zuhal'cimmmmm!!! :):):) seni allah çıkardı sanırım karşıma.. aylardır hem gözkapağı hem burun ameliyatı olmak için interneti didik didik ediyorum ve bunun ikisinin aynı anda yapılamayacağını okudum biryerde..lütfen anlatır mısın bana, üst gözkapağı ameliyatından menun kaldın mı? ikisine birden mi tek gözne mi yapıldı? benim sol gözkapağımda sarkma var.. çok dikkatli bakınca anlaşılıyor diyorlar ama ben çok rahatsız oluyorum.. sanki gözümün üstünde koca bi yıgın var hissi var sürekli.. burnumda da kemer var.. ikisini birden yaptıramayacağımı düşünüp üzülüyordum; bıçak altına yatmışken ikisi birden hallolsun diyordum.. ben izmride ameliyat olacağım, burda önereceğin bir doktor var mı? gerçi sen taa almanyalardan yazmışsın; belki de o teknoloji buraya gelmemiştir daha ve o yüzden iki ameliyat aynı anda yapılamıyordur??.. bana sonuçla ilgili yorum verirsen sevinirim.. ayrıca konuyla ilgili bilgisi ve önerisi olan arkadaşlar varsa onlardan da yorum bekliyorum.. doktor, memnuniyet ve maliyet bilgisi olanlar lütfen paylaşsınlar benimle.. minnettar kalırım...:Saruboceq: