Göz göze

Eşinize bakarken de mi sorun yaşıyorsunuz ben sadece iş yerinde ya da sosyal hayatinizdaki insanlarda öyledir diye düşündüm .
O zaman iki kaş arasına bakın hep gözlerine baktığınızı düşünürler deneyin
Onu sık yapıyorum evet ama yine de zorlaniyorum işte

Bende de var aynı sorun. Bende sosyal biri değilim. En fazla birkaç dakika bakabiliyorum onda da gözlerim yaşarıyor hemen. Ağlayacak gibi oluyorum istemsizce damla akıyor

Canım sende de mi sosyal fobi vardı bende de var ama çok değil en zoru göz teması kurmakta zorlanma bende ki hele tanımadığım insanların hiç gözüne bakamıyorum
Evet bu fobiden hayatımda çok fırsat kaçırdığım oldu
Bunu uğraşa uğrasa yenebilirsin ancak canım başka bı yolu yok
Bakmak için kendini zorla o illaki bir süre sonra düzeliyor

Bende de var aynı sorun. Bende sosyal biri değilim. En fazla birkaç dakika bakabiliyorum onda da gözlerim yaşarıyor hemen. Ağlayacak gibi oluyorum istemsizce damla akıyor
Canım evli misin çok zor demi bu sorunu yasamak . Ben eşime karşı da öyleyim bakamıyorum

Sen böyle bir sorun yaşadın mı canım nasıl atlattın

Dikkat dagınıklıgı mı var.?

Mesela ben biri birşey anlattıgında, ayrıntılara takıldığım için hem dinler hem de istem dışı gözümü ayırır başka yerlere bakarım. Veya birşey anlatırken etrafı süzer hem de konuşmaya devam ederim. Sosyal fobi desen degil. Dikkatim dagılıyor sadece.

Bu dikkat dagınıklıgım biraz da tiroit ten dolayıymış benim. Sizde de olabilir mi

Sende durumlar nasıl canım göz teması kurabiliyor musun

Evet canım şuan kuruyorum ama ben tanidiklarima karşı bile oyleydim gözlerimi kacirirdim şuan öyle değil üstüne giderek yendim
Bende üstüne gidiyorum canım yenmeye çalışıyorum yüzde 70 oranında geçti hala sıkıntı yaşıyorum ama belli olmuyor dışardan. Tanımadıklarıma karşı oluyor şuan onu da üstüne gitmeye çalışıyorum. Sosyal fobi yi ne boyutta yaşıyor sun canım nasıl etkiliyor seni

Bende üstüne gidiyorum canım yenmeye çalışıyorum yüzde 70 oranında geçti hala sıkıntı yaşıyorum ama belli olmuyor dışardan. Tanımadıklarıma karşı oluyor şuan onu da üstüne gitmeye çalışıyorum. Sosyal fobi yi ne boyutta yaşıyor sun canım nasıl etkiliyor seni
Şuan çok şükür pek bir şey kalmadı ama önceden yeni ortamlara tek girmekten cok çekinir korkardim hatta direk hastalanirdim falan o boyuttaydi :(

Kesinlikle katiliyorum
Ben de sosyal fobi illettinden kurtuldukca daha rahat baktığımı fark ettim
Hatta şuan o kadar uzun süre bakıyorum ki karşımdaki kişilerin hep göz kaçırdığını fark ediyorum :KK70: biraz azaltsam iyi olacak sanırım :KK70:

Sosyal fobiden nasıl kurtuldunuz o_O

Ben bakarken bakmaya odaklandığım için konuşacağım şeyi unutuyorum mimik siz bakıyorum. Birde bakışlarım in kötü olduğunu düşünüyorum bakamayacağım i anladıklarını düşünüyorum zorla baktığımı fark edecekler diye korkuyorum

bakma ile ilgili takılabilecek bu kadar çok şey olduğunu fark etmemiştim hiç 🤦🏻‍♀️ ufkumu açtınız 😅
geçmiş olsun. bununla ilgili profesyonel yardım almayı denediniz mi?
neden özellikle iki yıldır? ne oldu da böyle oldu?

Ben bakıyorum ama biriyle uzun süre göz göze gelsem gözlerim dolar ağlarım tuhaf dimi :D hala anlamadım sebebini . Hiiiic çekingen biri değilim

Aynada kendi gözlerinize bakabiliyor musunuz Peki? Ya da arkadaş akraba çevrenizde tanıdıklarınızla durumunuz nasıl? Aynada ya da çok yakınınız olan biriyle egzersiz yapmak iyi gelir diye düşünüyorum.

Back
X