zor bir operasyonmu[/QUOT
Bende çok istiyorum ama doğal olmaktan uzaklaşırım diye korkuyorum. Kim yaptı seninkini? Umarım istediğin gibi olmuştur!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zor bir operasyonmu[/QUOT
Bende çok istiyorum ama doğal olmaktan uzaklaşırım diye korkuyorum. Kim yaptı seninkini? Umarım istediğin gibi olmuştur!
gec cevabim icin özr canim,msjini yeni gördüm.stres uyku düzensizligi ve sigaradan kaynaklaniyor ama ben sonuctan gayet memnunum a.skorkulacak bi ameliyat degil.sevgiler a.s.
Ben dün oldum arkadaşlar üst göz kağağımda sarkma vardı.Yaşlılıktan değil ama ben kendimi bildim bileli vardı.Yorgun ve üzgün gösteriyordu.Lokal anestesi ile oldu.Şua n göz yarım açık.Bandaşlar var.Pazartesi bandajlar alınıp ince bantlar konulacak.Gelişmeleri burdan paylaşırım.
drrblues,
Göz kapağı ameliyatını çok merak ediyorum.Sonuç ne oldu?Memnun musunuz?Fotograf falan koyacaktınız,bekliyoruz.
evet üst göz kapağı sadece.Üst göz kapağı yapıldığı halde şişlik alttaydı.Gerçi bantlardan üst kısmı göremiyordum.Dün bantlar tamamen çıktı.Şu an altta şişlik yok ama.Dikiş yeri ve kirpik arası fazlasıyla şiş.Buz uyguluyorum günde iki üç kere daha çabuk inmesi için.Tamamen iyileşsin resim öncesi ve sonrası olarak koyabilirim.
Merhaba Toprak, Allaha emanet ol. Bende 2 yıldır araştırıyorum bu işi ve doğru doktoru ama birinde karar kılamadım, çrkiniyorum sonuçtan. yaptıkları işlerin fotolarını koysalar keşke sitelerine. En son Tayfun Türkaslan la
Hüseyin Güner arasında kararsız kaldım. Sen kime yaptırmaya düşünüyorsun acaba? Fiyatlar konusunda bilgin varmı?
Peki nerede kime olduğunu yazmamışsın Zuhal ya, benimde yaşım geçkince:)) düşüklüğü düzeltmek istiyorum ama korkuyorum komplikasyondan. Assimetri, iz vs. gibi??
Estetikden başka çözümü yok mu bunun arkadaşlar ? göz kapağı diyince ben korktum biraz nedense:S
Hep söylüyorum memnun alanda olmayanda yazsın doktorunu.Çok etkileniyorum okurken bende.Doktoruma güveniyorum bu konuda sıkıntım yok.Ameliyat olanların sürecini paylaşmalarını sorularımıza cevap vermeleri insanı rahatlatıyor motive ediyor.Burda okuduklarımı bilmiyordum mesela gittim sordum dokoruma.Senin ki sadece göz kapağı ise lokal anestesi ilede yapılıyor.Gittiğin doktorlar sadece göz kapağı alınsın mı dediler?
Bende göz kapağı alınsın olur diyordum.Doktorum sadece göz kapağının alınması beklediğin sonucu vermez dedi.Göz altına yayma (ne olduğunu unuttum) yaparım ve dudak kenarlarındaki çizgilere de ufak bir dokunuş iyi olur dedi.Tam yüz germe değilmiş.
Kimbilir senden önce olur sana canlı örnek olurum arkadaşımDua et değerlerim normal çıksın.Normal çıktığı gibi doğruuu ameliyata
[/QUO
Bence de doktorunuz çok doğru söylemiş. Eğer yüz de diğer bölgelerinde müdahaleye ihtiyacı varsa ona göre ameliyat planlanmalı...Sadece gözkapağı yaparsa sadece o bölge gençleşiyor ve diğer bölgeler yaşlı kalıyor ve yapılan ameliyat başarılı da olsa istenen sonucu vermiyor...Bir tanıdğım sadece göz kapağını yaptırmıştı, iz falan yoktu ,operasyon o bölge için başarılı ama bu sefer de göz altı torbaları çok ön plana çıktı yüzle uyum sağlamadı ve tuhaf bir bakışa sahip olmuştu....Eminim sizin operasyon sonucunuz başarılı olacak....Benimki normalde sadece ortayüz germe diye anlaşmıştık doktorumla. ..Ben operasyon günü göz kapağı ameliyatını da ilave ettirdim ve iyiki de yaptırmışım diyorum şimdi....
arkadaşım mesajını okudum sağol cevap yazamıyorum özelden cunku mesaj sayım yetersiz hemde cok yetersizgokcenunen@hotmail.com dan bana ulaşabilirsin.o dediğin olayı dün duydum bende.o proftan vazgeçtim hemde ne dualar etöiştim 4 yıldır allah bi zeval vermesin ona diye çok güvenmiştim ama içime sinmez artık.madem istanbuldasın bende orda bir isim duydum şafak karslıoğlu şişli de muayenehanesi oraya gelicez kontrol için sende bir araştır derim çok çok iyi diyorlar gidersen benden önce haber ver ameliayt için 3-4 ayımız var ama 1-2 ay içinde kontrole getiricem şafak beye.işallah sana ulaşabilmişimdir.sende bana mailden ulaş lütfen.
Merhaba Toprak, Allaha emanet ol. Bende 2 yıldır araştırıyorum bu işi ve doğru doktoru ama birinde karar kılamadım, çrkiniyorum sonuçtan. yaptıkları işlerin fotolarını koysalar keşke sitelerine. En son Tayfun Türkaslan la
Hüseyin Güner arasında kararsız kaldım. Sen kime yaptırmaya düşünüyorsun acaba? Fiyatlar konusunda bilgin varmı?
geçmiş olsun , nasıl oldu anlamadım üst göz kapağınmı kesildi.. biraz açar mısın... durumun nedir tam olarak ?
Çok geçmiş olsun.Allah şifa versin kardeşim.![]()
Çok geçmiş olsun. Ameliyat can yakıcı değil kesinlikle....Bir an önce iyileşmenizi dilerim..
tşk ederim saolun sizdemi böyle bi ameliyat geçirdiniz
Merhabalar....Ben de göz kapağı estetiği oldum ama benimki sırf o değildi yüz germe ameliyatı ile birlikte oldum...Kombine bir ameliayttı yani.....Ben de göz kapağımda katlanma vardı , doğal yaşlanma süreci yani......Göz kapağımdaki fazla deri çıkarıldı....Ameliyatı local+sedasyonla oldum ve ameliyat süresince hiç bir acı hissetmedim.....O yüzden korkmayın.....Sizde kaza sonucu gözünüzde hasar olmuş anladığım kadarıyla ve fonksiyonel bir sorun yaşıyorsunuz , göz kapağınızın kapanmadığından bahsetmişsiniz...Eminim estetik cerrahiyle bu sorunu halledersiniz.....Bir kaç cerrahla görüşün fikir alın içinize hangisi içinize sinerse ameliyatınızı olursunuz......Sadece göz kapağı olacaksa benimkinden daha hafif bir opersayon olacaktır.....Tekrar çok geçmiş olsun.
Merhabalar, ben de yüz felci sonucu sol göz kapağımda düşme var. Yazı sayım az olduğu için özelden mesaj atamıyorum. Ankarada Dünya Göz Has. de Prof. Mehmet Ünal'a tedavi olmayı düşünüyordum. Acaba hakkında olumsuz bir haber mi duydunuz. Lütfen benimle paylaşır mısınız ? Şimdiden teşekkürler[/QU
bende özelden yazamıyorum burdan kesin lmayan seyleri paylaşıp böyle büyük bir doktoru karalamak istemem gercekten işinde cok iyi herkes kabul ediyor.siz iyi arastırın.bende tekrar ameliyat hakkında görüşünü almayı düşünüyorum.
çok geç oldu ama o donem fark falan yoktu devlet hastahanesinde hiçbi ücret ödemeden yaptırdımçok geçmişolsunnn yaa benimde doguştan sağ gözkapagım düşük estetik açıdan ameliyat olmak istiyorumbir bayan olarak görsellik açısından zor bir durum özelde mi yaptırmalıyım yaaa endişelerim var benimde ücreti ne kadrdı bilgi verirsen sevinirmm
![]()
ben 24 yasındayım benım goz kpaklarımdan bırı daha dusuk amelıyat olmak ıstyorum ama rısklerınden korkyorum bu amelıyatı olanlar bana bılgı wrebılırmı..