selam DoLL,ameliyat sürecini ve resimlerini paylaştığın,her soruya cevap verdiğin için teşekkürler...paylaşımın çok faydalı oldu.
eminim birçok kişi,senden etkilenip iyileşme süreci ve güzel sonucu nedeniyle bu ameliyatı olmaya karar vermiştir...
çünkü benim için öyle oldu :) yıllardır burun estetiği için buradayım,yüzlerce sayfa okudum,geçen yıl ameliyat olacakken hastalanınca iptal oldu...bu yıl başka durumlar olduğu için sonraki yaza kaldı...
göz kapaklarım da rahatsız ediyordu tabii ama öncelik burundaydı.burun gelecek yıla kalınca göz kapaklarını mı yaptırsam acaba derken ve burada araştırırken senin açtığın konuyu okudum ve hemen karar verdim...
devlet hastanesinde hakkında iyi şeyler duyduğum doktora gittim,gözkapağı ameliyatı olmak istediğimi söyledim.ameliyat hakkında bilgim olup olmadığını sordu.lokal olarak yapıldığını,fazla derinin ve yağların çıkarıldığını,gözün üzerinde dikiş olacağını,kat yerinde kalacağını vs anlattı.tamam yapalım dedim,ne zaman yapalım dedi,yarın yapabilirsiniz dedim,inanmaz bir şekilde baktı...defterine baktı,tamam yarın gelin,öğleden sonra yapalım dedi...ertesi günü gittim ve ameliyatı oldum:) ancak,tenimin hassaslığı nedeniyle iyileşme sürecim çok uzun sürdü...gözlerim kapandı,morardı, yanaklarım şişti...dikişlerim ancak 9.gün alınabildi,bugün 12.gün ve izleri hala kırmızı...ancak sonuçtan memnunum iyi ki olmuşum :)teşekkürler...
Eki Görüntüle 1864604
Eki Görüntüle 1864606