göz kapağı estetiği oldum :)

Merhaba arkadaşlar,ben de tam 10 gün önce gözkapağı ameliyatı oldum.hiç Ağrı'm sızım olmadı çok kolay oldu,hatta hiç morarma ve şişme de olmadı.sağ gözümün dikişi çok güzel iyileşti bile fakat sol gözümün dikişinde doktorun elimi kaymış nolmuş anlamadım biraz bombelik var. Sağ gözüm normale döndü ama sol gözüm biraz şiş ve baygın bakıyor.sizce sol gözümde iz kalır mı?
Merhaba doktorunuz kim? Çok başarılı olmuş

Merhaba kızlar bende hem alt hem üst kapağı oldum bugun 3 haftamı doldurdu m.bi Gözüm tamamen normale döndü diğeri alt göz kapağı hala aşağı doğru çekme yapıyor..alt göz kapağını fazla kesilmiş olmasından endişe ediyorum.bu konuda bilgisi okan var ı aklımı yitirecem.

Merhaba kızlar bende hem alt hem üst kapağı oldum bugun 3 haftamı doldurdu m.bi Gözüm tamamen normale döndü diğeri alt göz kapağı hala aşağı doğru çekme yapıyor..alt göz kapağını fazla kesilmiş olmasından endişe ediyorum.bu konuda bilgisi okan var ı aklımı yitirecem.

Foto koyarsan belki yardımcı olan olur.

merhaba kızlar benim gz gitti elden çok pişman oldum simetri bozukluğu oluştu ve ikinci kez ameliyat oldum birinden ama eski haline hasretim... şans olayı benimki kötü sonuçlandı ...

Selam kizlar,
Bende bu dertten muzdaribim. Son yillarda malesef goz kapagim acayip düstü
Cok kotu hissediyorum;yorgun gozukuyorum makyaj yapamiyorum ve s.
Kisaca bende kac aydir iyi doktor arayisindayim. Yurtdisindan gelicem aslinda cok farketmez nerde amelyat olacagim ama tercihim izmir cunku kalabilecegim yer var
Izmirde bu amelyati olup memnun kalan yada kalmayan varmi? Doktor ismi ve ortalama ucretle yardimci olabilirmisiniz???

Geçmiş olsun annemde göz kapağından dolayı olmuştu onun ki yaşlılıktan tabi birde şekerhastası olanlarda daha fazla düşüyormuş göremez haldeydi şimdi daha genç ve dinç görünüyor

Merhaba ben de 9 gun once ameliyat oldum dikislerim farkli gibi. 2 gun o nce dikislerimi aldirdim. Goz kapagim kirisik gibi izler ne zaman gececek daha da onemlisi o kirisiklik gececek mi cok endiseliyim foto ekliyorum ve yorumlarinizi desteginizi bekliyorum arkadaslar acil yardimm
estetik cerrahamı oldunuz

Mrb lar ben yeni üyeyim.. bir hafta önce göz kapağı ameliyatı oldm.. sol göz kapağı aşağıda görünüyordu diğerine göre.. doktor bu düşüklük deil asimetrik sorun var dedi ve sol göz kapağım dieriyle eşit durack şekilde kıvrım yerini değiştirdi.. ağrı sızı aşırı şişlik olmadı çok şükür.. hafif bi şişlik var onu da kimse anlamıo zaten.. gözlerim tam istediğim gibi oldu.. eşit duruyorlar.. ancak bi sıkıntım var.. uyuduğum zaman gözüm tam kapanmıyor hafif aralık kalıyor.. doktor zamanla düzelecek inecek dedi ama endişeliyim yine de.. böyle bi sorunla karşılaşan var mı..

Merhaba öncelıkle gecmıs olsun canım,ben de bu amelıyatı olmak ıstıyorum ama henüz araştırma asamasındayım,acaba hangı hastane ben doktora oldun amelıyatını bırde malıyeti ne oldu sana .?

Mrb lar ben yeni üyeyim.. bir hafta önce göz kapağı ameliyatı oldm.. sol göz kapağı aşağıda görünüyordu diğerine göre.. doktor bu düşüklük deil asimetrik sorun var dedi ve sol göz kapağım dieriyle eşit durack şekilde kıvrım yerini değiştirdi.. ağrı sızı aşırı şişlik olmadı çok şükür.. hafif bi şişlik var onu da kimse anlamıo zaten.. gözlerim tam istediğim gibi oldu.. eşit duruyorlar.. ancak bi sıkıntım var.. uyuduğum zaman gözüm tam kapanmıyor hafif aralık kalıyor.. doktor zamanla düzelecek inecek dedi ama endişeliyim yine de.. böyle bi sorunla karşılaşan var mı..
erhaba

Merhaba öncelıkle gecmıs olsun canım,ben de bu amelıyatı olmak ıstıyorum ama henüz araştırma asamasındayım,acaba hangı hastane ben doktora oldun amelıyatını bırde malıyeti ne oldu sana .?

erhaba
Çok tşk ederim.. Adanada dünya göz hastnesinde oldum ameliyatı.. 2500 e mal oldu..

Gecen cumartesi de ben oldum.Bugun 3.gunum.Hala bantlı,hic acı agrı yok.Tahminimden kolay bir operasyonmus.Sag gözümüm altında hafifi bir kızarıklık dısında her sey normal tabi biraz şişkinlikte var.Merakla bantların cıkmasını bekliyorum.
Merhaba ben bagdem goz estetigi hakkinda arastrma yaprkn seni gordum yorumlrda ve cooook mutlu oldum. biraz bilgi veririmsn nasil oneriyrmusn ve fiyat ortalamsi nasil lutfn cevp bkliyrum ve resim atma sansin varsa cok mutlu olurum.

Gecen cumartesi de ben oldum.Bugun 3.gunum.Hala bantlı,hic acı agrı yok.Tahminimden kolay bir operasyonmus.Sag gözümüm altında hafifi bir kızarıklık dısında her sey normal tabi biraz şişkinlikte var.Merakla bantların cıkmasını bekliyorum.
Merhaba ben bagdem goz estetigi hakkinda arastrma yaprkn seni gordum yorumlrda ve cooook mutlu oldum. biraz bilgi veririmsn nasil oneriyrmusn ve fiyat ortalamsi nasil lutfn cevp bkliyrum ve resim atma sansin varsa cok mutlu olurum.

Kizlar ben ameliyat olmadim arastiriyorum. Bu goz kapagi estetigi ameliyati degilde badem goz ameliyati olan varsa resim atarmisiniz. Ve nasil memnunmusunuz.

Ameliyattan bir hafta sonramı yaptı kıvrım yerini iyileşmeden yani. Nasıl birşey o yaptığı acaba. Bende oldumda bir hafta önce eşitsizlik var sanki

Arkadaşlar 30 yaşındayım, düşük göz kapağı problemim var. Tedavi olmak istiyorum ama sorun şu, bende keloid scar olabiliyor yara ve kesik izlerinde. Keloid olan biri bu ameliyatı olabilir mi?

Arkadaşlar 30 yaşındayım, düşük göz kapağı problemim var. Tedavi olmak istiyorum ama sorun şu, bende keloid scar olabiliyor yara ve kesik izlerinde. Keloid olan biri bu ameliyatı olabilir mi?

Dün dikişler im alindi kabuk tutan yerleri de aldi dr çünkü onlar bazen iz yapabiliyormus
Sag gözüm nerdeyse iyilesti
Sol gözüm biraz kanama yapti.ama iyi durumda
Göz altlarimdaki sislikler indi ama biraz morartilar kaldi merhem sürüyorum
Dikiş yerlerime surmem icin ilac yazdi damla bitene kadar devam
3 ay boyuncada göz icine uyumadan önce krem gibi bisey surucem
1 hafta sonra goz kapagina kapatici surebilirsin dedi
Ben simdiden sonuctan cok memnunum
Aynaya bakmaktan kendimi alamiyorum:KK22::KK49:
Canım geçmiş olsun gerçi baya zaman olmuş sen ameliyat olalı bende göz kapagi estetiği olucam göz kapaklarımdaki fazla deriyi ve yag dokusunuz aldırıcam ama biraz korkuyorum ya daha cirkin olur sa diye birde sadece göz kısmımı üştürüp yapıcakmış iyne fobim var ameliyatı degilde iyneyi düşünüyorum :) sen nereye ve kac liraya oldun bilgi verirmisin lütfen ?

Back
X