göz kapağı estetiği oldum :)

Merhaba,
Doktorunuzun adini paylasir misiniz, Guncel halinden memnunsunuzdur umarim. Tskler

İz kaldımı

Merhaba, ben de 3 hafta ameliyat oldum, tek gözüm diğerinden çok farklı görünüyor ve hala göz yaşı geliyor sürekli, bunlar geçer mi, gözlerim çok simetrik değildi ama bu kadar da bariz fark yoktu. Daha önce böyle olup düzelen var mı acaba?

Aynı sorunları yaşıyorum sizinle, ben yazsam aynısını yazardım o derece. Şu an ne durumdasınız bilemiyorum düzelme oldu mu çok merak ettim. Ben ameliyat olalı 1 yıl olacak nisan ayında. Şakaklarıma kadar dikişi izi, asimetri ve göz kapaklarımda morluk var. Bir de bonus sol gözüm kapanmıyor.

Merhaba canım. Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Üst göz kapağı operasyonu mi olmuştun ? Göz kapaklarımda koyuluk bende de kaldı. Kahve rengi duruyor 4 yıl oldu. C.E bağdat caddesi yapmıştı. Üstelik çok yetersiz deri alıyor hiç memnun kalmadım.Adamın yaptığı operasyonlar 3 yıl bile gitmiyor. Bana ikinci defa yapmıştı. Radikal sonuç beceremiyor. Instagramda devamlı göz kapağı operasyonu paylaşıyor ama gizli dikiş atmayı bile yeni öğrenmiş. Çünkü 4 yıl önce bana gizli dikiş atamamıştı. Üstelik kaç yıllık plastik cerrah. Bu ameliyatlar şans işi. Keşke sadece göz resmini koysan.

merhaba, ben de yeni ameliyat oldum, Bugun 7. gun. benim de sol gozum tam kapanmıyor, Dr. gececek dedi, ama ne kdar surede geçecek? Kurlulktan baş agrisi yapiyor, ileride göz hastalıklari da yapabilirmis internetten okudum. Dikis izlerim ise simetrik degil, biri anyada bi konyada resmen. Sizin durumunuz simdi nasil? Goz kapanma probleminiz düzeldi mi? Duzeldi ise, ne kadar zaman aldi? Bilgi verirseniz cok memnun olurum.

kapandi mi gozunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…