Goz namusu

Kadının tavrına uyuz oldum. Erkek gazına gelmiş, kendini övmek ve başkalarına pohpohlatmak için fırsat bulmuş hemen kullanmış. Kocası sokakta milletin orasına burasına bakınca gülüyomuş aman ne marifet kocası bundan cesaret alıp daha fazlasına yeltenirse de güler artık

Yazıma açıklama ekledim tekrar yorum yapabilirsiniz

Sevgiliniz sizin gibi düşünmüyor ki, başkalarına bununla ilgili dert yanmış. Ayşe' den daha önemli bu kısım aslında.

Kocasına özellikle güzel kadinlari gösterenler de varmış burada okumuştum bana normal gelmiyor ama herkesin kendi bileceği iş neticede. Bunu özgüvenle aciklamasalar kafi.

Sosyal medya kısmında da denk gelir absürt bir sey görürsem rahatsız olabilirim ama bilmiyorum ne izliyor, neye bakıyor. Bunun derdine de düşemem. Düşmeleri de normal bulmuyorum.

Herkesin "göz namusu" kendine.

Bence bu kadının kocanızla bu muhabbeti yapmasından başlayın kıskanmaya. Siz başka adamlarla ilişkinizi masaya yatırıp bir de kocanizin kritiğini yaptığınızda da kocanız bu kadar "medeni" olabiliyorsa o zaman okey, siz de normal karşılayın bu durumu... ne münasebet elin kadını benle kocamın ilişkisi ile ilgili yorum yapıp koca burnunu aramıza sokacak... ay çok gıcık oldum...

Hoşuna gittigini sanmiyorum. Kocasi da olsa baskasinin gozune hakim olamaz bir insan, ee adamlarin gozu de fildir fildir olunca bu huyunu bir şekilde kabul etmek zorunda kalmiş sonra "gülüyorum, hatta güzel kadin gorunce beraber bakiyoruz" durumlarina geliniyor.

Hayır ama tiktokta dans eden kadinlara bakamaz .ayrıca buradaki görmek değil bakmak fiili
Uzun süreli bir bakıştan bahsediyorsanız bu zaten size karşı yapılan bi saygısızlık olmakla birlikte aldatma potansiyeli yüksek biridir bana göre ancak bahsettiğim sevgilisi, eşi olduğu halde başka kadını görünce gözlerini ayırmayan kişiler. Sosyal medyaya gelirsek her keşfette gördüğü kadına bakması ona asıldığı, hoşlandığı anlamına gelmez ki. Tiktok kullanmadım kullanmam da ama sizin yanınızda başka kadına asılmayan biri sosyal medyada da bunu yapmaz bence. Karakteriyle alakalı birazda. Fakat eşinin yanında her kadını süzen biri zaten sosyal medya da bir sürü kadına da mesaj atmıştır. Benim de açık kıyafetlerimin olduğu fotoğraflar var ancak asla mesajları kabul etmem çünkü oradan bana yazanların yarısı evli kalanı da 50 kadına daha yazmış olanlar.

Tiktok falan iğrenç bir çöplük. Ben asıl oradaki varoş şeyleri izleyip beğeniyorsa kendine hiç mi saygısı yoktur deyip soğurum.

Yoksa atıyorum Instagram'da Monica Belluci fotoğrafı görüp beğeniyorsa sallamam. Ona ben de ne güzel kadın der geçerim Ya da sokaktan güzel bir kadın geçse normal bir insanın bakması gereken bir iki saniyelik sürede bakılabilir, istem dışı dikkat çeken insanlar var, ama gözünü falan dikiyorsa sorun.

Ben mi fazla genişim!?

Kendine yediriyor ama bunu sanki alan ne var havasında yapıyor daha da berbat haklisin

Bence erkek ortamında cool kadın imajı vermeye çalışmış. Yoksa kimsenin partnerinin milleti gözleriyle taciz eden bir olmasından zevk alacağını sanmıyorum

Kıskançlık ayrı bişey. Misal atıyorum.
1) Erkek arkadaşınız yolda yürüyor bir kadın karşıdan geliyor onu görüyor diye kıskanmanız ayrı
2)Kadın yürüdü geçti erkek arkadaşınız kafasını çevirip baktı kıskandınız ayrı.

O kadar haklısın ki

Siz kadinin gorusunu birakin da erkek arkadasinizin bu sekilde baskalariyla sizin arkanizdan konusmasini irdeleyin. Yaptigi hic hoş degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…