizinde sevdiginizden degilde bi inat ugruna yaptiginizi dusunuyorum.ayrica esim degil karsimdaki kim olursa olsun soyledigimden dolayi uzuldugunu hissedersem bi daha soyleyemem ayni seyi.Eşim bir hata yaptı ve ben onun bu hatasini kabul edemiyorum.
Aradan aylar geçti ve ben her fırsata hatasıni hatirlaticak demler vuruyorum.
Üzuluyor hatta bana küsüyor soğuyor gibi hissediyorum ama napim içimde tutamiyorum.
Ne yapmalı nasıl davranmali bilmiyorum.
Hatasi da şu arkadaşinin dügunune beni göturmemesi.
20 kişilik bir grup misal sadece 3 erkek var onlar eşleri ile gelmiş.
Digerleri hep bayan ve bayanlar eşsiz gelmiş hoş bir çoğu bekar ya neyse.
Ve ben gitmeni istemiyorum ya bende gelirim yada tek gidemezsin dedigim halde çektı gitti.
7 aylik hamile olduğum halde ağlata ağlata bağıra çağira kapilari vura vura çekti gitti.
Ve ben günlerce ağladim.
Nedeni soruyorum neden bana bi açiklama yap affedicem diyorum eşşeklik ettim diyor başka da bir sey demiyor ama ben affedemiyorummmmm.
Dogum yaptim bebisim oldu aradan aylar gcti ben kirginligim gcmedi.
Onada söyluyorum bi açiklama yap diorum.
Eşşeklik ettim diyor başkada bisi demiyor.
Offff
Nasil fldwaranmalı bilmiyorum????
hanimmm hanimmm peki.yorum yaparken senden izin mi almamız gerekiyordu acaba?
bu ne biçim bir uslub , senin hayatına nasıl erkekler girdi peki bu pollyannacılık? bdv de dolaşıp bu kadar arı maya olmak da ayrı garipmiş.
sizinle aynı düşünmeyen insanlara saldırı hakkını kim veriyor ben de onu çok merak ediyorum.
adam seninle mi konuştu, esas sebebi sana mı söyledi peki? burada olumlu olumsuz herkes fikir beyan ediyor, sen kim oluyorsun da bizi azarlıyorsun hanım?
yorumunuzu yapın geçin
Neden herşeyin altında başka anlam arıyorsunuz? o zaman 7 aylık hamilemişsiniz. belki görüntünüz itibariyle sizi istemedi olabilir kimi erkekler eşlerinin her ne kadar kutsal birşey de olsa farklı düşünrbiliyorlar belki bakımsızdınız hamilelik dolayısıyla kilo vs saldınız sizden utandı bilemem biraz kendinizi sorgulayın. aldatma kaçamak vs şeyler düşünmeyin bence
Belki karnı düz birini bulurum ,hesabıyla sanırım ...eseklik yaptım ,dediğine bakılırsa ,pismanligina sebep düşünceler içerisine girmiş ..İste aklimi kurcalayan neden tek gitmek istedi???????? Offff offff
daha da kavgaya sebebiyet vereceksiniz.. Belki de bu yorumunzdan sonra bosanacaklar .elinizde bir deliliniz yok nasil boyle kesin ve kati konusrsnz ? Hayret bisey yaa ...Bakın, siz bir tartışma yaşadınız diyelim. Adam bunun üstüne kızıp tek başına düğüne gitse tamam, rasyonel.
Ama bir ay öncesinden bunun yolunu yapıyor, neden? Bence o düğünde ilgilendiği biri vardı, net.
O kadar iş arkadaşının yanında başkasına asılamaz diyenler de uzayda yaşıyor herhalde. Ortalık evli iş arkadaşlarının sevgililerine ses çıkarmayan iş yeri ahalisiyle dolu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?