• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz kapağı ameliyatı

Selamlar , ben ameliyatımı olalı 2 ay bitiyo. lokal oldum sedatif vermedi hocam , bazen uzanarak bazen oturarak arada ayağa kalkarak geçti opersayonum..her konumda gözkapaklarının açıkı ve kapalı halini görerek yaptı DR.HÜSEYİN GÜNER..bu da sonucu garantilemek anlamına geldi..BEN ÇOK MEMNUNUM..KOLAY ACISIZ VE HARİKA SONUÇ VEREN Bİ İŞLEM OLDU :) bi kere iki göz kapağım da eşit. bakışlardaki yorgunluk yok artık :)önceki ve sonraki fotolarda değişimi görmek süper ..valla 20 li yaşlardaki bakışlarıma tekrar kavuştum....son halini bulması 3. ayın sonunda dedi hocam.ama ben cıktığım andan beri memnunum...DOKTORU İYİ SEÇMEK EN BÜYÜK ETKEN..sorularınızı , fırsat buldukça girer yanıtlarım ..İYİ BAYRAMLAR şimdiden
Memnun musun hala goz kapagi ameliyatindAn, iyilesmesi uzun surdu mu , bakislarinda bir degisiklik oldu mu, guseyin gunerden memnun kldin mi? Osman oymak da methediliyor, bir fikrin var mi?

Ne kadar sanslisiniz! Ameliyat sirasinda kendinizde olmaniz ve gozun durumunun kontrol edilerek sekil verilmesi cok iyi olmus. Ben 8 hafta once endoskopik yuz germe ve alt goz kapagi oldum. Gozlerim kucucuk kaldi, erhan eryilmaz'a oldum. Cok pismanim! Gozlerimin boyu kisaldi, yaratik gibi bakiyorum. Sizin doktorunuzla ilk firsatta gorusmeyi planliyorum. Insallah bir cozum bulunabilir...
Cok gecmis olsun canim, endoskopik germeden memnun kaldin mi, erhan beye yaptiran 2 arkadas biliyorum, onlar cok memnunlar, sen degilmisin?

Bende de ayni sikayetler var. 8 hafta once endoskopik yuz germe ve alt goz kapagi ameliyati oldum. Benim sikayetim yanaklarimin yukari kalkmasiydi sadece. Gozlerimin seklinden memnundum, hatta botox'la goz seklimden cok memnun oldugumu ama sorunum yanaklarim oldugunu soylemistim doktora cok net. Gozleimi kucucuk yapti:KK43:(((( yaratik gibi bakiyorum:KK43: erhan eryilmaz endoskopik yuz germede iyidir, tecrubelidir dediler ona yaptirdim ama coooooooooook pismadim. Bu gozlerle yasayamam!!! ayrica sasi gibi bakiyorum ameliyatan sonra. daha 33 yasindayim, neden bu kadar cok goz seklimi degistirme konuusnda agresif davrandi hic anlamdim. Ozellikle gozumun biri cok kotu yana cekiyor, bir sizlama var goz ucumda. Ayrica ameliyattan sonra bir gozum 10 gun tamamen kan oturmus durumda kaldi, acaba gozumdeki travmadan dolayi goz kaslarim zarar gordu ve sasi mi oldum diye dusunmeye basladim, Goz doktoruna gidecegim ama cok korkuyorum. Yurt disinda bu konuda yapilan yayinlari gordum - estetik goz ameliyatindan sonra sasi olanlar..
inanamiyorum basima bunlarin geldigine:KK43: en kotu yuzum simetrik olur diye ameliyati oldum. bu riskleri bilsem olur muydum! goz buyutme ameliati - eski haline getirme ameliyati var mi acaba???? kime gitmeliyim?
Acaba endoskopik germeden degil alt goz kapagi estetinden mi gozler kucuk gorunuyor, o gunden bugune duzelme oldu. Mu

Size ilk tavsiyem ameliyatı kış ayında olun yaza bırakmayın...Kaş kaldırma ve gözaltı varsa iyileşme süreci daha uzun olacaktır...Ameliyat sonrası süreçteki olumsuzlukların hepsi geçici.. Ancak ameliyatta bir hata yapılmışsa kalıcı olur......Benim sürecimle sakın kıyaslamayın ben çok yavaş adımlarla iyileştim ama dediğim gibi diğer olan arkadaşlarım çok hızlı iyileştiler.....Onlar da benim durumuma şaşırmışlardı.....Sizinde aynı olacak diye kesin bir şey yok....Bir de sizin operasyonunuz benimkinden daha farklı görünüyor.....Dr'la görüştükten sonra bilgilendirirseniz sevinirim...Kök hücre nakli benimde ilgimi çekiyor....Size bol şans...
Doktorunuz kim di, memnun musunuz...

Hep söylüyorum memnun alanda olmayanda yazsın doktorunu.Çok etkileniyorum okurken bende.Doktoruma güveniyorum bu konuda sıkıntım yok.Ameliyat olanların sürecini paylaşmalarını sorularımıza cevap vermeleri insanı rahatlatıyor motive ediyor.Burda okuduklarımı bilmiyordum mesela gittim sordum dokoruma.Senin ki sadece göz kapağı ise lokal anestesi ilede yapılıyor.Gittiğin doktorlar sadece göz kapağı alınsın mı dediler?
Bende göz kapağı alınsın olur diyordum.Doktorum sadece göz kapağının alınması beklediğin sonucu vermez dedi.Göz altına yayma (ne olduğunu unuttum) yaparım ve dudak kenarlarındaki çizgilere de ufak bir dokunuş iyi olur dedi.Tam yüz germe değilmiş.
Kimbilir senden önce olur sana canlı örnek olurum arkadaşım :nazar: Dua et değerlerim normal çıksın.Normal çıktığı gibi doğruuu ameliyata :nazar:
Merhaba, oldun mu ameliYatini, tam olarak ne yapildi, doktorun kim, paylasirsan cok sevinirim.

Merhabalar....Ben de göz kapağı estetiği oldum ama benimki sırf o değildi yüz germe ameliyatı ile birlikte oldum...Kombine bir ameliayttı yani.....Ben de göz kapağımda katlanma vardı , doğal yaşlanma süreci yani......Göz kapağımdaki fazla deri çıkarıldı....Ameliyatı local+sedasyonla oldum ve ameliyat süresince hiç bir acı hissetmedim.....O yüzden korkmayın.....Sizde kaza sonucu gözünüzde hasar olmuş anladığım kadarıyla ve fonksiyonel bir sorun yaşıyorsunuz , göz kapağınızın kapanmadığından bahsetmişsiniz...Eminim estetik cerrahiyle bu sorunu halledersiniz.....Bir kaç cerrahla görüşün fikir alın içinize hangisi içinize sinerse ameliyatınızı olursunuz......Sadece göz kapağı olacaksa benimkinden daha hafif bir opersayon olacaktır.....Tekrar çok geçmiş olsun.
Sizin doktorunuz kim? Yuz germede hangi yontem kullanildi...

Sizin doktorunuz kim? Yuz germede hangi yontem kullanildi...
Doktorum Güner Uysal. Endeskopik orta yüz germe ile birlikte göz kapağı ve ve göz altı ameliyatı olmuştum. Yüz germede şakaklardan ve gözaltı kirpik dibinden kesiler yapıldı. Göz kapağı için de gözün katlanma yerinden kesi yapıldı.

Merhaba, oldun mu ameliYatini, tam olarak ne yapildi, doktorun kim, paylasirsan cok sevinirim.

Birbuçuk yılı geçti yüz ameliyatım.Orta yüz germe.Göz kapağı, göz altı torbası alındı.Kaşlar yerine çekildi falan.Ercan Karacaoğlu doktorum.Sürecimide açtığım topikte paylaştım.

Acaba endoskopik germeden degil alt goz kapagi estetinden mi gozler kucuk gorunuyor, o gunden bugune duzelme oldu. Mu

smarty geçmiş olsun öncelikle.gözlerinde düzelme var mı?etrafı hala şiş olduğu için küçük görünüyor olabilir mi?Endoskopik yüz germe yaptırmayı düşünen epey bir arkadaşımız var burada ben de dahil.Bu tür olaylar hepimiz için çok önemli.Gözün kendisinin büyüklüğü değiştirilemez diye düşünüyorum ama etrafındaki deri çok alınırsa ya da çekilirse küçülmüş görünebiliyor.zamanla deri tekrar sarkacağı için eski haline döner belki..yurt dışındaki yayınların birinde gördüm sadece şaşılık riski olabileceğini.Türkiyede boyle bir bilgi yok zaten.Çok düşük ihtimal gibi gorunuyor yani, inşallah şaşılık gelişmemiştir ameliyat sonrasında.Erhan Bey çoğu arkadaşımızın ameliyat olduğu bir hekimdi, o yüzden çok şaşırdım.Tekrar geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz..

arkadaşlar,
albüme resimleri ekledim. hem alt hem üst olduğum için çok zorluk çektim. alt göz kapağı ameliyatı kesi yapılmadan, gözün içinden yapıldı:KK53:
sonuçtan çok da memnum değilim aslında. eski haline göre tabii ki güzel, en azından artık göz makyajım kendini gösteriyor :KK1:
yoruma açıktır.. buyrun albüme..
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=20862
bu yukledıgınız fotograf elınızde mevcutmu tekrar gonderebılırmısınız bende amelıyat olacam kaca nerden nasıl olacagım bılmıyrum cvp yazarsanız sevınırım.

smarty geçmiş olsun öncelikle.gözlerinde düzelme var mı?etrafı hala şiş olduğu için küçük görünüyor olabilir mi?Endoskopik yüz germe yaptırmayı düşünen epey bir arkadaşımız var burada ben de dahil.Bu tür olaylar hepimiz için çok önemli.Gözün kendisinin büyüklüğü değiştirilemez diye düşünüyorum ama etrafındaki deri çok alınırsa ya da çekilirse küçülmüş görünebiliyor.zamanla deri tekrar sarkacağı için eski haline döner belki..yurt dışındaki yayınların birinde gördüm sadece şaşılık riski olabileceğini.Türkiyede boyle bir bilgi yok zaten.Çok düşük ihtimal gibi gorunuyor yani, inşallah şaşılık gelişmemiştir ameliyat sonrasında.Erhan Bey çoğu arkadaşımızın ameliyat olduğu bir hekimdi, o yüzden çok şaşırdım.Tekrar geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz..
Gözün ciddi olarak küçüldüğü çok örnek gördüğüm için tedirginim, ben de.. Derinin fazla alınışıyla değil, ameliyat tekniğiyle ilgili.. Şaşılık konusunda hiç bir örnek görmedim ama sitede bu konuda da yazan çizen olmuş. Çok geçmiş olsun.. Dilerim ödemden olsun ve sıkıntılar geçiversin ..

Ne kadar sanslisiniz! Ameliyat sirasinda kendinizde olmaniz ve gozun durumunun kontrol edilerek sekil verilmesi cok iyi olmus. Ben 8 hafta once endoskopik yuz germe ve alt goz kapagi oldum. Gozlerim kucucuk kaldi, erhan eryilmaz'a oldum. Cok pismanim! Gozlerimin boyu kisaldi, yaratik gibi bakiyorum. Sizin doktorunuzla ilk firsatta gorusmeyi planliyorum. Insallah bir cozum bulunabilir...

şaşırdım dr nin adı iyi geçiyordu yada ben olumusuz yazısına 5.6.kere denk geldim diyeyim umarım sorununuzu çözesiniz çok geçmiş olsun...ben heralde yüzde korkudan bişey yaptıramıyacağım anlaşılan zor karar vermek

Gözün ciddi olarak küçüldüğü çok örnek gördüğüm için tedirginim, ben de.. Derinin fazla alınışıyla değil, ameliyat tekniğiyle ilgili.. Şaşılık konusunda hiç bir örnek görmedim ama sitede bu konuda da yazan çizen olmuş. Çok geçmiş olsun.. Dilerim ödemden olsun ve sıkıntılar geçiversin ..

gözün kenarının dikilmesi filan lazım heralde küçülmesi için.onu da yapmadıklarına göre ne sebep oluyor.?yanaklar şişip dışarıya doğu çıkıntı yapınca da gözler içeride kalacağından göreceli olarak küçülmüş gibi durabilir, bu da bir neden .göz alt ve üst kapak ameliyatım çok başarılı yapıldığı halde etrafındaki derinin alınmasıyla daha küçük durmuştu gözlerim .üstelik germe filan da yapılmamıştı.gözün kendisi buyuk değil de etrafıyla buyuk gibi algılanıyosa etrafındaki hacim azaldığında gerçek boyutu çıkıyor ortaya diye düşünüyorum..boyda kısalmadan şikayetçi genelde arkadaşlar.sezen aksunun eskiden iri gözleri vardı ameliyatlardan sonra çok küçülmüş görünüyor keza aşkın n.yenginin de öyle..bilemedim valla..üstelik doktorlar da kaşları gerip kaldırmak istiyor size de bırakmıyorlar kararı..bu yüzden olmayıp bekliyorum..

bu yukledıgınız fotograf elınızde mevcutmu tekrar gonderebılırmısınız bende amelıyat olacam kaca nerden nasıl olacagım bılmıyrum cvp yazarsanız sevınırım.

yok cnm benim 4 yıl oldu ameliyat olalı. fotoları da sildim. ameliyatı tavsiye ederim olun. istanbul cerrahide gürsel turguta oldum ben ama iyice araştırın derim en başından. şimdiden geçmiş olsun.

Üst göz kapağı düşüklüğü ameliyati mi oldun ? Kime oldun hangi hastanede, ve ne kadara? Cevaplarsan sevinirim☺
Antalyada oldum kbbci Hadi Nural yapti hem burun hem de üst göz kapagi ameliyati gecirdim
Gerci burnumdan olmasamda olurdu aamma heveslendim yaptidim iste kemerliydi hafif.
ücret ikisi kombin oldugu icin dogru olmaz fiyat vermem ama max 2000 diye duymustum baska yerlerde

Antalyada oldum kbbci Hadi Nural yapti hem burun hem de üst göz kapagi ameliyati gecirdim
Gerci burnumdan olmasamda olurdu aamma heveslendim yaptidim iste kemerliydi hafif.
ücret ikisi kombin oldugu icin dogru olmaz fiyat vermem ama max 2000 diye duymustum baska yerlerde
Nasıl oldu peki gözlerin iki gözün de eşit mi şuan

Nasıl oldu peki gözlerin iki gözün de eşit mi şuan

memnunum cok hafif soldan biraz daha alsa iyiydi ama sag tarafim sola göre daha düsükmüs nasil cizdiyse öyle aldi cok memnunum hic pisman degilim
hep yaptirmayi istiyodum sanki bir yükten kurtuldum cok sükürki yaptirabildim diyorum
göz seklin iyiyse ztn fazlalik olan deriyi kesip aliyolar izlerde 3. ayda cok cok azaliyor zaten kimse bisi anlamiyor bile

Back
X