Teşekkürler yalnız benim doktorum ilginç bir şekilde bugünden itibaren sık sık elimde sabunu köpürtüp hafifçe yıkamamı ve krem sürmemi söyledi. Abime de aynısını demişti (benden 1 ay önce oldu oda). Bende daha önce duymamıştım ama Gürcan bey su değdirmeyi tavsiye ediyor.Gecmis olsun canim dikislere su deydirmemeye bak temiz tutmaya calis
Saglikli surecler dilerim
Her doktorun teknigi farkli demekTeşekkürler yalnız benim doktorum ilginç bir şekilde bugünden itibaren sık sık elimde sabunu köpürtüp hafifçe yıkamamı ve krem sürmemi söyledi. Abime de aynısını demişti (benden 1 ay önce oldu oda). Bende daha önce duymamıştım ama Gürcan bey su değdirmeyi tavsiye ediyor.
teşekkürler, benim makyaj yaptığımda kapak üzerine kapanıyor kalın eyeliner süremiyorum mesela, far görünmüyor, zamanla bu düşüklük daha da çok artacağı için, doktoruma da güvendiğimden yaptırdım. 1 ay sonra da burun ameliyatı yapacak. Önce bunun toparlanmasını istedi.geçmiş olsun,benim de planlarım arasında var göz kalemi çektiğimde gözlerim şişmiş gibi duruyor
3. Gün.
Kızarıklıklar daha azaldı. Arada dikişlerden dolayı gerginlik hissi oluyor. Görüntü korkutmasın gayet iyi hissediyorum kendimi. Ağrı falan yok hiç.
Merhaba benim burun estetiği ile birlikte fiyat aldım. Yakında o operasyonu da olacağım. Oyuzden 2 operasyon daha uyguna geleceği için fiyat vermem doğru olmaz. Fakat 2500-3000 arası genelde diye duymuştum.Merhaba benim goz kapaklarimdada dusukluk var bende ameliyat olmak istiyorum bursada yasiyorum suan doktor arayışı içerisindeyim siz ameliyatinizi ne kadara oldunuz acaba ?
teşekkürler, benim makyaj yaptığımda kapak üzerine kapanıyor kalın eyeliner süremiyorum mesela, far görünmüyor, zamanla bu düşüklük daha da çok artacağı için, doktoruma da güvendiğimden yaptırdım. 1 ay sonra da burun ameliyatı yapacak. Önce bunun toparlanmasını istedi.
Aslında 2 operasyonu beraber yapanlarda var ama doktorum tercih etmedi ayrı ayrı yapmak daha verimli olur dedi,ki zaten gözler lokal anestezi ile daha verimli olur. Açıp kapatma yapıyor arada. Haftaya çarşamba burun ameliyatımı yapacak. Tahlillerim yapıldı bugün.burun estetiği mi ,bak o da var ben de az önce burun estetiği için dr araştırmasındaydım; ama sırayla olması gerektiğini bilmiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?