??????Duygularım var ona karşı sadece bi adım bekliyorum geri dönmem kesinlikle
Bende ekli değil zaten benim hesabım herkese açık yani görebiliyor unutsun istemiyorum çok saçma ama böyle bi algı var bende ordan baktığını biliyorum çünküGeri dönmem diyorsanız sosyal mecradan da silin engelleyin görmesin
Önünüze bakin
Goz gormeyince gönül katlanır olayina şu acidan katiliyorum
Her gun görseniz caniniz daha cok yanardi gormedikce baska seylere odaklanir ve acinizi unutursunuz zamanla da yok olur zaten
İçim soğuyacak çünkü birden bıraktı beni ne olduğunu anlamadımNeden bir adım bekliyorsunuz anlamadım ?
Yani birden bittiği için içimde ona karşı duygu var bi pişmanlığını dile getirse zaten dönmeyeceğim??????
Geri dönmeyeceksen hesabını gizle ölsün meraktan. Göz görmeyince gönül katlanır ama gönüle farklı seçenekler sunarsan. İlgisini algısını farklı yönlere saptırırsanSorum şu arkadaşlar ilişkiniz bitti sosyal medyada da görmüyorsunuz unutmanız daha mı kolay olur yoksa karşıdaki kişinin hesabı açıksa rahat rahat bakabiliyorsanız duygular tekrarlanır mı ona karşı unutmak zor mu olur yani ? Sizce bakmasına izin mi vermeliyim (deli gibi bakıyor buna eminim) yoksa kapatmalı mıyım ? Duygularım var ona karşı sadece bi adım bekliyorum geri dönmem kesinlikle
Neden onun adina karar veriyorsunuz kiBende ekli değil zaten benim hesabım herkese açık yani görebiliyor unutsun istemiyorum çok saçma ama böyle bi algı var bende ordan baktığını biliyorum çünkü
Öyle mi dersinizGeri dönmeyeceksen hesabını gizle ölsün meraktan. Göz görmeyince gönül katlanır ama gönüle farklı seçenekler sunarsan. İlgisini algısını farklı yönlere saptırırsan
Kalp sesiniz sanki öyle demiyor pişman olsun dönsün istiyorsunuzİçim soğuyacak çünkü birden bıraktı beni ne olduğunu anlamadım
Gizledim şimdi izleyip görücem bakalımNeden onun adina karar veriyorsunuz ki
Ayrica gormemesi daha da merak uyandirir kaçan kovalanir hesabihesabinizi gizleyin
Valla ben yıllarca gönül göz olayları ile uğraştığım için söylüyorumÖyle mi dersinizkapattım valla şimdi
Pişman olduğunu görmek istiyorum sadece gönül isterdi ki hiç ayrılık olmasın ama işte ..Kalp sesiniz sanki öyle demiyor pişman olsun dönsün istiyorsunuz
Bitiren taraf kendisiymiş.. Fotoğraflarınıza bakmayla pişman olmayacaktır. Sadece paylaşımlarınızdan haberdar olacaktır. Gezip tozup aradığını bulamayınca geri dönme ihtimali olabilir elbette. Ama pişman olmasını beklemek akılsızca olur, çünkü bu yıllar sonra gerçekleşir belki de asla. Kısacası unutun gitsin!Yani birden bittiği için içimde ona karşı duygu var bi pişmanlığını dile getirse zaten dönmeyeceğim
Pişmanlığı dile getirdikten sonra yine aynı yanlışı yapıyorlar güvenmeyinYani birden bittiği için içimde ona karşı duygu var bi pişmanlığını dile getirse zaten dönmeyeceğim
Şöyle söyleyeyim hala sevmiyor olsanız umrunuzda olmaz sizi takip ettiği veya bıraktığı seviyorsunuz ki bu saatte konu açmışsiniz. Eee insan sevince de gözü görmez birşeyi affedersiniz gibi geliyor.. merak ettim neden bıraktı sizi bir anda..?Pişman olduğunu görmek istiyorum sadece gönül isterdi ki hiç ayrılık olmasın ama işte ..
Izlemeyin önünüze bakın bu sekilde unutmanız da zor, donmek istemiyorsanız uzatip kendinizi daha fazla yıpratmayinGizledim şimdi izleyip görücem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?