- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.005
- 133
- 42
- Konu Sahibi Prensescann
-
Yok aslında ben de Pek konuşmam ama konuştuğum zaman da net anlatırım derdimi ya Da olayıHiç ayırmaz gözünü. Ama ben öyle kafa ütülemem. Benden daha konuşkandır hatta. Ard arda bi çok cümle mi kuruyosunuz acaba insanın dikkati dağılabilir karşıdaki insan çok konuşunca..
Önemli olan anlaması cevap vermesi bence..Yok aslında ben de Pek konuşmam ama konuştuğum zaman da net anlatırım derdimi ya Da olayı
Ama çoğunu beyni almıyor , deli oluyrıum , konultuk akşam bu konuyu, böyleyim diyo kafamgidiyo diyo
Genelde göz teması kurarız. Benim eşimin de işi nedeniyle kafası çok doludur. Bazen duymaz, birkaç dk sonra cevap verir falan. Ama ben yapınca niye cevap vermiyorsun? Demekten de geri kalmaz :) İnsan göz teması kurmayınca dinlenildiğini hissedemez haklısınız. Belki ben konuştuğum kişiye bakmayı tercih ettiğim için böyle düşünüyorum bilmiyorum. Verdiği cevaplardan sizi dinleyip dinlemediği belli olur.arkadaşalar eşinizle konuşurken göz göze bakıyor musunuz ?
Yoksa ben seni dinliyorum deyip tv ye bakıyor , cep tele bakıyor ,elinin altındaki işe mi bakıyor ?
Bu durum artık beni çileden çıkartıyor
Yarısını dinlemiyor bile kafam dolu bilmem ne diyo sonra
Siz de nasıl dinlenieldiğinzii hissediyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?