Geçmiş olsun sanada canım evet tekrar çıkma riski var o yüzden korkuyorum bende...benimde göz kapağımdaki yağ bezeleri son dönemde giderek çoğaldı, plastik cerrah biraz bekleyelim dedi, ameliyat olduktan sonra tekrar çıkabilir yeniden ameliyat olmana gerek olmasın diye, bu yağ bezeleride oldukça rahatsız etmeye başladı, gözümün üç tarafından çevreledi, biraz sabır diyorum, allah herkese şifa versin
aldırmazsak bir tehlikesi var mı ?
bende de yaklaşık 1mm çaplarında minik beyaz ben gibi 2 tane var emin değilim bahsettiğiniz şey bu mu ama yıllardır duruyorlar kendi hallerinde ..
Evet olanlar lütfen yazsın buraya:gitme::gitme:evet bendede var zamamla da büyüyor hatda iki gözdede zamanla oluştu . bende çok çaresizim ne yacagımı bilmiyorum ne olur bu konuda ameliyat olan varsa bilgi versin .
,
Ayyy geçmiş olsun canlarım inşl bende cesaret esdersem bir gün kurtulcam.....Saolun kızlar umarım bir daha olmaz sizde...
canım geçmiş olsunda geri çıkması kötü olmuş yaa aynı yerdenmi çıktı?pöfff! aynı sorun bende de var yaaa kolesterolu ilk kez duydum bunu kesin araştırıcam. bende geçen sene o yağ bezelerinden aldırdım, tıptaki adı papillon, küçük siğiller anlamına gelio türkçe. alt göz kapağımda kirpiklerin tam üstündeydi ve gitgide büyümeye başlamıştı. lokal anesteziyle aldırdım. ameliyat şöle: alt göz kapağının üstüne iki defa anestezi iğnesi yapılıyor. bölge uyuşunca 5 sn de diyebilirim hemencecik kesiliyor siğil. fakat acı veren kısmı da iğne kısmı zaten malum göz hassas bölge, iğnenin içindeki zerkedilince de ilk an bayağı ağrı veriyor. ama sonrası cidden iyilik güzellik.. 2 gün sonra bandaj çıkıyor. 1 hafta kadar günden güne azalan mor bi gözle dolaşıyorsunuz ve sonunda sonuç eskisinden çok daha güzel cidden. kirpiklerde duruyor gözde de en ufak hasar ya da neşter izi kalmıyor. bu arada bende yeniden çıktılar iki gözümde birden var gene. bende dünyada tek sanıyodum kendimi bu kadar mağdur görünce sevindim açıkçası biraz. hep beni buluyor sanıyordum. nazara inanıyorum çok ondan olabilir. birde ben şuan hamileyim hamilelikte de hormonların hızlı çalışmasına bağlı et benlerinde artış görülebiliyormuş. bakalım çocuğumu doğurana kadar beklicem, günden güne büyürse yapcak bişi yok aldırcam mecburen. ama netteki siğil dualarını da bir deneyin derim ben aldırmadan önce. ben bi defa okudum beklemedeyim şimdilik..
offf! şubatta salonda nişanım vardı benimde, nasıl üzüldüm anlatamam....
bende nazara çok inanırım gerçekten, gözü değenin gözü çıksın emii..
ablam şişli etfal has. çalışıyo 1/2gün beklicem geçmez ise oraya gidicem operasyon yolları gözükecek bana(((
canım geçmiş olsunda geri çıkması kötü olmuş yaa aynı yerdenmi çıktı?
yok canım yaa farklı gözde çıktı..
bende aldırcam canım büyüyor çünkü ama çok korkuyorum bencede gözü olanların gözü çıksın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?