• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz kapağı ameliyatı

memnunum cok hafif soldan biraz daha alsa iyiydi ama sag tarafim sola göre daha düsükmüs nasil cizdiyse öyle aldi cok memnunum hic pisman degilim
hep yaptirmayi istiyodum sanki bir yükten kurtuldum cok sükürki yaptirabildim diyorum
göz seklin iyiyse ztn fazlalik olan deriyi kesip aliyolar izlerde 3. ayda cok cok azaliyor zaten kimse bisi anlamiyor bile
Iki gözünu birden mi yapti bir de lokal anesteziylemi

yok cnm benim 4 yıl oldu ameliyat olalı. fotoları da sildim. ameliyatı tavsiye ederim olun. istanbul cerrahide gürsel turguta oldum ben ama iyice araştırın derim en başından. şimdiden geçmiş olsun.
Gürsel Turgut'un sahiden etkileyici bir CVsi var.. Hiç duymamıştım daha önce.. Siz herşeyiyle memnun kaldınız mı? Göz altı torba yağlarını elmacık kemiklerinin üstüne koydukları tekniği mi kullanıyor? Alttan deri aldı mı?

Gürsel Turgut'un sahiden etkileyici bir CVsi var.. Hiç duymamıştım daha önce.. Siz herşeyiyle memnun kaldınız mı? Göz altı torba yağlarını elmacık kemiklerinin üstüne koydukları tekniği mi kullanıyor? Alttan deri aldı mı?
valla ne tekniği kullandı bilmiyorum. çünkü genel anestezi ile oldu benimki. kesi yapmadı ama onu biliyorum. alttan deri almadı kesi yapmadığı için.
tavsiye konusunda ise beklentilerle doğru orantılı bu. ben pek memnun kalmadım açıkçası. göz kapağımdan eşit miktarda deri aldı oysa benim birinde daha fazla deri yığılması vardı, dolayısıyla gözümün biri daha kapalı görünüyordu ama o her ikisinden de eşit miktarda almış.

merhaba, osman oymak bey e ptozis ameliyatı olan var mı? önceki ve sonraki resimleri de koyabilir misiniz? teşekkürler...

Bende oldum bugün 2. Günüm sabah ece pek uyuyamadım basım yukarıda yattığım için ben avcilar hospital da oldum lokal anestezi çok şeker bir doktorom vat iğneleri yaparken sadece canım yandi sora hiç hissetmedim çok iyiyim şuanda bantlardan dolayı sadece sıkıntim var çok şükür başka sıkıntım yok birazda morluk var sol da

arkadaşlar ben olalı 3 gün oldu burda herkes birşey sormuş kimse birşey yazmamış..ben size bişgi verecğim gün geçtikçe. benim üat gözkapağım ve alt kapağıma yapıldı. üst gözkapağım çok fazlalık vardı yaşım 30 küçüklükten beri göz yapım böyleydi benim yaş aldıkça beni daha rahatsız etmeye daha yorgun göstermeye başladı . bugün 3. günüm ilk gün hafif kanama oldu bol buz tırbası ile 2 gün ara ara kompress yptık. dün biraz gerginlik oldu çok ama çok hafif şiş ama biraz morluk var . size gün geçtikçe bilgi vereceğim belki insanlar işine yarar yorumum . herkes birşey söyledi yok yaptırma yok bilmem ne çok stresli girdim ameliyata bizim inşanımız hep negatif yüklüor nedense ama ysta ve deneyimli bir cerrha yaptırırsanız bence kötü olmaz ben şu an anlayabildiğim kdar aynada bakıorum bir anormallik yok tabi şu an bantve şişliğim var az da olsa tam oturması 1.5-2 ay.. 6 günde dikişlerimi temizleyecek zaten iz bırakmayan dikiş yapıorlar . sorusu olan varsa sorabilir arkadaşlar..hepinizi sevgiler

bugün 5. günüm banyo yapıp bantları çıkartmamı söyledi doktorum. şu an çok hafif ödem var allt göz kapağımda çünkü ben ikisini bir yaptırdım. şu an bir sorum yok gibi gözlerim güzel gözüküyor hiç pişman değilim iyi ki yaptırmışım. gün gün fotolarımı çektim

Selam bugün toplamda 9. günüm. sol gözümde konjuktivit oldu normalmiş. tabi ödemim var bugün baya oturmaya başladı gibi hissediorum yüz ifadem geri gelmeye başladı. bakalım takip ediorum morluklarım da baya azaldı. bilgi vercem

Selam bugün toplamda 9. günüm. sol gözümde konjuktivit oldu normalmiş. tabi ödemim var bugün baya oturmaya başladı gibi hissediorum yüz ifadem geri gelmeye başladı. bakalım takip ediorum morluklarım da baya azaldı. bilgi vercem
Cok gecmis olsun gormemisim yazilarinizi nasil atlamisim bunu hayret
Bende bir hafta sonra hem karin germe hem goz kapagi sadece ustu ameliyati olacagim
Sadece goz kapagi icin bir turlu karar veremedim sizin resimlerinizi gorebilirmiyim gun ve gun nasil bir morluk sislik oluyor
Ben 10 gun kalacagim o zamana kadar gidermi o morluklar eve o sekil donmek istemiyorum da:KK43:

C ChAneL81 Maşallah çok hızlısın ameliyat konusunda, her şey gönlünce olur inşallah....Sadece göz kapağı ise çok kısa sürede iyileşirsin merak etme, 10 günde bayağı toparlarsın...Hangi dr'u seçtin?

C ChAneL81 Maşallah çok hızlısın ameliyat konusunda, her şey gönlünce olur inşallah....Sadece göz kapağı ise çok kısa sürede iyileşirsin merak etme, 10 günde bayağı toparlarsın...Hangi dr'u seçtin?
Tsk ederim canim :) hizli olmazsam esim vazgececek elimi cabuk tutuyorum :) ercan karacaoglunu sectim canim sende bi bakarmisin goz kapagima canim resim gonderiyorum ;)

Cok gecmis olsun gormemisim yazilarinizi nasil atlamisim bunu hayret
Bende bir hafta sonra hem karin germe hem goz kapagi sadece ustu ameliyati olacagim
Sadece goz kapagi icin bir turlu karar veremedim sizin resimlerinizi gorebilirmiyim gun ve gun nasil bir morluk sislik oluyor
Ben 10 gun kalacagim o zamana kadar gidermi o morluklar eve o sekil donmek istemiyorum da:KK43:
canım merhaba mesajını yeni gördü. bünueye göre değişior tabi 10 güne baya toparlarsın ama yine de bence tam iyileşme 1 ayı buluor benim 19. günüm hala ödemim var örneğin. buradan nasıl mesaj atılr bilmiorum dilarsen mailini yaz sana fotoğraflarımı ataım ben her gün düzenli çekiorum iyileşmemi takip için işk hünden beri. açıkcası ifade biraz değişior ben göz altı ve üstü oldum sen sadece üst olacağın için senin iyilrşmen daha kolay olur. ben baya göze yumruk yemiş gibiydim sarıydı altları fln ama artık baya toparlandım gün geçtikçe mutlu oluorum çünkü güzelleşmeye başladığımı hissediorum. estetik böyle zamanla oturuor galiva

canım merhaba mesajını yeni gördü. bünueye göre değişior tabi 10 güne baya toparlarsın ama yine de bence tam iyileşme 1 ayı buluor benim 19. günüm hala ödemim var örneğin. buradan nasıl mesaj atılr bilmiorum dilarsen mailini yaz sana fotoğraflarımı ataım ben her gün düzenli çekiorum iyileşmemi takip için işk hünden beri. açıkcası ifade biraz değişior ben göz altı ve üstü oldum sen sadece üst olacağın için senin iyilrşmen daha kolay olur. ben baya göze yumruk yemiş gibiydim sarıydı altları fln ama artık baya toparlandım gün geçtikçe mutlu oluorum çünkü güzelleşmeye başladığımı hissediorum. estetik böyle zamanla oturuor galiva
Anladim canim iyilesme daha uzun tabiki alt ve ust olunca gecmis olsun insallah memmun olursun ;) ben sana ozelden mail adresimi yaziyorum ama burdan da ozel mesajlada atabilirsin benim 4 gun kaldi iyice strese giriyorum

Anladim canim iyilesme daha uzun tabiki alt ve ust olunca gecmis olsun insallah memmun olursun :KK66: ben sana ozelden mail adresimi yaziyorum ama burdan da ozel mesajlada atabilirsin benim 4 gun kaldi iyice strese giriyorum
canım özel mesajla göndermeyi başardım bakabilirsin birkaç tane attım

canım özel mesajla göndermeyi başardım bakabilirsin birkaç tane attım
Masallah cok guzel olmus canim morluklar 6 gun sonra azalmaya baslamis ben gozlerini gordukten sonra tam karar verdim sayilir yaptirim gitsin ;)

bugün 22. günüm kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür:) gittiğimde tesadüf daha önce göz kapağı ameliyatı olmuş bi hastayla karşılaştık 1. yılı dolmuş söylemese farketmezdim. gün geçtikçe iyiye gidior allaha çok şükür mutluyum

bugün 22. günüm kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür:) gittiğimde tesadüf daha önce göz kapağı ameliyatı olmuş bi hastayla karşılaştık 1. yılı dolmuş söylemese farketmezdim. gün geçtikçe iyiye gidior allaha çok şükür mutluyum
Cok sukur vanim gun gectikce gorunmez o izler merak etme ;)

Back
X