Ben bu ameliyatı 2015’te oldum, bir çok işlem yaptırdım içlerinde keşke hiç yaptırmasaymışım dediğim bu oldu... Göz kapaklarım
asimetrik, iki gözüm birbirnden çok farklı ve yara izlerim çok belirgin. Üstelik benim cildimde normalde hiç belirgin iz kalmaz geçer hep, ona rağmen çok belirgin boydan boya izler kaldı gözümde. İzlerim simetrik olsa ona da razıydım ama onlar da çok asimetrik doktor öyle bi kesmiş ki alakası yok iki gözümdeki izin..
Bir de göz kapaklarım ameliyattan sonra rengi koyulaştı, bembeyazdı normalde hiç bir ton farkı yoktu hiç bir yerinde asla morarmazdı. Şu an kirpik diplerimde kılcal damarlarım çıkıyor ve mosmor renk alıyor çoğu zaman. En çok da buna üzülüyorum çünkü asimetri bir şekilde düzelse, izlerim de lazerle vs azalsa bile bu renk değişimi kalıcı olacak sanırım..
Eski fotoğraflarıma şimdi bakıyorum göz kapaklarım düşük ama cildim çok güzel, kusursuz izsiz. Ve tamamen simetrik.. Benim tavsiyem yaşınız 30 altıysa, göz kapaklarınz buruş buruş olmuş sarkmış değilse, görüş açınızı etkilemiyorsa, ihtiyaçtan değil de sırf estetik kaygılarla yaptırmayı düşünüyorsanız ASLA yaptırmayın. Botoks şakak germe kaş kaldırma hepsini deneyin ama bunu asla yaptırmayın. Gözler yüzdeki en önemli en dikkat çeken yer. Ve hatanın telafi edilmesinin çok zor olduğu bir yer çok hassas o deri. Burnunu 10 kere de yaptırrsın ama göz kapakları öyle değil.
Göz kapaklarını tam kapatamamaktan şikayet edenleri çok duydum. Sırf bundan korktuğum için, daha çok kesilince daha kötü olur diye revizyon olmaktan çekiniyorum. 5 yıldır asimetrik bakışlarla boydan boya izlerle şaşı gibi geziyorum. Eğer revizyon için çok çok memnun kaldım kusursuza yakın diyen varsa bana yazarsa çok memnun olurum.