Göz kapağı estetiği :)

Risus cnm selam....

biliyorsun bende bu ameliyatı düşünenlerdenim. ama cesaret edemiyorum çünkü bugüne kadar istenilen sonuçta olan bir ameliyatı Türkiye de göremedim. Yanlış anlama ama hatta senin ameliyatında bence eksikler var. yani göz kapağında şuan 2 çizgi var. ama olması gereken üst çizgi ve tek olması lazım . Doğru mudur ??? amacın sanırım buydu ....belki zamanla düzelir ama pek sanmıyorum :(((.....
benim de işte cesaret edemediğim konu bu . 2-3 çizgi oluşursa hiç değmez yaptırmaya....
umarım zamanla düzelir yada belki senin isteğin bu şekildeydi. şimdiden hayırlı olsun

Risus cnm selam....

biliyorsun bende bu ameliyatı düşünenlerdenim. ama cesaret edemiyorum çünkü bugüne kadar istenilen sonuçta olan bir ameliyatı Türkiye de göremedim. Yanlış anlama ama hatta senin ameliyatında bence eksikler var. yani göz kapağında şuan 2 çizgi var. ama olması gereken üst çizgi ve tek olması lazım . Doğru mudur ??? amacın sanırım buydu ....belki zamanla düzelir ama pek sanmıyorum :(((.....
benim de işte cesaret edemediğim konu bu . 2-3 çizgi oluşursa hiç değmez yaptırmaya....
umarım zamanla düzelir yada belki senin isteğin bu şekildeydi. şimdiden hayırlı olsun

Canım evet çok haklısın doğru bir yerden yakaladın, benim operasyonumdan sonra gözlerimde epey fark edilir bir değişim oldu ama benim de hedeflediğim bu değildi doktorumla konuştuğumda doktorumda biraz buruktu bu konuyla alakalı henüz iyileşme süreci tamamlanamadığından kesin bişey konuşmadık , göz kapağı riskli bir operasyon aldığı deri miktarı oldukça fazlaydı hatta ben ya kapanmazsa gözlerim demiştim korkmuştum Gözün tamamında değil ama göz kapağı bitimimde revizyonu istiyorum açıkcası :) kendiside içine sinmeyen bişey olursa yaparız düzeltiriz dedi . Önümüzde zaman var :31:

Kızlarr benımde gozlerım portlek portlek bunun cozumu var mı yanı bıraz olması gerekenden fazla cıkık😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar sevda demireli instagramdan gördüm ilker manavbaşına ameliyat olmuş burnundan. Ayrıca buraya yazmamın nedeni gözkapakları acaip güzel görünüyordu ve ameliyattan sonraki resimlerinde üst gözkapağında bandaj vardı. Acaba gözkapağı için oprasyon geçirdi mi instagramda sordum ama hemüz cevap vermedi.Aranızda bilen var mı??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım evet çok haklısın doğru bir yerden yakaladın, benim operasyonumdan sonra gözlerimde epey fark edilir bir değişim oldu ama benim de hedeflediğim bu değildi doktorumla konuştuğumda doktorumda biraz buruktu bu konuyla alakalı henüz iyileşme süreci tamamlanamadığından kesin bişey konuşmadık , göz kapağı riskli bir operasyon aldığı deri miktarı oldukça fazlaydı hatta ben ya kapanmazsa gözlerim demiştim korkmuştum Gözün tamamında değil ama göz kapağı bitimimde revizyonu istiyorum açıkcası :) kendiside içine sinmeyen bişey olursa yaparız düzeltiriz dedi . Önümüzde zaman var :KK31:

Merhaba Risus
Ben de göz estetiği düşünüyorum. Ama nasıl bir sonuç alırım bilemediğimden korkuyorum. Sen şimdi nasılsın memnun musun? Arkadaş olabilir miyiz fotolarını görmek istiyorum canım

Ya kızlar bir de merak ettiğim bir şey var acaba gözün aşağı doğru genetik olarak yani düşük olması kaş kaldırmayla da düzeltilemez mi? Bilen biri var mı acaba

Merhabalar kızlar , bu sefer göz kapağı estetiği ile karşınızdayım size kısaca şikayetlerimi bildireyim göz kapaklarım 3 kat çizgi yapıyor, göz bitimi aşşağıya bakıyor, beni tanıyanlar Risus inanmıyorum saçmalama diyecekler ama, bu görüntüyü makyaj hileleriyle kaş alma şekliyle olabildiğince az yansıtıyorum bana bakanlara, Şöyle ki sabahları anneciğimle konuşmalarımda hep yaptıracağımı söylüyorum o bile yaptır kızım dedi :)) gerçi ona kalsa evlenince yaptırcakmışım. Ama biliyorum ki evlenince kocayı ikna etmek anneyi ikna etmekten çok daha zor. o sebepten ben bu işi mart ayında yaptıracağım kafama koydum.

operasyon içeriği şu şekilde; göz kapağımdaki fazlalık alınacak, göz bitimi yukarı taşınacak.
Doktorum Doç Dr Tonguç İşken, kendisiyle konuştuk bana max 1 haftada sosyal hayatına rahatlıkla dönersin dedi, lakin doktorlar kısmın ameliyat ve muayene bölümünde olduğundan hastanın ne gibi sıkıntılar yaşadığını pek bilmez bu sebepten, var mı göz kapağı estetiği olan aramızda ? bana yardımcı olabilecek ?.
kaç günde insan içine çıkabiliciğim aceba ? :)
göz çabuk toparlanan bir organ biliyorum fekaaat tecrube edenlerden de duymak isterim.
yorumlarınızı eksik etmeyin :*
Selam canim beni de eklermisin fotografina bakmak istiyorum. bu ameliyati olmayi dusunenlerdenim amerikada yasiyorum ama türkiyede olmak istiyorm ameliyati ve intermetten oncesi ve sonrasi foto ariyorum ama malesef orjinal yok hepsinin fotoshoplu oldugunu dusunuyorum.

Ya kızlar bir de merak ettiğim bir şey var acaba gözün aşağı doğru genetik olarak yani düşük olması kaş kaldırmayla da düzeltilemez mi? Bilen biri var mı acaba
Merhaba..Benimde göz kenarlarım düşüktü.Yüzüme yorgun bir ifade veriyordu..Burun ameliyatımla birlikte göz kenarlarınıda çektirdim ben.Tam Badem göz estetiği değildi benim işlemim,yani göz kapagı düşüklügü yoktu mesela.Saçlı deriden kesi yapıldı ve göz kenarı çekillip dikildi.Açıkcası işlemden inanılmaz memnun kaldım :nazar:
Kaş kaldırma bende düşündüm,doktorume söylemiştim.Ama odktorum asla gerek yok.Kaşlarını kaldırırsak sert bir ifaden olur dedi ve yapmadı.Gerçekten ihtiyacım olan işlem sadece çekme imiş :KK66:

Merhaba..Benimde göz kenarlarım düşüktü.Yüzüme yorgun bir ifade veriyordu..Burun ameliyatımla birlikte göz kenarlarınıda çektirdim ben.Tam Badem göz estetiği değildi benim işlemim,yani göz kapagı düşüklügü yoktu mesela.Saçlı deriden kesi yapıldı ve göz kenarı çekillip dikildi.Açıkcası işlemden inanılmaz memnun kaldım :nazar:
Kaş kaldırma bende düşündüm,doktorume söylemiştim.Ama odktorum asla gerek yok.Kaşlarını kaldırırsak sert bir ifaden olur dedi ve yapmadı.Gerçekten ihtiyacım olan işlem sadece çekme imiş :KK66:

Arzumcum seni ekleyebilirmiyim varsa resimlerini görmek isterim konusmustuk zaten hasan beye gitmeyi planliyorum zaten

Arzumcum seni ekleyebilirmiyim varsa resimlerini görmek isterim konusmustuk zaten hasan beye gitmeyi planliyorum zaten
Canım benim...Ben meme estetiğide oldum,özel fotoğraflarım var albümde.Bu yüzden gerçekten meme estetiği olan yada olmak isteyenleri izlemeye alıyorum.. Sizin için açık bir albüm yaparım tekrardan,sonuçları görmeniz açısından yani :KK66: Özel albümüm oldugu içinde tam yüz fotolarımı ekleyemiyorum.Göz bölgemi kırpıp eklerim..Kendi konumdanda foto ekledim diye bilgi veririm :KK66: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...udağa-yağ-dolgusu-badem-göz-estetiğim.705550/
Arzum
Bahsettiğin işlem kaş asma mı?
Asma yöntemi değil,yani iple asma değil..Benim saçlı deriden kesi yapıldı,kaş kenarına kadar içeriden girildi ve o bölge gevşetildi.Yani açıldı...Sonra istenilen miktarda çekilip kesi yerinden dikildi...
Yapılan işlem kesinlikle kalıcı bir işlem.Badem göz estetiği olarak geçiyor.Fakat badem göz estetiğinde fazla olan üst göz kapagındaki deride alınıyor,bende göz kapagında düşüklük yoktu.O yüzden göz kapagımda yada kenarında herhalgi bir kesi yapılmadı.Saçlı derideki izde kayboldu,asla görünmüyor zaten.Hatta altı ay daha olmamasına rağmen saçımın sol tarafını oldukça kıssa kestirdim :nazar: Kesi yerinde saçta çıktı zaten :KK66: İple asla işlemi kıssa süreli bir çözüm,zamanla ip kendini bırakıp eski haline dönüş oluyor :KK66:
Kaşımında biraz daha kavisli olmasını isterdim aslında.Bu yüzden doktoruma kaş kaldırmada yapalım dedim ama doktor eli ile denedi ve beğenmedi.Onaylamadı,sert bir ifaden olur dedi ve yapmadı :KK48: Albüm yaparım,bakarsınız sonuca :KK66: Knedi konumdan takip edersen haberin olur http://www.kadinlarkulubu.com/forum...udağa-yağ-dolgusu-badem-göz-estetiğim.705550/

Back
X