göz kapağı estetiği oldum :)

slm,doktorun dikiş yerlerine sürmen için hangi kremi yazdı?
Merhaba benim doktorum thiocilline merhem yazdi dikisleri alana kadar kullandim sonrasında baska bir krem kullanmadim. 30 martta olmuştum ben ameliyat. Suan izler siliklesti bazen cok dikkatli baktigimda hafif pembelik oluyor.

30 martta ameliyat olmuştum izlerim siliklesti cok dikkatli bakarsaniz hafif beyaz bir serit var bazen hafif pembelik oluyor ama genel manada kayboldu. Ben ameliyat olduğumu bile unuttum

Eklentiler

• C360_2016-07-30-21-24-09-203.webp
    C360_2016-07-30-21-24-09-203.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 2.697
30 martta ameliyat olmuştum izlerim siliklesti cok dikkatli bakarsaniz hafif beyaz bir serit var bazen hafif pembelik oluyor ama genel manada kayboldu. Ben ameliyat olduğumu bile unuttum
selam DoLL,ameliyat sürecini ve resimlerini paylaştığın,her soruya cevap verdiğin için teşekkürler...paylaşımın çok faydalı oldu.
eminim birçok kişi,senden etkilenip iyileşme süreci ve güzel sonucu nedeniyle bu ameliyatı olmaya karar vermiştir...
çünkü benim için öyle oldu :) yıllardır burun estetiği için buradayım,yüzlerce sayfa okudum,geçen yıl ameliyat olacakken hastalanınca iptal oldu...bu yıl başka durumlar olduğu için sonraki yaza kaldı...
göz kapaklarım da rahatsız ediyordu tabii ama öncelik burundaydı.burun gelecek yıla kalınca göz kapaklarını mı yaptırsam acaba derken ve burada araştırırken senin açtığın konuyu okudum ve hemen karar verdim...
devlet hastanesinde hakkında iyi şeyler duyduğum doktora gittim,gözkapağı ameliyatı olmak istediğimi söyledim.ameliyat hakkında bilgim olup olmadığını sordu.lokal olarak yapıldığını,fazla derinin ve yağların çıkarıldığını,gözün üzerinde dikiş olacağını,kat yerinde kalacağını vs anlattı.tamam yapalım dedim,ne zaman yapalım dedi,yarın yapabilirsiniz dedim,inanmaz bir şekilde baktı...defterine baktı,tamam yarın gelin,öğleden sonra yapalım dedi...ertesi günü gittim ve ameliyatı oldum:) ancak,tenimin hassaslığı nedeniyle iyileşme sürecim çok uzun sürdü...gözlerim kapandı,morardı, yanaklarım şişti...dikişlerim ancak 9.gün alınabildi,bugün 12.gün ve izleri hala kırmızı...ancak sonuçtan memnunum iyi ki olmuşum :)teşekkürler...

P_20160719_095731_BF_1.webp P_20160730_184525_BF_1.webp

Eklentiler

• P_20160721_183739_BF_1.webp
    P_20160721_183739_BF_1.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 3.899
Son düzenleme:
selam DoLL,ameliyat sürecini ve resimlerini paylaştığın,her soruya cevap verdiğin için teşekkürler...paylaşımın çok faydalı oldu.
eminim birçok kişi,senden etkilenip iyileşme süreci ve güzel sonucu nedeniyle bu ameliyatı olmaya karar vermiştir...
çünkü benim için öyle oldu :) yıllardır burun estetiği için buradayım,yüzlerce sayfa okudum,geçen yıl ameliyat olacakken hastalanınca iptal oldu...bu yıl başka durumlar olduğu için sonraki yaza kaldı...
göz kapaklarım da rahatsız ediyordu tabii ama öncelik burundaydı.burun gelecek yıla kalınca göz kapaklarını mı yaptırsam acaba derken ve burada araştırırken senin açtığın konuyu okudum ve hemen karar verdim...
devlet hastanesinde hakkında iyi şeyler duyduğum doktora gittim,gözkapağı ameliyatı olmak istediğimi söyledim.ameliyat hakkında bilgim olup olmadığını sordu.lokal olarak yapıldığını,fazla derinin ve yağların çıkarıldığını,gözün üzerinde dikiş olacağını,kat yerinde kalacağını vs anlattı.tamam yapalım dedim,ne zaman yapalım dedi,yarın yapabilirsiniz dedim,inanmaz bir şekilde baktı...defterine baktı,tamam yarın gelin,öğleden sonra yapalım dedi...ertesi günü gittim ve ameliyatı oldum:) ancak,tenimin hassaslığı nedeniyle iyileşme sürecim çok uzun sürdü...gözlerim kapandı,morardı, yanaklarım şişti...dikişlerim ancak 9.gün alınabildi,bugün 12.gün ve izleri hala kırmızı...ancak sonuçtan memnunum iyi ki olmuşum :)teşekkürler...

Eki Görüntüle 1864604 Eki Görüntüle 1864606
Masallah ne guzel gözleriniz var. Çok yakismis ameliyat gerçekten. Sizin baya zorlu olmus cidden umarım dikisleri geç almak iz kalmasına neden olmaz. Dikişler tırtıklı gibi görünüyor ama zamanla duz cizgi haline geliyor merak etmeyin. Toplanan eğri yerler olursa gözünüze carpan zamanla hepsi düzeliyor. Ben aklimda hic ameliyat yoktu abim biranda gitti oldu arkasından ben göz 15 gun sonra da burun ameliyati oldum ki hic öyle bur fikrim yoktu. Her seyin zamani var demekki. Saglikla guzel güzel bakin inşallah

Masallah ne guzel gözleriniz var. Çok yakismis ameliyat gerçekten. Sizin baya zorlu olmus cidden umarım dikisleri geç almak iz kalmasına neden olmaz. Dikişler tırtıklı gibi görünüyor ama zamanla duz cizgi haline geliyor merak etmeyin. Toplanan eğri yerler olursa gözünüze carpan zamanla hepsi düzeliyor. Ben aklimda hic ameliyat yoktu abim biranda gitti oldu arkasından ben göz 15 gun sonra da burun ameliyati oldum ki hic öyle bur fikrim yoktu. Her seyin zamani var demekki. Saglikla guzel güzel bakin inşallah
aynen,herşey kısmet...burun burun dedim,sayenizde gözkapaklarını hallettim.teşekkür ederim.ben de çok beğendim...inşallah iz kalmaz,kalsa da sorun değil:) öncesine bakınca ...
meğer hiç göz kapağım yokmuş...meğer ben aynada hiç gözlerime bakmıyormuşum...baktığımda da gözlüğün arkasında kaldığı için önemsememiştim.iyi ki olmuşum...
sizin burnunuz nasıl oldu,istediğiniz gibi oldu mu,şekli sizi mutlu etti mi,şişlikleriniz oldu mu?süreci paylaştınız mı,görmek isterim...:) sevgiler...

aynen,herşey kısmet...burun burun dedim,sayenizde gözkapaklarını hallettim.teşekkür ederim.ben de çok beğendim...inşallah iz kalmaz,kalsa da sorun değil:) öncesine bakınca ...
meğer hiç göz kapağım yokmuş...meğer ben aynada hiç gözlerime bakmıyormuşum...baktığımda da gözlüğün arkasında kaldığı için önemsememiştim.iyi ki olmuşum...
sizin burnunuz nasıl oldu,istediğiniz gibi oldu mu,şekli sizi mutlu etti mi,şişlikleriniz oldu mu?süreci paylaştınız mı,görmek isterim...:) sevgiler...
Rica ederim
Burnum 3.5 ay oldu halen şiş (bende burun kemeri yoktu tam tersi doldurma ve büyütme oldu) link kopyalayamadim. Açtığım konulardan görebilirsiniz. Suan icin mutluyum bekledigim şekli alırsa daha mutlu olacağım ama enazindan çökme riski olan kisim suan şiş ve bu iyiye işaret anladığım kadarıyla ☺ ameliyat sonrası cekilen haline gelmedi hala.

Yeni ve eski hali. Yalnız yeni olan resim 20 günlük hali. Yeniden çektiğimde atarım bugün yoğun bir gündü zaman bulamadım.

merhaba ameliyatınız çok başarılı olmuş çok beğendim yalnız bişey sormak sitiordum sadece üst göz kapağı ameliyatı mı oldunuz

merhaba ameliyatınız çok başarılı olmuş çok beğendim yalnız bişey sormak sitiordum sadece üst göz kapağı ameliyatı mı oldunuz
Merhaba evet sadece üst goz kapağı ameliyati oldum

Merhaba arkadaşlar,ben de tam 10 gün önce gözkapağı ameliyatı oldum.hiç Ağrı'm sızım olmadı çok kolay oldu,hatta hiç morarma ve şişme de olmadı.sağ gözümün dikişi çok güzel iyileşti bile fakat sol gözümün dikişinde doktorun elimi kaymış nolmuş anlamadım biraz bombelik var. Sağ gözüm normale döndü ama sol gözüm biraz şiş ve baygın bakıyor.sizce sol gözümde iz kalır mı?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 2.470
Merhaba arkadaşlar,ben de tam 10 gün önce gözkapağı ameliyatı oldum.hiç Ağrı'm sızım olmadı çok kolay oldu,hatta hiç morarma ve şişme de olmadı.sağ gözümün dikişi çok güzel iyileşti bile fakat sol gözümün dikişinde doktorun elimi kaymış nolmuş anlamadım biraz bombelik var. Sağ gözüm normale döndü ama sol gözüm biraz şiş ve baygın bakıyor.sizce sol gözümde iz kalır mı?
merhaba ameliyattan sonra kaçıncı gün

harika olmuş doktorunuzun ellerine sağlık 4 atda izden eser kalmamış

Ameliyattan sonra 10. Günümdu o foto.şu an 20 gün oldu şişlik biraz daha azaldı.hala sol gözüm biraz sis.çok belli deil ama ben biliyorum ya o beni rahatsız ediyor.tekrar ameliyat olur mu acaba?
sol gözünüzden daha fazla deri alınmış olabilir o yüzden semptomu da fazla olabilir doktorunuzla görüşün bence

Bende 2ay önce göz kapağı sarkmasindan ameliyat yada göz estetiği mi demek doğru olan Hangisiyse işte oldum bende de vardı bomdelik 1ay sonra hiç kalmadı düz zemin oldu

Çok geçmiş olsun yaşiniz kaç birde neden öncekaş kaldırma yyapmadiniz bendede göz kapagi düşmesi var ama önce kaş kaldirma yaptirmayi düşünüyorum cünkü göz kapagi baya toparlaniyor gerci bunlardan önce şuan yüz yogadina basladim bu arada benim yaş 30
Bende yuz yogasi yapiyorym bilmiyorum faydasi olacakmi

arkadaslar bu göz kapagı estetiği kac yıl gıdıyor. ayrıca kaç üstüne dolgu yapılsa yada kaldırılsa bi şekılde otomatık olarak göz üst kapagıda acılmazmı. ben elımle yukarı kaldırınca oyle oluyor

Dr umun adi levent akcay
Bugün kontrolü m vardi
Ve evet agri kesiciyi ic dedi ödemi attirmaya yardimci oluyormuş. Hemen içtim
Ctesi gunu yani 1 hafra sonra dikişler alınacak
Eriyen dikiş var ama daha çabuk iyileşmesi icin aliyoruz dedi dr
1 ay deniz havuz yok .kafani sokmazsan gir dedi
Yarın duş alabilirmisim
Canim bende bu konuyu arastiriyorum nekadara oldun ve rica etsem eski ve yeni fotograf atarsan sevinirim

Selam hanımlar,
Göz kapağı düşüklüğünden dertliyim ben de. İyi bir dr. tavsiyesine ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ben suleyman tas ı araştırıyorum bir göz kapağım diğerine göre daha düşük ve kepçe kulak ameliyatı olacağım Dr suleyman tas tarafından gözaltına kapağı estetiği yaptıran kimse var mı

Merhaba. Göz kapağı estetiği uzun zamandır aklımdaydı. Bugün Ankara Hastanesinde Prof. Dr. Gürcan Aslan'a ameliyat oldum. Şuan bantlı göz kapaklarım. Çok hafif baş ağrısı gibi bir ağrım oluyor ara ara. Yarın kontrole gideceğim . Benden önce abim olduğu için süreç hakkında bilgim var. 4-5 gün şiş oluyor epey. Dikişler alındıktan sonra yavaş yavaş duzeliyor. Toplamda 10 günde morluklar kayboluyor.tabi tamamen düzelme ,şekillenme, iyileşme 4ayı buluyor.
mrb bende olmayı dusunuyorumda memnunmusnz pekı ve fıyatı nasıl cokmu pahalı ?

Back
X