Bende de ayni sikayetler var. 8 hafta once endoskopik yuz germe ve alt goz kapagi ameliyati oldum. Benim sikayetim yanaklarimin yukari kalkmasiydi sadece. Gozlerimin seklinden memnundum, hatta botox'la goz seklimden cok memnun oldugumu ama sorunum yanaklarim oldugunu soylemistim doktora cok net. Gozleimi kucucuk yapti

(((( yaratik gibi bakiyorum

erhan eryilmaz endoskopik yuz germede iyidir, tecrubelidir dediler ona yaptirdim ama coooooooooook pismadim. Bu gozlerle yasayamam!!! ayrica sasi gibi bakiyorum ameliyatan sonra. daha 33 yasindayim, neden bu kadar cok goz seklimi degistirme konuusnda agresif davrandi hic anlamdim. Ozellikle gozumun biri cok kotu yana cekiyor, bir sizlama var goz ucumda. Ayrica ameliyattan sonra bir gozum 10 gun tamamen kan oturmus durumda kaldi, acaba gozumdeki travmadan dolayi goz kaslarim zarar gordu ve sasi mi oldum diye dusunmeye basladim, Goz doktoruna gidecegim ama cok korkuyorum. Yurt disinda bu konuda yapilan yayinlari gordum -
estetik goz ameliyatindan sonra sasi olanlar..
inanamiyorum basima bunlarin geldigine

en kotu yuzum simetrik olur diye ameliyati oldum. bu riskleri bilsem olur muydum! goz buyutme ameliati - eski haline getirme ameliyati var mi acaba???? kime gitmeliyim?