Göz göze ..

Prensescann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
4.791
3.004
133
41
arkadaşalar eşinizle konuşurken göz göze bakıyor musunuz ?
Yoksa ben seni dinliyorum deyip tv ye bakıyor , cep tele bakıyor ,elinin altındaki işe mi bakıyor ?
Bu durum artık beni çileden çıkartıyor
Yarısını dinlemiyor bile kafam dolu bilmem ne diyo sonra
Siz de nasıl dinlenieldiğinzii hissediyor musunuz

O beni dinliyor da ben dinlemiyormusum bana beyincikten otomatik cevap veriyorsun diyor. Bu arada o da ben konuşurken oyun oynar TV izler sorduğumda da cevap verir nasıl yapıyor anlamıyorum. Dinlemediginden eminken cevap verince kavga da çıkaramıyorum çok can sıkıcı

Hiç ayırmaz gözünü. Ama ben öyle kafa ütülemem. Benden daha konuşkandır hatta. Ard arda bi çok cümle mi kuruyosunuz acaba insanın dikkati dağılabilir karşıdaki insan çok konuşunca..

Ben onu dınlerken bazen başka yerlere bakıyorum, bi yandan anlatırken bi yandan 10 sanıye de bir hişt der..
(cok uzun anlatıyor, bazen kopuyorum, aklımdan başka seyler geçiyor o an)

Ben pek anlatmam kısa ve net konusurum.. Onda da dinler yani göz temasını bırakmaz..

Ama ben kendim anlatsam da başka yerlere bakarım, duvara masaya falan.. Telefona diil ama o saygısızlıktır.. Saygı içeren yerlere bakarım..

Göz teması kuruyoruz genelde. Hatta önemliyse konu, çok ciddiye aldığımız bişeyse vücutlarımız da birbirine dönük oluyor.

Hiç ayırmaz gözünü. Ama ben öyle kafa ütülemem. Benden daha konuşkandır hatta. Ard arda bi çok cümle mi kuruyosunuz acaba insanın dikkati dağılabilir karşıdaki insan çok konuşunca..
Yok aslında ben de Pek konuşmam ama konuştuğum zaman da net anlatırım derdimi ya Da olayı
Ama çoğunu beyni almıyor , deli oluyrıum , konultuk akşam bu konuyu, böyleyim diyo kafamgidiyo diyo

Ayy bende gıcık oluyorum böyle olunca ama bana bakmazsa yani göz teması olmazsa lafımı yarıda bırakıyorum sonra dönüyo işte bana.

Genelde göz göze oluruz ama bazen o telefona filan bakarken bişey anlatırsam bakmionn kızıyorum hemen bakio ama bakmasa çokta sorun değil bence önemli olan dinlemesi ben giciklik için kiziyorum

Genelde göz teması kurarız. Benim eşimin de işi nedeniyle kafası çok doludur. Bazen duymaz, birkaç dk sonra cevap verir falan. Ama ben yapınca niye cevap vermiyorsun? Demekten de geri kalmaz :) İnsan göz teması kurmayınca dinlenildiğini hissedemez haklısınız. Belki ben konuştuğum kişiye bakmayı tercih ettiğim için böyle düşünüyorum bilmiyorum. Verdiği cevaplardan sizi dinleyip dinlemediği belli olur.

Ciddi biseyse genelde elindekini bırak bana bak derim oda dinler. Benim için göz kontagi çok önemli. Ama bazen bende dinlemiyorum onu yalan yokk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…