Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşım 29 . Kaş kaldırmayı operasyon sırasında iple asmak istedi aslında doktorum ama benim şüphelerim olunca yapmayalım dedi.iple asma zamanla iniyormuş zaten. Kaş olayına çokta takılmadım açıkçası. Şimdi uzatıyorum. Düzensiz aldığım için kavis kalmadı. Yeniden şekillendirdiğimde daha iyi duracak diye düşünüyorum. benim sorunum yaşla alakalı değil ama doğuştan beri olan genetik bir durum.annem ve abilerimde de var. Makyaj yaptığımız kapak kısmı görünmüyor. Yoksa bakışımda bir düşüklük yok yada sonradan olmadı. Tabii ileride giderek çoğalacaktı. Ve ifademide bozuyordu sanki. 2-3 gündür eyeliner deniyorum. Gayet memnun oldum farkı anlayabiliyorum. 10 gün oldu tabi daha. Zamanla daha da iyi olacak inşallah.Çok geçmiş olsun yaşiniz kaç birde neden öncekaş kaldırma yyapmadiniz bendede göz kapagi düşmesi var ama önce kaş kaldirma yaptirmayi düşünüyorum cünkü göz kapagi baya toparlaniyor gerci bunlardan önce şuan yüz yogadina basladim bu arada benim yaş 30
Yazarım elbette şuan baya düzeldim ama hala deri toparlanacak dedi doktorum. 4 ayı bulabilirmiş. Özelden sana şimdiki halimi atabilirimEndiskopik kaş kaldirma var o 12 15 yil gidiyor ben hem göz kapagindan hem kaşindam şikayetçiyim benim göz kapagi senin yaptirmadan öncekinden daha kötü daha cok düşük üstelik gözümü çok rahatsiz ediyor sanki üstünde 20 kilo taşiyorum gerci yüz yogasina başlayinca biraz kalkica rahatladı
ama hala beni cok yorgum ve çirkin yasli gösteriyor kararssiz kaldim sen buraya muhakak iyilesince yaz ona göre karar veririm canım
Evet var bide kaş yapımda duşuk sanırım biraz. Yani 1mm daha alsam gözün kapanmazdı dedi doktor. Üst kısımdaki dolgunluk için. Onu kaş için ayrı bir şeyler yapmak sanırım ama ben düşünmüyorum pek. Derdim makyaj yapma problemi ve yorgun sinirli bakışlardı. Onu da çözdük sanırım. Şuan ben 5 gün once burun ameliyatı oldum o sebepten gozlerim şişti ve yuvalarına çöktü biraz. İkisi birlikte toparlanır inşallahbende oldum 1 ay kadar oluyor.sizinde hala üst kısımda şişlik var demi
Buraya ekleyim. 30 martta olmuştum. 1ay 1 hafta oldu sanırım. Abim benden 1 ay önce oldu onun daha da silikleşti. Tamamen 1 yılda kayboluyor sanırım. Asıl şekillenmesi 4 ay sürermiş. Birde göz açık olduğu için izler belli olmuyor zaten. Kimse farketmedi benim. Makyajsız olduğum zaman hafif bir kızarıklık var gibi dediler çok yakından tanıyanlar.Şuan son durum ney canim göz kapaginda iz kaldimi sana zahmet bana özelden resim yollarmisin nasil bir iz kaldi merak ediyorum
geçmiş olsun canım bu dr iple dudakasma da yaoıyor mu bilgin var mıteşekkürler, benim makyaj yaptığımda kapak üzerine kapanıyor kalın eyeliner süremiyorum mesela, far görünmüyor, zamanla bu düşüklük daha da çok artacağı için, doktoruma da güvendiğimden yaptırdım. 1 ay sonra da burun ameliyatı yapacak. Önce bunun toparlanmasını istedi.