Göz kapağı estetiği

ceylin98

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2012
20
0
16
İstanbul
Bİr ay önce İstanbul da yaşadığım halde İzmir de göz kapağı ameliyatı oldum.Üt ve alt kapak ameliyatı sonrası bir ay geçtiğihalde şişliklerim azalmakla birlikte hala devam ediyor ve en önemli sorunum,en baştan beri iki gözüm arasındaki asimetri.Bir gözüm daha büyük ve dış tarafı gevşek ,diğeri daha çekik ve küçük.Başta fark çok daha rahatsız ediciydi ama biraz azalmakla beraber hala bu asimetriyi koruyarak iyileşiyor.Buda benim moralimi bozuyor.Doktorumla telefonda görüşüyorum geçecek diyor ama benim pek aklım almıyor.Alt ve üst kapak ameliyatı olupta bu sorunu yaşayan arkadaşların yazmasını bekliyorum.Özellikle başta bu asimetri yüzünden morali bozulan ve sonra düzelen varsa lütfen anlatsın...Bir ay oldu tam iyileşme nezaman gerçekleşecek bilmiyorum.Tabi benim göz yapımı etkileyen üstten çok alt kapak ameliyatı.46yaşında bu ameliyata karar verdim ama galiba hata yaptım...Keşke ailemden etkilenmeyip,istanbulda yaptırsaydım (:((((

keşke doktorunuzun daha önce yaptığı göz kapağı ameliyatlarından örnekler görebilseydeniz. asimetri sorunu hala devam ediyorsa, göz kapağı konusunda çevremde bilinen bir estetik uzmanını tavsiye edebilirim. doç. dr. tayfun türkaslan adında bir doktor. istanbulda. bazı arkadaşlarım estetik sorunları için kendisiyle yanlış hatırlamıyorsam ücretsiz danışmanlık aldı. memnun kaldıklarını biliyorum. göz kapaklarınızı düzeltebilir:)

:22:
Bİr ay önce İstanbul da yaşadığım halde İzmir de göz kapağı ameliyatı oldum.Üt ve alt kapak ameliyatı sonrası bir ay geçtiğihalde şişliklerim azalmakla birlikte hala devam ediyor ve en önemli sorunum,en baştan beri iki gözüm arasındaki asimetri.Bir gözüm daha büyük ve dış tarafı gevşek ,diğeri daha çekik ve küçük.Başta fark çok daha rahatsız ediciydi ama biraz azalmakla beraber hala bu asimetriyi koruyarak iyileşiyor.Buda benim moralimi bozuyor.Doktorumla telefonda görüşüyorum geçecek diyor ama benim pek aklım almıyor.Alt ve üst kapak ameliyatı olupta bu sorunu yaşayan arkadaşların yazmasını bekliyorum.Özellikle başta bu asimetri yüzünden morali bozulan ve sonra düzelen varsa lütfen anlatsın...Bir ay oldu tam iyileşme nezaman gerçekleşecek bilmiyorum.Tabi benim göz yapımı etkileyen üstten çok alt kapak ameliyatı.46yaşında bu ameliyata karar verdim ama galiba hata yaptım...Keşke ailemden etkilenmeyip,istanbulda yaptırsaydım (:((((

düzeldi mi asimetri ?

keşke doktorunuzun daha önce yaptığı göz kapağı ameliyatlarından örnekler görebilseydeniz. asimetri sorunu hala devam ediyorsa, göz kapağı konusunda çevremde bilinen bir estetik uzmanını tavsiye edebilirim. doç. dr. tayfun türkaslan adında bir doktor. istanbulda. bazı arkadaşlarım estetik sorunları için kendisiyle yanlış hatırlamıyorsam ücretsiz danışmanlık aldı. memnun kaldıklarını biliyorum. göz kapaklarınızı düzeltebilir:)

Göz kapagı estetiğinin fiyatı konusunda bilginiz var mı acaba?

sevgili Gündönümü, bende bu doktoru araştırıyorum haftalardır. Tecrübeli, meşhur bir dr galiba. Ama hepsinin uzmanlık alanı farklı olmalı bence. Arkadaşlarından yaptıran oldumu gözkapağı.Çok reklam yapıyor ve mesajlara hemen cevap veriyor ama nekadar başarılı yaptığı işler hiç bilmiyorum. 54 yaşındayım, Göz kapaklarım düştü ama çok korkuyorum kötü bir ameliyat olacak diye. Assimetri, yara izi, dışa dönük veya kapanmayan gözkapağı vakkaları çok var, dikkatli olmak lazım. Acil bilgi toplayıp bir tanesine teslim olmam lazım, durumumdan çok rahatsızım, yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok mutlu edecekler beni gerçekten.

Birde Hüseyin Güner le iligili olumlu tecrübeler var sanki?

Fiyat bilen varmı bu konuda ayrıca??

Son düzenleme:

Kime yaptırdın İzmirde? Bende İzmirliyim ve Istanbul da yaşıyorum, hatta senin gibi İzmir de bir doktor düşünüyordum?

ser12 şunu söyliyim bu doktor göz kapaginda arı gibi çalşıyo. komşumu göz kapağı ameliyatı oldu. komşum olduğu için fark ettim olmasa farkedemezdim gerçekten. ordan biliyorum. adam işinin ehli.. ben de de hafif kapak sarkmasi var ama daha erken diyi düşünüyom, bekliyorum ilerlerse tayfun türkaslana giderim. komşumdaki sonucu görünce

sevgili Gündönümü, bende bu doktoru araştırıyorum haftalardır. Tecrübeli, meşhur bir dr galiba. Ama hepsinin uzmanlık alanı farklı olmalı bence. Arkadaşlarından yaptıran oldumu gözkapağı.Çok reklam yapıyor ve mesajlara hemen cevap veriyor ama nekadar başarılı yaptığı işler hiç bilmiyorum. 54 yaşındayım, Göz kapaklarım düştü ama çok korkuyorum kötü bir ameliyat olacak diye. Assimetri, yara izi, dışa dönük veya kapanmayan gözkapağı vakkaları çok var, dikkatli olmak lazım. Acil bilgi toplayıp bir tanesine teslim olmam lazım, durumumdan çok rahatsızım, yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok mutlu edecekler beni gerçekten.

Birde Hüseyin Güner le iligili olumlu tecrübeler var sanki?

Fiyat bilen varmı bu konuda ayrıca??

Canım bu doktoru bende araştırıyorum asistanı ile görüştüm gidicem inşallah. Ben torbalarım için görüşeceğim. Analadığım kadarıyla torbaları göziçinden lazer ve oluklarada geridönüşüm estetiği diye bir şey yapıyormuş genellikle herkes memnun. En kısa zamanda görüşmemi sizlere aktaracağım. Fiyat bilgisi bulamadım bilen varsa yardımcı olabilirmı

ser12 şunu söyliyim bu doktor göz kapaginda arı gibi çalşıyo. komşumu göz kapağı ameliyatı oldu. komşum olduğu için fark ettim olmasa farkedemezdim gerçekten. ordan biliyorum. adam işinin ehli.. ben de de hafif kapak sarkmasi var ama daha erken diyi düşünüyom, bekliyorum ilerlerse tayfun türkaslana giderim. komşumdaki sonucu görünce

Sevglil yaşkokulu fiyatlar nasıl acaba garantili ama pahalı dediler, ayıp olmazsa yazarmısın özeldende atabilirsiniz.

Merhabalar, bende yüz germe ile birlikte alt ve üst göz kapağı ameliyatı olmuştum 2009'un sonlarına doğru, anlatmış olduğunuz süreç ve durum benimkiyle birebir uyuşuyor. Ameliyatın üzerinden 1 yıl geçmişti gözlerimdeki asimetri hala duruyordu....İlk aylardaki gibi değildi ama istediğim iyileşme de bir türlü istediğim gibi olmuyordu ya da çok yavaş oluyordu diyelim...Ben ameliyatın hatalı olduğunu düşünmeye başlamıştım çevremdekilerde sürekli bunu söylüyorlardı ama yapacak bir şey yoktu.Benim yüzümün oturması ve gözlerin eşitlenmesi 2 yılı bulmuştu....Yani sonuçta tamamen iyileştim bir şey kalmadı.Eğer ameliyatta bir hata yoksa er geç iyileşiyorsunuz merak etmeyin...Sizin 1 ay olmuş yaptıralı daha çok erken olumsuz düşüncelere kapılmak için...Bu arada benim sürecimde sizi kaygılandırmasın çünkü bu iyileşme durumu kişiye göre değişiyor. Siz de 3 ay olabilir 6 ay olabilir bunu zaman gözterecek....Buradaki diğer yorumlara göre doktorunuz bu ameliyatları sürekli yapan biri....Benim le aynı ameliyatı olan bir başka arkadaşım 3 ay gibi bir süreçte iyileşmişti mesela....Şu anki durumumdan çok memnunum ve iyiki de yaptırmışım diyorum...Sizinde bunu söyleyeceğiniz zaman gelecek merak etmeyin. Bir de özellikle gözaltı ameliyatı daha geç iyileşen bir operasyondur. Çok geçmiş olsun.

Arkadaşlar annemde üst göz kapağı ameliyatı oldu. Onun bir hayli kolay geçti ameliyatı, tek sıkıntı dikişleri almaya gittiğinde kendi doktoru yoktu. Farklı bir doktor dikişleri almak istedi. Aldı ve eve gönderdi. Daha sonra gözünün üstünde ince ip gibi bir cizgi vardı neden geçmedi, neden geçmedi falan diye düşünürken meğer doktor ipin tamamını içerde bırakmış. Sadece ucunu kesmiş. Düşünebiliyomusunuz? Yani bunun yapan stajer olsa belki öğrenemiş falan diye düşünürdük ama diplomasını eline almış doktor yani bu:) Neyse annem kokruyodu tekrar cerrahi müdahaleden. Evde biz kendimiz çok basit bir şekilde ipi aldık. Şuan dikiş izi bir hayli az...

Bende goz kapagi ameliyati olmak icin doktorumla konustum goz kapaklarim biraz dusuk doktorum toparlanabilecegini soyledi ve lokalle yapilabiliyormus ( ust gozpapagi) ankarada Prof. Dr. Selcuk ışık yapacak ben islerimden dolayi uc hafta sonraya randevu aldim daha once meme ameliyati oldugum ve sonuctan cok memnun kaldigimicin cok endisem yok yinede ameliyat olan srkadaslarin goruslerini bekliyorum

Sağ ve sol göz kapaklarım simetrik değil sol tarafta hafif bir düşüklük var. Tedavi ettirmek için araştırdım, bu doktorun adı sıkça çıkıyor. Burdada yorumları okudum Birde Osman oymak ve Nuri Çelik var.
Bu konuda bir konu açmak istiyorum tecrübesi olan varmı yardımcı olurmusunuz?

Ben doktor tayfun Türkaslana oldum tavsiye ederim.

Bende sonunda Türkaslan la görüştüm. Çok ilgili, zaman ayıran, dürüst bir doktor, ama nedense muayenehane ortamı hosuma gitmedi ve hala bu konuyu ve doktorları araştırıyorum. Fiyat sanırım 3000-3500 tl civarıi doktora göre değişiyor tabii.

Tecrübelerinizi bizimle paylaşmaya devam ederseniz çok faydası olacak hepimizede arkadaşlar....

umarım istediğin gibi olmuştur herşey:2::2::2:! ameliyat nasıl geçti, lokal anestezi diyorlar çoğunlukla ama sanırım yine hafif bir sedasyon dedikleri cinsten uyutma oluyor? Kaç saat sürdü ve iyileşme süreci kac hafta? Çok soru sordum ama çok merak ediyorum bu konuları. A
Ben doktor tayfun Türkaslana oldum tavsiye ederim.

Ameliyat olan arakadaşlara gecmiş olsun diyorum, arkadaşlar bende konu actım ama,merak ettigim üst göz kapagı ameliyatı sonrası göz kısmında nekadar kac yaş gencleşme oluyor? bende üst göz kapagı ve kaş kaldırma estetigi olacagım da araştırma safasındayım.

Back
X