Göz kapağımda yağ bezesi

aldırmazsak bir tehlikesi var mı ?
bende de yaklaşık 1mm çaplarında minik beyaz ben gibi 2 tane var emin değilim bahsettiğiniz şey bu mu ama yıllardır duruyorlar kendi hallerinde ..

Son düzenleyen: Moderatör:
evet bendede var zamamla da büyüyor hatda iki gözdede zamanla oluştu . bende çok çaresizim ne yacagımı bilmiyorum ne olur bu konuda ameliyat olan varsa bilgi versin .
,

Geçmiş olsun sanada canım evet tekrar çıkma riski var o yüzden korkuyorum bende...
aldırmazsak bir tehlikesi var mı ?
bende de yaklaşık 1mm çaplarında minik beyaz ben gibi 2 tane var emin değilim bahsettiğiniz şey bu mu ama yıllardır duruyorlar kendi hallerinde ..

evet bendede var zamamla da büyüyor hatda iki gözdede zamanla oluştu . bende çok çaresizim ne yacagımı bilmiyorum ne olur bu konuda ameliyat olan varsa bilgi versin .
,
Evet olanlar lütfen yazsın buraya:gitme::gitme:

arkadaşım benden de çıktı o yıllar önce taa ünideyken.önce farketmedim.sonra o bölgeddeki kirpiklerim azalmayı başlayınca hiç unutmuyorum.bir gün yurtta aynanın karşısında rımel sürüyorum.normalde kirpiklerimin ucunu da kıvırırım dışa doğru şuh bi görüntü elde ederim.kıvırıyorum kıvırıyorum kirpik olmıyor.gözümü kapatıp baktım bi de ne göreyim kirpiğim dökülmüş.baktım orda şişlik var.hemen hastaneye koştum tabi.gözkapağımın içinde sivilce gibi bir şey oluşmuş dedim.doktor da arpacık o ne sivilcesi bizim halkımız niye böyle diye ukalalık yaptı bana damla verdi.aylarca verdiği damlayı kullandım.geçmedi.başka doktora gittim.o da damla verdi onu da kullandım.yine geçmedi.ve büyüyor bir de.en son gittiğim doktor küçük bi operasyonla alcaz onu damlayla geçmez dedi.hiç korkma zaten bi iğne vuruyolar hiçbişey hisssetmiyosun.o yağ bezesini ordan alıyolar.aldılar bitti gitti kirpiklerim de yeniden çıktı.çok mutlu oldum.kuzenimden de çıktı.o da hiç umursamadı.kızın gözünün üzerinde kocaman bi şişlik.tahmini 1,5 yıl o bezeyle yaşadı.artık bizim ısrarlarımız sonucunda o da gitti küçük bir operasyonla aldırdı.darısı senin başınayerimseniben

bende de vardı kocaman bi kist gibiydi aldırdım.acımadı diyemem.göz kapağımın altından kesip temizlemişlerdi, doktorum çok sinirliydi gözümü sürekli kırptığım için yıllar geçmesine rağmen tekrar olmasından çok korkarım. mafoldumben

Ayyy geçmiş olsun canlarım inşl bende cesaret esdersem bir gün kurtulcam.....Saolun kızlar umarım bir daha olmaz sizde...

slm kızlar..benm gözümün içinde değil..yanında ama kçük bişey olduğu için dikkate almadım..kollesterol dien arkadaşlar sizinde minik beyaz bişey mi yoksa sizinki büyümüş müydü.??

eyvahedigeldismile gözkapağımın içinde sivilceye benzer bişi çıkıverdi biranda, gerçi sabah garip bir ağrı vardı gözümde ama uykusuzluğa yordum nebiliym ve makyaj yaparkende birşey yoktu. az önce aynaya baktım fırtlayıvermiş off offf ((
:gitme: bide okudum şimdi operasyon kesme biçme şeylerini... boğazıma bişey düğümlendi sankiii..

pöfff! aynı sorun bende de var yaaa kolesterolu ilk kez duydum bunu kesin araştırıcam. bende geçen sene o yağ bezelerinden aldırdım, tıptaki adı papillon, küçük siğiller anlamına gelio türkçe. alt göz kapağımda kirpiklerin tam üstündeydi ve gitgide büyümeye başlamıştı. lokal anesteziyle aldırdım. ameliyat şöle: alt göz kapağının üstüne iki defa anestezi iğnesi yapılıyor. bölge uyuşunca 5 sn de diyebilirim hemencecik kesiliyor siğil. fakat acı veren kısmı da iğne kısmı zaten malum göz hassas bölge, iğnenin içindeki zerkedilince de ilk an bayağı ağrı veriyor. ama sonrası cidden iyilik güzellik.. 2 gün sonra bandaj çıkıyor. 1 hafta kadar günden güne azalan mor bi gözle dolaşıyorsunuz ve sonunda sonuç eskisinden çok daha güzel cidden. kirpiklerde duruyor gözde de en ufak hasar ya da neşter izi kalmıyor. bu arada bende yeniden çıktılar iki gözümde birden var gene. bende dünyada tek sanıyodum kendimi bu kadar mağdur görünce sevindim açıkçası biraz. hep beni buluyor sanıyordum. nazara inanıyorum çok ondan olabilir. birde ben şuan hamileyim hamilelikte de hormonların hızlı çalışmasına bağlı et benlerinde artış görülebiliyormuş. bakalım çocuğumu doğurana kadar beklicem, günden güne büyürse yapcak bişi yok aldırcam mecburen. ama netteki siğil dualarını da bir deneyin derim ben aldırmadan önce. ben bi defa okudum beklemedeyim şimdilik..

offf! şubatta salonda nişanım vardı benimde, nasıl üzüldüm anlatamam....
bende nazara çok inanırım gerçekten, gözü değenin gözü çıksın emii..
ablam şişli etfal has. çalışıyo 1/2gün beklicem geçmez ise oraya gidicem operasyon yolları gözükecek bana (((

canım geçmiş olsunda geri çıkması kötü olmuş yaa aynı yerdenmi çıktı?

bende aldırcam canım büyüyor çünkü ama çok korkuyorum bencede gözü olanların gözü çıksın..

aminnnnnnnnnnn:Saruboceq:

ya bu yağ bezesi neden çıkar kii off bendede var ufak biraz ama millet çapak sanmazmı fitil oluyorummklava:

bendede yağ bezesi var ama sizin dediğiniz gibi sivilce patlar gibi akmıyor..bildiğiniz beyaz sert yağ..bide burnumun ucunda..o kadar kötü bir görüntüki..yani ben çok rahatsızım.2 kere aldırdım yine çıkıyor yine çıkıyor..kolestrol falan da yok..artık bıktım inanın.aynaya baktığımda direk orayı görüyorum..
bide insanlar çok garip ya ben birinde öyle bişey görsem bu ne? siğil mi ben mi diye sormam..kişi rahatsız olur diye..bana o kadar çok soruyorlarki..hattta aradan biraz zaman geçince bu büyümüş diyorlar..aslında alakası yok..

Bende bu hafta aldırmayı düşünüyorum korkuyorum ve ya yaniden çıkarsaa....

kızlar merhaba , benımde gozaltlarımda yag bezelerı var. ben de guzellık merkezınde sormustum yer etmıs dedıler, ugrastılar gıtmedı. sakagımdakı benı aldırdıgımda doktora sormustum ız kalır gerek yok demıstı. ama ben cok rahatsız oluyorum. ıst.da bıldıgınız ıyı bır hastane ya da doktor varmı. fıyatı konusunda da fıkrı olan varsa yazsın lutfeeeen

filizim bu kolesteroldan oluyor ben 23 yaşında olmama rağmen bende de var.. hatta ben göz bozukluğu için doktora gitmiştim kadın gözümün altındaki yağ bezelerini görünce " sen gözünü bırakta yediklerine dikkat et kolesterolun var " demişti sonra ölçtürünce gerçektende yüksek kolestrolüm olduğunu anladık.. Sen bezeni aldırmak istiyosan aldır ama kolesterol böyle devam ettikçe yenisi çıkacaktır. Ben yağlı yemekleri, fastfoodu yemeyi azalttığımdan beri yağ bezelerimde azaldı.. hatta bir dönem detoks diyeti yapmıştım o dönem neredeyse tüm bezelerim gitmişti ( büyük olanlar kalıyor ama zamanla onlarda küçülüyor).. Kısacası yağ bezeni aldırmadan önce bir dahiliyeciye görünüp kolesterolünü ölçtürürsen çok iyi olur, o da dediklerimi teyit edecektir..CADIARZU

Zaten vardı canım kolesterol şuan sınırda ...Zaten vazgeçtim aldırmaktan korktum açıkcası çıkmayacağının garantisi olmasa giderdim çekerdim o acıyı ama ıı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…