• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz kapağı ameliyatı

arkadaslar 1 hafta önce üst gozkapagi estetiği yaptırdım.bugün bantlar tamamen çıkarıldı ve bir gozkapagim diğerine göre çok çukurda kalıyor.sanki bir bölgeden itibaren ice çökmüş gibi.kapaliyken pek belli değil ama acikken çok bariz farklı.hani burun olsa odemdir iner diye dusunucem ama bu çok çokuk duruyor.benzer problemi olan,tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum.bugüne kadar moralim çok yüksekti ama su an psikolojim çökmüş durumda.

çok geçmiş olsun. düzeldi mi merak ettim..umarım düzelmiştir..

ben 40 yaşındayım.bendede aynı sorun var.ameliyat olalı 1 ay oldu ama şişler tam olarak geçmedi ve bi gözüm daha çekik ve küçük,diğeri büyük ve dış ucu gevşek.doktorum düzelecek diyor ama ne zaman,bir aydır ikiside düzeliyor ama asimetrilerini koruyarak.aynı sorunu yaşayanlar ve özellikle sonra düzelenler varsa lütfen yazsın,morale ihtiyacım var.

iyileşme süreci o kadar uzun mu ya..gözüm korktu ..size de çok geçmiş olsun..umarım düzelir..

Hanımlar , 25 HAZİRANA gün aldım , ameliyat oluyorum kısmetse ! DR. HÜSEYİN GÜNER , İSTANBUL, Nişantaşı..Lokal+sedasyon ...ÜCRET : 3500 DOLAR.daha önce de ameliyat olduğum doktor ve çok başarılıydı, İNŞALLAH BU AMELİYATTA RAST GİDER..gelişmeleri yazmaya çalışıcam , dua edin lütfen.Allaha emanet olun

selamlar..nasıl geçti ..ben de yaptırmak isitiyorum..iyileşme süreci kısa mı? teşekkürler şimdiden

Selamlar , ben ameliyatımı olalı 2 ay bitiyo. lokal oldum sedatif vermedi hocam , bazen uzanarak bazen oturarak arada ayağa kalkarak geçti opersayonum..her konumda gözkapaklarının açıkı ve kapalı halini görerek yaptı DR.HÜSEYİN GÜNER..bu da sonucu garantilemek anlamına geldi..BEN ÇOK MEMNUNUM..KOLAY ACISIZ VE HARİKA SONUÇ VEREN Bİ İŞLEM OLDU :) bi kere iki göz kapağım da eşit. bakışlardaki yorgunluk yok artık :)önceki ve sonraki fotolarda değişimi görmek süper ..valla 20 li yaşlardaki bakışlarıma tekrar kavuştum....son halini bulması 3. ayın sonunda dedi hocam.ama ben cıktığım andan beri memnunum...DOKTORU İYİ SEÇMEK EN BÜYÜK ETKEN..sorularınızı , fırsat buldukça girer yanıtlarım ..İYİ BAYRAMLAR şimdiden
selamlar..nasıl geçti ..ben de yaptırmak isitiyorum..iyileşme süreci kısa mı? teşekkürler şimdiden

Selam kızlar ben sitenin daha çok dışarıdan bir takipçisiydim ve siteye yeni katıldım. Bende küçük yaşlardan itibaren göz ve kemik (özellikle elmacık kemiği) şekline bağlı olarak ortaya çıkan her iki gözümde simetrik olan alt göz kapağı düşüklüğü var. İyi bir okuloplasti cerrahına muayene oldum, kendisi oldukça dürüst davranarak bunu düzeltebilecek yöntemlerin zorlu, acılı ve riskli olduğunu belirtti ve bana görüntümün gayet iyi olduğunu bunu kafaya takmayarak hayatıma devam etmemi önerdi. Doktorun yanındayken ameliyata karşı olan korkumdan da dolayı ben de bu düşünceyi benimsedim. Ne yazık ki muayeneden bir kaç gün sonra kendimi tekrar alt göz kapağı ameliyatını araştırırken buldum yani bu görüntü beni oldukça rahatsız ediyor, gülümsediğim zaman (ufak bir elmacık kemiği hareketi ile) normale dönüyor ve o halini çok seviyorum. Sonuçta tonlarca araştırma sonrası iki yol karşıma çıktı. 1.si ameliyata girişip geriye dönüşü olmayan bir yola girmeden önce, elmacık kemiklerime enjeksiyonla yağ doldurtarak göz kapaklarının bir miktar yukarı kalkmasını sağlamak, bunun avantajı hoşuma gitmezse dolgunun geri alınabilmesi, dezavantajı ise geçici bir çözüm olup göz kapağını da istenilen düzeyde kaldırabileceğinin kesin olmaması ancak kaldırmaya yeterli olursa geçici çözüm ileride kalıcı implantlarla kalıcı hale getirilebilir. 2. si ise orta yüz kaldırma ile birlikte göz kapaklarının içerisine vücudun başka bölgelerinden alınan dolguların yerleştirilmesi bu yöntemin avantajı kalıcı ve kesin çözüm olması ve şuana kadar araştırdığım bilinen en iyi yöntem bu. Bu yöntemin dezavantajı ise yüzün farklı bölgelerinin farklı tepkiler vererek asimetri oluşma riski tabi bir de göz kapağı ameliyatlarının çoğunda okuduğum göz kapağının geceleri kapanamaması riski beni çok korkutuyor. Yukarıda bahsettiğim uygulamaların benzerini geçirmiş ya da yakını geçirmiş kişiler varsa tecrübelerini ya da bildiklerini paylaşabilir mi?

Canım bende aynı şikayet vardı. Benimde göz kapaklarım düşüktü ve ben rahatsız oluyordum. Yaşım 34. Ve göz kapaklarımı aldırdım ama pişman oldum. Nedeni ise gözlerimi küçülttü ve içeriye çöktü gözlerim. Belki ben doğru kişiye olmadım yada gözlerim zaten iri olmadığı için iyice küçüldü.
Şu konuda sana tavsiyem olabilir, bu işin ehli bir doktora yaptır. Yani adam burun uzmanıdır ama gözleri yapamaz. Doktor burada çok önemli, her iki gözünde aynı şekilde kesilmesi gerekiyor. Neticede benim sağ gözüm küçük sol gözümde büyük kaldı. Sağ gözümün kesisini yuvarlak yapmış şimdi sağ gözüm resmen yuvarlak.
Acısını ve iyileşme sürecine gelince, hiç bir şey hissetmiyorsun.. Ama burada göz yapını iyi analiz et, başka doktorlardanda görüş al. Göz çok önemli çünkü.. Şimdiden sana bol şans.

Bende de ayni sikayetler var. 8 hafta once endoskopik yuz germe ve alt goz kapagi ameliyati oldum. Benim sikayetim yanaklarimin yukari kalkmasiydi sadece. Gozlerimin seklinden memnundum, hatta botox'la goz seklimden cok memnun oldugumu ama sorunum yanaklarim oldugunu soylemistim doktora cok net. Gozleimi kucucuk yapti:((((( yaratik gibi bakiyorum:( erhan eryilmaz endoskopik yuz germede iyidir, tecrubelidir dediler ona yaptirdim ama coooooooooook pismadim. Bu gozlerle yasayamam!!! ayrica sasi gibi bakiyorum ameliyatan sonra. daha 33 yasindayim, neden bu kadar cok goz seklimi degistirme konuusnda agresif davrandi hic anlamdim. Ozellikle gozumun biri cok kotu yana cekiyor, bir sizlama var goz ucumda. Ayrica ameliyattan sonra bir gozum 10 gun tamamen kan oturmus durumda kaldi, acaba gozumdeki travmadan dolayi goz kaslarim zarar gordu ve sasi mi oldum diye dusunmeye basladim, Goz doktoruna gidecegim ama cok korkuyorum. Yurt disinda bu konuda yapilan yayinlari gordum - estetik goz ameliyatindan sonra sasi olanlar..
inanamiyorum basima bunlarin geldigine:( en kotu yuzum simetrik olur diye ameliyati oldum. bu riskleri bilsem olur muydum! goz buyutme ameliati - eski haline getirme ameliyati var mi acaba???? kime gitmeliyim?

Selamlar , ben ameliyatımı olalı 2 ay bitiyo. lokal oldum sedatif vermedi hocam , bazen uzanarak bazen oturarak arada ayağa kalkarak geçti opersayonum..her konumda gözkapaklarının açıkı ve kapalı halini görerek yaptı DR.HÜSEYİN GÜNER..bu da sonucu garantilemek anlamına geldi..BEN ÇOK MEMNUNUM..KOLAY ACISIZ VE HARİKA SONUÇ VEREN Bİ İŞLEM OLDU :) bi kere iki göz kapağım da eşit. bakışlardaki yorgunluk yok artık :)önceki ve sonraki fotolarda değişimi görmek süper ..valla 20 li yaşlardaki bakışlarıma tekrar kavuştum....son halini bulması 3. ayın sonunda dedi hocam.ama ben cıktığım andan beri memnunum...DOKTORU İYİ SEÇMEK EN BÜYÜK ETKEN..sorularınızı , fırsat buldukça girer yanıtlarım ..İYİ BAYRAMLAR şimdiden

Ne kadar sanslisiniz! Ameliyat sirasinda kendinizde olmaniz ve gozun durumunun kontrol edilerek sekil verilmesi cok iyi olmus. Ben 8 hafta once endoskopik yuz germe ve alt goz kapagi oldum. Gozlerim kucucuk kaldi, erhan eryilmaz'a oldum. Cok pismanim! Gozlerimin boyu kisaldi, yaratik gibi bakiyorum. Sizin doktorunuzla ilk firsatta gorusmeyi planliyorum. Insallah bir cozum bulunabilir...

Bende de ayni sikayetler var. 8 hafta once endoskopik yuz germe ve alt goz kapagi ameliyati oldum. Benim sikayetim yanaklarimin yukari kalkmasiydi sadece. Gozlerimin seklinden memnundum, hatta botox'la goz seklimden cok memnun oldugumu ama sorunum yanaklarim oldugunu soylemistim doktora cok net. Gozleimi kucucuk yapti:((((( yaratik gibi bakiyorum:( erhan eryilmaz endoskopik yuz germede iyidir, tecrubelidir dediler ona yaptirdim ama coooooooooook pismadim. Bu gozlerle yasayamam!!! ayrica sasi gibi bakiyorum ameliyatan sonra. daha 33 yasindayim, neden bu kadar cok goz seklimi degistirme konuusnda agresif davrandi hic anlamdim. Ozellikle gozumun biri cok kotu yana cekiyor, bir sizlama var goz ucumda. Ayrica ameliyattan sonra bir gozum 10 gun tamamen kan oturmus durumda kaldi, acaba gozumdeki travmadan dolayi goz kaslarim zarar gordu ve sasi mi oldum diye dusunmeye basladim, Goz doktoruna gidecegim ama cok korkuyorum. Yurt disinda bu konuda yapilan yayinlari gordum - estetik goz ameliyatindan sonra sasi olanlar..
inanamiyorum basima bunlarin geldigine:( en kotu yuzum simetrik olur diye ameliyati oldum. bu riskleri bilsem olur muydum! goz buyutme ameliati - eski haline getirme ameliyati var mi acaba???? kime gitmeliyim?

Erhan Eryılmazın böyle bir hata yaptığına inanamıyorum. Oysa teyzemde aynı operasyon ile harikalar yaratmıştı...! Teyzeme orta yüz germe ile birlikte badem göz estetiği de yaptı ve gözleri bir miktar irileşti bile diyebilirim. Ameliyat sonrası resimleri var profilimde ekleyip bakabilirsiniz isterseniz. Hatta 40 yaş civarın ben de yaptırırım kesin diyordum sonuçları görünce. Demek ki bu işler şans işi. Umarın en kısa zaman düzelir sorununuz. Erhan Bey ne diyor bu konuda. Çözüm öneriyor mu. Gerçi doktor amcalar pek hata kabul etmezler onlara göre herşey yolundadır...

merhaba Lamia34, ben de Erhan Eryılmaz'a endoskopik orta yüz germe ameliyatı olmayı düşünüyorum. Size arkadaşlık isteği gönderdim kabul ederseniz sevinirim.

Ne kadar sanslisiniz! Ameliyat sirasinda kendinizde olmaniz ve gozun durumunun kontrol edilerek sekil verilmesi cok iyi olmus. Ben 8 hafta once endoskopik yuz germe ve alt goz kapagi oldum. Gozlerim kucucuk kaldi, erhan eryilmaz'a oldum. Cok pismanim! Gozlerimin boyu kisaldi, yaratik gibi bakiyorum. Sizin doktorunuzla ilk firsatta gorusmeyi planliyorum. Insallah bir cozum bulunabilir...

sekiz hafta şişliklerin inmesi için yeterli bir süre değil. Şimdiden kötü düşünmeyin. 3 ay bitince yüz daha iyi oturuyor. İnşallah zamanla istediğiniz sonucu alırsınız.

Merhaba , keşke resim koysanız ya da gözlerinizin resmini görebilsek...belkide sandığınız gibi değildir.Gözler çekildiği için size öyle geliyordur.Bence muhakkak bir foto koyun fikir yürütelim.İnanın bu tip yorumlar hepimize çok yardımcı oluyor.

slm arkadaslar.ben üc hafta önce göz kapagi ameliyati oldum.sanildigi kadar zor degil,hic agri olmadi.ayni anda burun ameliyatida oldum,sanirim o yüzden yüzümde baya bi sislik oldu.üc hafta sonunda sisler yok denecek kadar azaldi diyebilirim..

bende göz kapagı ve yanak sarkmasından dolayı ameliyat olmak istiyorum. yaşım 28, acaba hangi doktor ameliyat etti ve fiyatı ne kadardı öğrenebilir miyim.

üst göz kapağı ameliyatı olupta memnun kalanlarınız veya beğenmeyenleriniz var mı?Bi de bu arkadaşlar foto koyalabilirse öncesi ve sonrası diye gerçekte çok iyi olur :)

Merhabalar…Sizin ameliyatınızın benzerini 2009 yılında ben de oldum……Aynı sorunlar ben de de oldu…..Bu çok zor bir ameliyat, iyileşme süreci büyük bir sabır istiyor……Benim birde bünyemden mi kaynaklandı nedir çok yavaş iyileştim……Bir gözüm normal büyüklükte bir gözüm küçücük kalmıştı….Sanki içeri gömülmüş gibi duruyordu…….Sağ gözüme kan oturmuştu 3. Haftadan sonra kanlanma gitti……2010 yazını şiş bir yüzle geçirdim…..2011 yılı daha normal hale gelmişti yüzüm ama tam oturması ben de 2 yılı buldu……Bu yazı keyifli geçirebildim diyebilirim…..Doktorum yüzün tam oturmasının 2 yılı bulacağını söylemişti ama iyileşme sürecinin ben de normalden çok yavaş olduğunu kendi de söylemişti….Şaşı bakışlar, bir gözün daha çekik olması durumlarını ben de yaşadım ama bunların hiç biri kalmadı şimdi….Gözlerim eşitlendi ve yüzümün şişliği indi…..Ben de çok panik olmuştum ama sizin kadar erken değil……Başka bir dr’a gitmeyi düşünmek için çok erken….Dokuların kendine gelmesi 1 yılı buluyor ….Şu durumda hiçbir cerrah sizi ameliyat etmez daha çok erken dönemdesiniz….Ben den önce iki arkadaşım daha aynı ameliyatı olmuştu onlar 6 ayda çok iyi bir duruma gelmişlerdi ben de onlardan cesaret alıp yaptırmıştım ama benim öyle olmadı….Bünyeden bünyeye çok fark ediyor demekki…..Sizin dr’unuzuda tanıyorum bir arkadaşım burun estetiği olmuştu ben de refakatçısıydım çok başarılı bir ameliyat ve sonuç süper oldu….Erhan Bey çok iyi bir cerrah bir hata yaptığını sanmıyorum…..6 ayı doldurun an azından iyileşme sürecinizi gözlemleyin siz de çabuk iyileşirsiniz belki…..Göz doktorunun çözebileceği bir şey değil bence boşuna gitmiş olursunuz….Zamanla her şey düzelecek ben çok zor bir süreç geçirmeme rağmen şu anki durumumdan gayet memnunum…. Çok geçmiş olsun…..

benim kuzenimde de esitsizlik sorunu var. yani bir gözün digerinden daha gevsek olmasi, ve bu yüzden birinin digerinden biraz daha büyük gözükmesi durumu.. ayni sorunu yasayanlar var mi? bu sorun da mi göz kapagi ameliyati içine girer?

evet bu sorun bende de var sonradan yada doğuştan oluyor adı pitosiz göz kapağındaki damarların birbirine yapışmasından oluyormuş,ameliyatla düzeliyormuş ama tabiki bende hala cesaret edip yaptırmadım birde bendeki daha çok az 2mm civarında , boyut 10mm kadar çıkyormuş bunu esteik cerrahlar yapıyorlar göz kapağı adı altında...

arkadaşlar bu sitedeki yorumlara güvenebilirmiyiz ama başkada böyle yorumlar olan doktorlar hakkında bir site yok offffff çok karışık

arkadaşlar,pitozis yada üst göz kapağı ameliyatı olup da memnun kalan varmı?( ankara da )varsa bilgilerini paylaşabilirlermi...

Back
X