O kadin ne dusunurse dusunsun onemli olan sevgilinizin dusuncesi. Ayrica sosyal mecralarda illaki bakiliyor bunu istediginiz kadar kisitlamaya calisin gizler yine bakar. Tiktoka bende karsiyim ona birsey diyemiyorum.Herkese iyi akşamlar bugün erkek arkadaşım birbaska erkek arkadaşı ile otururken arkadaşı ve arkadaşının eşi ile birlikte (bu bayan bir öğretmen ) benim gereksiz bulduğu kıskançlıkları mi masaya yatirmislar.ben bir erkeğin sosyal mecralarda dahi olsa bir bayana bakamayacagi hele hele Tiktok gibi basit platformlarda dolaşmayacagini bunu bana yapılan bir saygısızlık olarak gördüğümü net şekilde ifade etmisimdir.
Arkadaşının eşi ismi Ayşe olsun . Yorum olarak ben bazen eşimi bayana bakarken görüyorum ama güzel kadınmış diyerek gülüp geciyorum . Ne var bunda bu kadar bunaltmasin seni demiş
Bir hemcinsim üstelik eğitimli bir kadının yaptığı bu yorum erkek arkadaşımca gülerek bana anlatildiginda şunu farkettim kültür seviyesi yada kendine saygı algısı olmayan bir eğitimci nasıl olabilir ? Aslinda sonraki konumda kıskançlık sebeplerimden de bahsedicem ancak önce konu ile ilgili değerli yorumlarınızi bekliyorum teşekkürler
Örnek teşkil etmesi gereken bir insanEğitimci insan değil mi?
Tamam da siz onun öğrencisi değilsiniz ki? Öğretmenlik kimliği başka sivil kimliği başkaÖrnek teşkil etmesi gereken bir insan
Bu dijital çağda bunu nasıl engellediğini düşünüyorsun? Ayrıca sosyal medyada karşı cins görsek ne olur ahlaksız mı olunuyor? Bağyan öğretmen arkadaş haklı.erkeğin sosyal mecralarda dahi olsa bir bayana bakamayacagi hele hele Tiktok gibi basit platformlarda dolaşmayacagini bunu bana yapılan bir saygısızlık olarak gördüğümü net şekilde ifade etmisimdir.
Hayır ama tiktokta dans eden kadinlara bakamaz .ayrıca buradaki görmek değil bakmak fiiliAyşe'nin yapmış olduğu yorum saçma olsa da sizin davranışınız ve yaklaşımınızda bi o kadar gereksiz olmuş. Tabi ki sevgilinizin veya eşinizin bir başka kadını siz olun ya da olmayın süzüp dikizlemesi çirkin. Ancak karşımızdan gelen kişilere bakıp geçiliyorsa o ayrı gözlerimiz kapalı yürüyemeyiz. Size olan sadakatinden şüphe mi ediyorsunuz? Ama başlık çok anlamsız göz namusu nedir? Sanırım şöyle düşünüyorsunuz bir erkeğin sosyal medya hesabı varsa her kıza bakar.
Örnek teşkil etmesi gereken yer eğitim verdiği ortam, arkadaş ortamında bunu teşkil etmek zorunda değil neticede oda bir insanÖrnek teşkil etmesi gereken bir insan
Eğitimcilerin öğrencileri dışında kimseye örnek olma gibi bir misyonu yok.Örnek teşkil etmesi gereken bir insan
Kim yüklüyor bu misyonu?Örnek teşkil etmesi gereken bir insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?