- Konu Sahibi Lovestory1
-
hayko cepkininki kadar belirgin bir düşüklük mü var? öyle olsa bile bence pek dert edilecek bişey değil canım, yüzüm de güzel demişsin, makyaj yapıp gözlük kullanırsan sorunun çözülür bence
Yaptirmak istedigin operasyona verecek paran varsa, yasin da uygunsa, ameliyat ettirmeyi dusundugunu, seni cok rahatsiz ettigini soyleyebilirsin. Kendi kararin ne de olsa.
Ogrenciysen, ailenin parasina ihtiyacin varsa da fazla ustunde durmadan soyle, kabul etmezlerse de usteleme bence, ters etki yapar. Ilerde kendi paranla yaptirirsin.
Maddi durumun varsa yaptır canım, yoksa devlet hastanelerine gidip soruşturabilirsinde. Sonuçta bu zevk için bi estetik ameliyat değil, doğuştan bir problem. Devlet karşılar diye düşünüyorum. Zaten karşılamasa da, estetik ameliyatlar kadar pahalı değildir fiyatı. Sonuçta bu senin yüzün ve senin özgüvenin. En ufak bir rahatsızlık duyuyorsan bile, imkanın varken yaptır ki sen çok rahatsız oluyormuşsun. Bu arada benim bi tanıdığımda da aynı problem vardı, gitti yaptırdı ve şu an çok mutlu. Dediğim gibi en ufak bir rahatsızlık duyuyorsan bile yaptırmalısın. Sürekli huzursuz olmaktansa, bi kere olsun tam olsun. Başka insanlar için değil, kendin için kendini her ortamda rahat hissetmek için yaptır.
Çok fazla rahatsız oluyosan,özgüvenini etkiliyosa ameliyat ol,rahatla tabi
Boşver milletin ne dediğini,mühim olan senin kendini nasıl hissettiği
Ailenede baskı yapıp,bezdirebilirsin...
Saçlarını at kuyrugu yapıp sıkıca bağlamayı denedınmı saçlar atkuyrugu yapılıp sıkıca bağlandıgında gözler çekık durur yanı bu senı bırnebze kurtarabılır en azından özel gunlerde.Yaşın kaç durumun musayıtmı calışıyormusun?
Yaşınız kaç ? çalışıyormusunuz?
Biraz para biriktirip amelıyatını olabılecek yaştasın yanı senın bu kararına aılenın karısma hakkı olacagını sanmıyorum.Sen gereklı ımkanlarını hazırlayıp sadece amelıyat olacagını söyle canım aılene eger tepkı vereceklerını dusunuyorsan yoksa ılgılenmeyecekler gıbı dusunuyorum.Tıp fakultelerının plastık cerrahı bölumunede gıdebılırsın fıyatları cokdaha uygun oluyor.
ankarada yaşıyorsunuz sanırm. Benim estetik olduğum merkeze bir görünün isterseniz fiyatları uygun birde görüşme ücretsiz. ameliyatı klinikte oluyorsunuz öyle dudak uçuklatan fiyat yok. ben burnumu 2500e yaptırdım özelden yeri söyleyebilirm doktor beyle bir göürüşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?