göz kapağı estetiği oldum :)

Arkadaşlar 30 yaşındayım, düşük göz kapağı problemim var. Tedavi olmak istiyorum ama sorun şu, bende keloid scar olabiliyor yara ve kesik izlerinde. Keloid olan biri bu ameliyatı olabilir mi?
Ameliyat oldunuz mu acaba. Benim 26 . Günüm. Bi gözüm iç tarafi dikiş serlesmeye ve kalinlasmaya basladi. Bende keloid olmasindan korkuyorum.:KK43: doktorum olmaz diyo ama cok endiseliyim

Merhaba gazi tipta hangi doktora ve ne kadara ameliyat oldunuz memnunmusunuz bilgilendirseniz sevinirim
Asidtan Alperen Tekin yapmisti. Simdi doktor olmus ayrilmis sanirim. Ama arastirin yinede cok iyi asistanlar var. Hatta gayet basarililar her turlu estetik operasyon yapiyorlar.

Ameliyat oldunuz mu acaba. Benim 26 . Günüm. Bi gözüm iç tarafi dikiş serlesmeye ve kalinlasmaya basladi. Bende keloid olmasindan korkuyorum.:KK43: doktorum olmaz diyo ama cok endiseliyim
Korkma o sertlik normal :)) 3 ay dolunca sikayetin kalmayacak.

Korkma o sertlik normal :)) 3 ay dolunca sikayetin kalmayacak.
Ayy cok sevindim doktorda normal diyo ama insan doktorlara güvenemiyo her zaman. Başından savuşturmak icin mi dedi acaba dedim. Bide ne yazikki doktorumla ayni sehirde yasamiyorum . Her zaman ulaşamiyorum. Normaldede yaralarim zor iyilesir o yuzden cok korktum. Once ince bir çizgiydi. Sonra gözün iç kısmindaki çizgi serlestı . Ödüm koptu valla . Dün geceyi nasil geçirdim bilmiyorum. Niye Ameliyat oldum diye sabaha kadar kendime söylendim

20180530_201158.webp

• Beğen
Reactions: nug
Ayy cok sevindim doktorda normal diyo ama insan doktorlara güvenemiyo her zaman. Başından savuşturmak icin mi dedi acaba dedim. Bide ne yazikki doktorumla ayni sehirde yasamiyorum . Her zaman ulaşamiyorum. Normaldede yaralarim zor iyilesir o yuzden cok korktum. Once ince bir çizgiydi. Sonra gözün iç kısmindaki çizgi serlestı . Ödüm koptu valla . Dün geceyi nasil geçirdim bilmiyorum. Niye Ameliyat oldum diye sabaha kadar kendime söylendim
Benimde cildim hassastir cok zor duzelir hatta iz bile kalir. Kesin bunun izi kalir bende diyordum. Sert olmasi gayet normal cunku iki deri birlestiriliyor kaynayacak. Sezeryande bile kesi yeri 2 yil kadar kazik gibiydi alti. Gozdeki deri ince deri cabuk iyilesir. Bende 3 ayda hepsi gecti. Izi bile kalmadi. Ben soylemeden ne burnumu anliyorlar ne goz kapagimi. Sadece sen genlesmissin guzellesmissin diyorlar. Soyleyince sasiriyorlar :))

Benimde cildim hassastir cok zor duzelir hatta iz bile kalir. Kesin bunun izi kalir bende diyordum. Sert olmasi gayet normal cunku iki deri birlestiriliyor kaynayacak. Sezeryande bile kesi yeri 2 yil kadar kazik gibiydi alti. Gozdeki deri ince deri cabuk iyilesir. Bende 3 ayda hepsi gecti. Izi bile kalmadi. Ben soylemeden ne burnumu anliyorlar ne goz kapagimi. Sadece sen genlesmissin guzellesmissin diyorlar. Soyleyince sasiriyorlar :))
Valla iyileşme süreci sonunda kac yaş gencleşeceğimi bilmiyorum ama heralde ruhen baya yaşlanmiş olcam :110: teşekkür ederim beni rahatlattiniz. Ayni süreci yasayan birinden gececeğini duymak insana iyi geliyor

Contratubex diye bi krem var. Keloid olmadan iyileştiriyor. Düzenli olarak kullanın isterseniz. Babamın beyin ameliyatı olduğu bölgeye kullandık. Oldukça etkili oldu. Kesilen bölgede çok az iz kaldı. Zımbalar ve dikişlerden sonra o kadar kalması da normaldi ama

Contratubex diye bi krem var. Keloid olmadan iyileştiriyor. Düzenli olarak kullanın isterseniz. Babamın beyin ameliyatı olduğu bölgeye kullandık. Oldukça etkili oldu. Kesilen bölgede çok az iz kaldı. Zımbalar ve dikişlerden sonra o kadar kalması da normaldi ama
Doktorum hicbir sey kullanmana gerek yok demişti ameliyattan sonra. Ama ben medacassol diye bir krem var onu kullandim . Gecen gün iz keloide dönüsür mü diye korkuncca doktorumu aradim. Medecassolu kullanmaya devam et dedi. Önceden ayni doktor yüzümden ben almisti contractubex kullanayimmi demistim.yok yüzüne conractubex kullanma demisti.

Merhaba ben de 1 haziran cuma 6 da ameliyat oldum İzmir’de, ameliyat kolaydı. Şimdilik sonuç tatmin etti fotoları özellikle sabah çektim en şiş haliyle daha 48 saat olmadı.

Eklentiler

• BE7BC915-D306-4039-8C64-9F790308EAC9.webp
    BE7BC915-D306-4039-8C64-9F790308EAC9.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 1.053
  • 38BB0078-0007-4C6F-BBBF-7DA2BD685957.webp
    38BB0078-0007-4C6F-BBBF-7DA2BD685957.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 1.028
  • B58DC417-0404-482F-A417-799A969D8BA4.webp
    B58DC417-0404-482F-A417-799A969D8BA4.webp
    7 KB · Görüntüleme: 1.110
  • B3D44C49-5E6B-46ED-9A8D-F95C7557324C.webp
    B3D44C49-5E6B-46ED-9A8D-F95C7557324C.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 3.277
F444066E-E0E0-41F7-9EF6-6BB4FBC0562B.webp Sağda hiç birşey kalmadı, solda hafif morluk var de um ameliyat esnasında solda kanama olduğunu biraz ödem yapacağını söylemişti, ama bu kadar çabuk iyileşileceğini bilmiyordum . Benim gibi korkanlar için paylaşıyorum hergün sabahtan çekiyorum daha şiş, öğleden sonra daha da iniyor. Gözlerimde asimetri vardı bir tarafa daha düşüktü çok şükür şimdilik mutluyum

Merhaba ben de 1 haziran cuma 6 da ameliyat oldum İzmir’de, ameliyat kolaydı. Şimdilik sonuç tatmin etti fotoları özellikle sabah çektim en şiş haliyle daha 48 saat olmadı.

Merhaba,

Izmirde hangi doktora oldunuz amelyati? Hangi hastanede? Ve ücreti ne kadardi?

Arkadaşlar bende 27 yaşındayım deri fazlalığına bağlı üst göz kapağı ameliyatı oldum. Ameliyat sonrası 17. günümdeyim fakat hala kesi yapılan yer ile kaş bölgem arasında şişlik var. O sebebten dolayıda deri fazlalığı gibi bir görüntü mevcut. Acaba bu durum geçici mı yoksa bundan sonra pek bişey değişmez mi

Back
X