Göz kapağı ameliyatı olup memnun olan var mı?

petite_mademoiselle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
303
115
53
37
Yoksa herkes mi pişman ? Son olarak biri burda Fatih Atmaca işinde çok iyi diye yazmış adamın ismini internete yazdım rezalet ??!!!

Olanlar lütfen tecrübesini paylaşabilirmi?

Yoksa herkes mi pişman ? Son olarak biri burda Fatih Atmaca işinde çok iyi diye yazmış adamın ismini internete yazdım rezalet ??!!!

Merhaba ben 5 gün önce Taksim Acıbadem de Fatih hocaya ameliyat oldum. 6 yıldır doktor araştırıyordum ve bir tanıdığım ona olunca bende onda karar kıldım. Çok erken olmasına rağmen ben gayet memnunum. Hiçbir morarma ağrı acı şikayetim olmadı. İnternette nerde okudun bilmiyorum ama ben 6 yıldır araştırma yapan biri olarak keşke Fatih hocayı daha önce keşfetseydim diyorum.

cok tesekkür ederim ne kadar ödediniz peki? Drun instagrami var mi?

İstanbuldaysanız Zekeriya Kul’a bir bakın ınstgramda Merve Aydogdu oldu çok başarılı bence

İstanbuldaysanız Zekeriya Kul’a bir bakın ınstgramda Merve Aydogdu oldu çok başarılı bence
Tesekkürler Merve Aydogdu kim bilmiyorum ama Dr Istanbulda olmasi gerek.

Bu arada Zekeriya Kul kas kaldirmaya yapiyor mu? Kimisi göz kapagi ameliyati yaptiranin kaslari dahada düsüyor, göz kapagi sorunu kas kaldirma ameliyatiylada ortadan kaldirabilir demis?

Kaş kaldırma operasyonu yapılıyor evet ama 2 yıl ömrü var Zekeriya hoca yapıyor mu bilmiyorum ama. Kaş askilama olarak geçiyor ama kullanılan ipler vücutta alerjik reaksiyona sebep olabiliyor onu da çok araştırmıştım göz kapağı operasyonu olmadan önce. Bu arada Instagram fenomenlerinin ameliyat olduğu doktorlar isimlerini duyurmak için onlara çok özenli davranıyor. Bir fenomenin çok övdüğü doktora giden arkadaşım arkasına bakmadan geri döndü. Videolarda guleryuzlu olan doktor soru soruyor diye dovmekten beter etmis kızı.

size mesaj atiyorum :)

Zekeriya hoca kaşların düşüklügü ile ilgili kalıcı teknik olan sakak germe yapıyor iple değil!
Saç içinden küçük kesilerle yapılıyor. Göz kapağında fazlalık varsa onuna aynı işlemle alıyor.
Göz kapak fazlalığı varsa alınır ama kaşınız kalkmaz onun İçin sakak germe olur

Merhaba ben de 3 ay olacak neredeyse ameliyat olalı ve cok memnunum. Nezail Demirciler doktorum.

Dikiş izi kaldı mı bu arada şişlik ne zaman geçiyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…