Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar 1 hafta önce üst gozkapagi estetiği yaptırdım.bugün bantlar tamamen çıkarıldı ve bir gozkapagim diğerine göre çok çukurda kalıyor.sanki bir bölgeden itibaren ice çökmüş gibi.kapaliyken pek belli değil ama acikken çok bariz farklı.hani burun olsa odemdir iner diye dusunucem ama bu çok çokuk duruyor.benzer problemi olan,tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum.bugüne kadar moralim çok yüksekti ama su an psikolojim çökmüş durumda.
ben 40 yaşındayım.bendede aynı sorun var.ameliyat olalı 1 ay oldu ama şişler tam olarak geçmedi ve bi gözüm daha çekik ve küçük,diğeri büyük ve dış ucu gevşek.doktorum düzelecek diyor ama ne zaman,bir aydır ikiside düzeliyor ama asimetrilerini koruyarak.aynı sorunu yaşayanlar ve özellikle sonra düzelenler varsa lütfen yazsın,morale ihtiyacım var.
Hanımlar , 25 HAZİRANA gün aldım , ameliyat oluyorum kısmetse ! DR. HÜSEYİN GÜNER , İSTANBUL, Nişantaşı..Lokal+sedasyon ...ÜCRET : 3500 DOLAR.daha önce de ameliyat olduğum doktor ve çok başarılıydı, İNŞALLAH BU AMELİYATTA RAST GİDER..gelişmeleri yazmaya çalışıcam , dua edin lütfen.Allaha emanet olun
selamlar..nasıl geçti ..ben de yaptırmak isitiyorum..iyileşme süreci kısa mı? teşekkürler şimdiden
Canım bende aynı şikayet vardı. Benimde göz kapaklarım düşüktü ve ben rahatsız oluyordum. Yaşım 34. Ve göz kapaklarımı aldırdım ama pişman oldum. Nedeni ise gözlerimi küçülttü ve içeriye çöktü gözlerim. Belki ben doğru kişiye olmadım yada gözlerim zaten iri olmadığı için iyice küçüldü.
Şu konuda sana tavsiyem olabilir, bu işin ehli bir doktora yaptır. Yani adam burun uzmanıdır ama gözleri yapamaz. Doktor burada çok önemli, her iki gözünde aynı şekilde kesilmesi gerekiyor. Neticede benim sağ gözüm küçük sol gözümde büyük kaldı. Sağ gözümün kesisini yuvarlak yapmış şimdi sağ gözüm resmen yuvarlak.
Acısını ve iyileşme sürecine gelince, hiç bir şey hissetmiyorsun.. Ama burada göz yapını iyi analiz et, başka doktorlardanda görüş al. Göz çok önemli çünkü.. Şimdiden sana bol şans.
Selamlar , ben ameliyatımı olalı 2 ay bitiyo. lokal oldum sedatif vermedi hocam , bazen uzanarak bazen oturarak arada ayağa kalkarak geçti opersayonum..her konumda gözkapaklarının açıkı ve kapalı halini görerek yaptı DR.HÜSEYİN GÜNER..bu da sonucu garantilemek anlamına geldi..BEN ÇOK MEMNUNUM..KOLAY ACISIZ VE HARİKA SONUÇ VEREN Bİ İŞLEM OLDU :) bi kere iki göz kapağım da eşit. bakışlardaki yorgunluk yok artık :)önceki ve sonraki fotolarda değişimi görmek süper ..valla 20 li yaşlardaki bakışlarıma tekrar kavuştum....son halini bulması 3. ayın sonunda dedi hocam.ama ben cıktığım andan beri memnunum...DOKTORU İYİ SEÇMEK EN BÜYÜK ETKEN..sorularınızı , fırsat buldukça girer yanıtlarım ..İYİ BAYRAMLAR şimdiden
Bende de ayni sikayetler var. 8 hafta once endoskopik yuz germe ve alt goz kapagi ameliyati oldum. Benim sikayetim yanaklarimin yukari kalkmasiydi sadece. Gozlerimin seklinden memnundum, hatta botox'la goz seklimden cok memnun oldugumu ama sorunum yanaklarim oldugunu soylemistim doktora cok net. Gozleimi kucucuk yapti(((( yaratik gibi bakiyorum
erhan eryilmaz endoskopik yuz germede iyidir, tecrubelidir dediler ona yaptirdim ama coooooooooook pismadim. Bu gozlerle yasayamam!!! ayrica sasi gibi bakiyorum ameliyatan sonra. daha 33 yasindayim, neden bu kadar cok goz seklimi degistirme konuusnda agresif davrandi hic anlamdim. Ozellikle gozumun biri cok kotu yana cekiyor, bir sizlama var goz ucumda. Ayrica ameliyattan sonra bir gozum 10 gun tamamen kan oturmus durumda kaldi, acaba gozumdeki travmadan dolayi goz kaslarim zarar gordu ve sasi mi oldum diye dusunmeye basladim, Goz doktoruna gidecegim ama cok korkuyorum. Yurt disinda bu konuda yapilan yayinlari gordum - estetik goz ameliyatindan sonra sasi olanlar..
inanamiyorum basima bunlarin geldigineen kotu yuzum simetrik olur diye ameliyati oldum. bu riskleri bilsem olur muydum! goz buyutme ameliati - eski haline getirme ameliyati var mi acaba???? kime gitmeliyim?
Ne kadar sanslisiniz! Ameliyat sirasinda kendinizde olmaniz ve gozun durumunun kontrol edilerek sekil verilmesi cok iyi olmus. Ben 8 hafta once endoskopik yuz germe ve alt goz kapagi oldum. Gozlerim kucucuk kaldi, erhan eryilmaz'a oldum. Cok pismanim! Gozlerimin boyu kisaldi, yaratik gibi bakiyorum. Sizin doktorunuzla ilk firsatta gorusmeyi planliyorum. Insallah bir cozum bulunabilir...
Ne kadar sanslisiniz! Ameliyat sirasinda kendinizde olmaniz ve gozun durumunun kontrol edilerek sekil verilmesi cok iyi olmus. Ben 8 hafta once endoskopik yuz germe ve alt goz kapagi oldum. Gozlerim kucucuk kaldi, erhan eryilmaz'a oldum. Cok pismanim! Gozlerimin boyu kisaldi, yaratik gibi bakiyorum. Sizin doktorunuzla ilk firsatta gorusmeyi planliyorum. Insallah bir cozum bulunabilir...
slm arkadaslar.ben üc hafta önce göz kapagi ameliyati oldum.sanildigi kadar zor degil,hic agri olmadi.ayni anda burun ameliyatida oldum,sanirim o yüzden yüzümde baya bi sislik oldu.üc hafta sonunda sisler yok denecek kadar azaldi diyebilirim..
Bende de ayni sikayetler var. 8 hafta once endoskopik yuz germe ve alt goz kapagi ameliyati oldum. Benim sikayetim yanaklarimin yukari kalkmasiydi sadece. Gozlerimin seklinden memnundum, hatta botox'la goz seklimden cok memnun oldugumu ama sorunum yanaklarim oldugunu soylemistim doktora cok net. Gozleimi kucucuk yapti(((( yaratik gibi bakiyorum
erhan eryilmaz endoskopik yuz germede iyidir, tecrubelidir dediler ona yaptirdim ama coooooooooook pismadim. Bu gozlerle yasayamam!!! ayrica sasi gibi bakiyorum ameliyatan sonra. daha 33 yasindayim, neden bu kadar cok goz seklimi degistirme konuusnda agresif davrandi hic anlamdim. Ozellikle gozumun biri cok kotu yana cekiyor, bir sizlama var goz ucumda. Ayrica ameliyattan sonra bir gozum 10 gun tamamen kan oturmus durumda kaldi, acaba gozumdeki travmadan dolayi goz kaslarim zarar gordu ve sasi mi oldum diye dusunmeye basladim, Goz doktoruna gidecegim ama cok korkuyorum. Yurt disinda bu konuda yapilan yayinlari gordum - estetik goz ameliyatindan sonra sasi olanlar..
inanamiyorum basima bunlarin geldigineen kotu yuzum simetrik olur diye ameliyati oldum. bu riskleri bilsem olur muydum! goz buyutme ameliati - eski haline getirme ameliyati var mi acaba???? kime gitmeliyim?
benim kuzenimde de esitsizlik sorunu var. yani bir gözün digerinden daha gevsek olmasi, ve bu yüzden birinin digerinden biraz daha büyük gözükmesi durumu.. ayni sorunu yasayanlar var mi? bu sorun da mi göz kapagi ameliyati içine girer?