göz kapağı estetiği oldum :)

paramizla rezil oluyoruz üstüne üstelik yaptiklari amaliyati begenmedigimiz icin ters tepki veriyor doktorlar sikayette bulunsak bir hak taleb edemezmiyiz acaba
Ben yurt disindanyasadigim icin ugrasmam zor olur ama turkiyede olsaydim hakkimi arardim tabiki vardir sikayet edilecek yerler

Benimde 6 ay oldu dikislerim tamamen iyilesti ama görüntü beni tatmin etmediği icin 4 gün once revizyon oldum

merhabalar. ben de göz kapağı ameliyatı oldu. şu an nerdeyse 1 ay oldu. deneyimlerimi paylaşmak isterim. birincisi doktorların anlattığı gibi hiç de kolay bir süreç değil. öncelikle hala iyileşmeye devam ettiğini düşündüğümden dolayı çok ta korkutmak istemediğimi bilmenizi isterim. öncelikli sorun, gözünüzde daha önce olmayan sorunlar ile karşı karşıya kalabiliyorsunuz. misal: göz de kuruluk. daha önce yaşamadığım bir deneyim oldu ve
halen devam ediyor. hayatımda hiç göz kırptığımı hissetmez iken şimdi her kırpmayı hissediyorum, hala dikiş yerinde hafif acı hissediyorum. göz kuruluğu, gözüme kum kaçmış gibi bir his yaratıyor. göz kapağımı gece uyurken açık kalıp kalmadığını henüz test edemedim çünkü yalnız yaşıyorum. sanırım hafif bir açıklık yaşıyorum ki sabah daha şiddetli hissediyorum kuruluğu. ışığa hassasiyet gelişti... göz kapağı kapalıyken bile ışığı görüyorum, bu sebeple gece gözümün üstüne uyuma maskesi takmaya başladım. dikişlerin alındığı gün enfeksiyon kaptı dikişler, bir kaç güne geçti ama enfekte olan bölge eğer bölgede göre hala ayırırdedilebilir ölçüde kızarık.şekline gelince; şekli günden güne daha iyiye gidiyor. asimetri zamanla düzelecek gibi görünüyor. aslında büyük bir asimetri den de bahsetmek haksızlık olur. değişik bulduğum bir diler durum da alt göz kapağının ameliyattan sonra çok daha fazla kırışık olması. ancak bunu üst göz kapağı ameliyatına bağlamak da yanlış olur kanaatimce... çünkü neredeyse 7 yıldır düzenli botox yaptırıyorum ve bu sorun ameliyattan sonra botoks u yaptırmak için beklediğimden dolayı olabilir. son olarak kanaatim şudur ki; göz kapağı ameliyatı öyle bahsedildiği gibi basit bir işlem değil çünkü aynı zamanda fonksiyonu olan bir organ. umarım şu an beni endişelen mevzular geçici bir durumdur yani iyileşmenin bir parçasıdır. eğer değil de bir komplikasyon ise çok sıkıntılı bir süreç beni bekliyor demektir. buradaki arkadaşlardan da iyileşme süreçleri hakkında ayrıntılı bilgi gelir ise sanırım daha hazırlıklı olabiliriz bizi bekleyen iyileşme sürecine.

Çilem kaya koçla bi görüş istersen alsancakta...ben yaptırdım 2 seans kabuklarım döküldü ama şişlik daha inmedi tam olarak ilkinde daha memnundum 2.cide biraz ödem oldu sanırım tam net diil zaten 1 seans daha gidicem...ama genel olarak memnunum benimde ufak şikayetim vardı ameliyat a gerek yok diye plexr tercih ettim..
Lutfen yanit verir misiniz? Iz kaldi mi?

Ameliyat sonrası hiç sorun yaşamayanlardanım çok şükür,ilk bir hafta korktum ama zamanla oturdu,çok rahatımmm artık zinde uyanıyor gözlerimin yorgun olmadığını hissediyor sürekli uyku halinde olmadığım için de mutlu hissediyorum.fatih uygur a yaptırmıştım m

merhabalar. ben de göz kapağı ameliyatı oldu. şu an nerdeyse 1 ay oldu. deneyimlerimi paylaşmak isterim. birincisi doktorların anlattığı gibi hiç de kolay bir süreç değil. öncelikle hala iyileşmeye devam ettiğini düşündüğümden dolayı çok ta korkutmak istemediğimi bilmenizi isterim. öncelikli sorun, gözünüzde daha önce olmayan sorunlar ile karşı karşıya kalabiliyorsunuz. misal: göz de kuruluk. daha önce yaşamadığım bir deneyim oldu ve
halen devam ediyor. hayatımda hiç göz kırptığımı hissetmez iken şimdi her kırpmayı hissediyorum, hala dikiş yerinde hafif acı hissediyorum. göz kuruluğu, gözüme kum kaçmış gibi bir his yaratıyor. göz kapağımı gece uyurken açık kalıp kalmadığını henüz test edemedim çünkü yalnız yaşıyorum. sanırım hafif bir açıklık yaşıyorum ki sabah daha şiddetli hissediyorum kuruluğu. ışığa hassasiyet gelişti... göz kapağı kapalıyken bile ışığı görüyorum, bu sebeple gece gözümün üstüne uyuma maskesi takmaya başladım. dikişlerin alındığı gün enfeksiyon kaptı dikişler, bir kaç güne geçti ama enfekte olan bölge eğer bölgede göre hala ayırırdedilebilir ölçüde kızarık.şekline gelince; şekli günden güne daha iyiye gidiyor. asimetri zamanla düzelecek gibi görünüyor. aslında büyük bir asimetri den de bahsetmek haksızlık olur. değişik bulduğum bir diler durum da alt göz kapağının ameliyattan sonra çok daha fazla kırışık olması. ancak bunu üst göz kapağı ameliyatına bağlamak da yanlış olur kanaatimce... çünkü neredeyse 7 yıldır düzenli botox yaptırıyorum ve bu sorun ameliyattan sonra botoks u yaptırmak için beklediğimden dolayı olabilir. son olarak kanaatim şudur ki; göz kapağı ameliyatı öyle bahsedildiği gibi basit bir işlem değil çünkü aynı zamanda fonksiyonu olan bir organ. umarım şu an beni endişelen mevzular geçici bir durumdur yani iyileşmenin bir parçasıdır. eğer değil de bir komplikasyon ise çok sıkıntılı bir süreç beni bekliyor demektir. buradaki arkadaşlardan da iyileşme süreçleri hakkında ayrıntılı bilgi gelir ise sanırım daha hazırlıklı olabiliriz bizi bekleyen iyileşme sürecine.

AMELİYATIN ÜZERİNDEN 7 HAFTAYI GEÇKİN BİR ZAMAN GEÇTİ. GÖZ KURULUĞU ŞİKAYETLERİM NEREDEYSE TAMAMEN DÜZELDİ. BU DÜZELME 6. HAFTADAN SONRA BAŞLADI. ŞİMDİ İYİ. GÖZ ALTINDAKİ KRIŞIKLAR İÇİN 7. HAFTAYA GİRER GİRMEZ BOTOX YAPTIRDIM, KAZ AYAĞINI AÇTIĞI İÇİN DAHA NORMAL GÖRÜNÜYORLAR.
GÖZ KAPAĞIMA GELİNCE SANIRIM GÜZEL OLDU:) SİMETRİSİNDE BİR SORUN GÖRMEDİM AYRICA MAKYAJ YAPUNCA OLDUKÇA İYİ GÖRÜNÜYOR. MAKYAJSIZKEN İSE AMELİYAT ÖNCESİNDEN DAHA İYİ GÖRÜNDÜĞÜNÜ DÜŞÜNMÜYORUM. BELKİ ZAMANLA DAHA İYİ OLACAKTIR. SKARA GELİNCE: ONLAR DA NORMAL SÜRECİNDE İYİLEŞİYORLAR. HALA BELİRGİNLER AMA GÜNDEN GÜNE DAHA DÜZGÜN HAL ALIYORLAR.

Merhabalar. Ben de göz kapağı düşüklüğü için ameliyat olmak istiyorum.
Rica etsem daha önce deneyimleyenler bana ameliyat sırasında ve uyuşturulurken hissettiklerini paylaşabilir mi? Acı hissettiniz mi?
Video izledim bayılacak gibi oldum, ameliyatlardan oldum olası korkarım Allah korusun herkesi.
Cevaplarınızı bekliyorum.
Teşekkürler :)

Bende tam bu konu icin baslik acacaktim baygin bakis estetigi istiyorum.fiyati neydi acaba isleminizin

Merhaba devlet hastanesinde alt göz kapağını yaptırmayı düşünüyorum yaptıran varmı üst göz kapağından daha riskli ve zormuş galiba olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi

Merhaba ben üst göz kapağı estetiği oldum 23 gün oldu ameliyatım sorunsuz geçti ama iyileş me süreci zor oldu morluklar yeni geçti daha kesi yerlerinde sivilce benzeri şişlikler oluştu ayrıca bu ameliyattan herkes istediği sonucu alamayabilir benim göz kenarlarim aşağı doğru çekti sanki ifadem değişti sol göz üm yuvarlandı tuhaf oldu doktor kesi yerini çok indirmiş yani sonuç bekledigim gibi olmadı

Merhaba kaç gün sonra işe dönülebilir bu ameliyatı bende olmak istiyorum. Muhtemelen Şubat ayında olacağım şakak germe ameliyatı ile birlikte olacağım göz çevrem aydınlık olsun ve kaşlarım hafif kalksın diye. Gözlerin aşağıya çekme durumunu yaşayan çok kişi var mı

İyileşme süreci kişiye göre değişiyor benimki biraz geç iyileşti 3 hafta kadar morluk devam etti. Ayrıca her gözün anatomik yapısı farklı kesi izleri de farklı oluyor. Benimkin de ameliyattan sonra kist benzeri şişlikler oluştu doktor cildinin verdiği bir tepki dedi geçmedi bir türlü sonra gidip onları da aldırdım tekrar dikiş atıldı Ama herkes de aynı olmuyor bazıları daha çabuk ve sorunsuz iyileşiyor Umarım istediğiniz gibi olur.Şakak germe ile daha iyi olabilir bence ben onu da yaptırmak istiyorum Siz nerde ve kaça yaptıracaksınız sakıncası yoksa.

İyileşme süreci kişiye göre değişiyor benimki biraz geç iyileşti 3 hafta kadar morluk devam etti. Ayrıca her gözün anatomik yapısı farklı kesi izleri de farklı oluyor. Benimkin de ameliyattan sonra kist benzeri şişlikler oluştu doktor cildinin verdiği bir tepki dedi geçmedi bir türlü sonra gidip onları da aldırdım tekrar dikiş atıldı Ama herkes de aynı olmuyor bazıları daha çabuk ve sorunsuz iyileşiyor Umarım istediğiniz gibi olur.Şakak germe ile daha iyi olabilir bence ben onu da yaptırmak istiyorum Siz nerde ve kaça yaptıracaksınız sakıncası yoksa.
Ben Pendik’te yaptırıyorum Yüzyıl hastanesinde Kayhan beye. Daha önce botoks yaptırıyordum çokta memnundum ama artık fiyatları çok arttı ve 3 aydan sonra etkisi bende çabuk geçiyordu. Göz kapaklarım beni şok rahatsız ediyor göz kenarlarım da Hafif aşağı doğru olduğu için 2si birlikte daha iyi olur dedi doktorum. 6.000 TL fiyat verdi şakak germe+üst göz kapağı İçin. Benim için işe dönme süresi önemli. 1 hafta sonra dönebilir miyim. Döndüğümde anlarlar mı? Ve en önemlisi ameliyat sonrası çok ağrınız oldu mu? Aynaya baktığımızdan pskolojik durum da önemli tabi 😊

Doktorum hicbir sey kullanmana gerek yok demişti ameliyattan sonra. Ama ben medacassol diye bir krem var onu kullandim . Gecen gün iz keloide dönüsür mü diye korkuncca doktorumu aradim. Medecassolu kullanmaya devam et dedi. Önceden ayni doktor yüzümden ben almisti contractubex kullanayimmi demistim.yok yüzüne conractubex kullanma demisti.
Merhabalar. Ben de göz kapağı düşüklüğü için ameliyat olmak istiyorum.
Rica etsem daha önce deneyimleyenler bana ameliyat sırasında ve uyuşturulurken hissettiklerini paylaşabilir mi? Acı hissettiniz mi?
Video izledim bayılacak gibi oldum, ameliyatlardan oldum olası korkarım Allah korusun herkesi.
Cevaplarınızı bekliyorum.
Teşekkürler :)
Zaten bütün acı ilk iğneyi yaptıklarında sonra hiç birşey hissetmiyorsunuz

Mrb arkadaşlar bende iki gün önce üst göz kapağı ameliyatı oldum simetrice bir sorun yok bibi ana giz kapaklarim çok sis ve mor sizler kaç gün buz uyguladınız ben çok ihmal ettim dün ne kar dure uygulayayım buzu bilenler cevaplayabilirmi

Ben iki gün uygulamıştım ama morarması engellemedi tam 3 hafta da morarmalar devam etti şişlikler 1 hafta devam etti

Back
X