- 6 Eylül 2016
- 411
- 817
- 33
tabi canıiimm senin bahanen de iyiymiş :) :)
Peki tahmini olarak ne kadar süre damlattin?
Baya bir dönem yaptım bu işi istersen dene göz rengin açılmassa bende bişey bilmşyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabi canıiimm senin bahanen de iyiymiş :) :)
Peki tahmini olarak ne kadar süre damlattin?
Ne kadar sürüyor ama kalıcılığı?Baya bir dönem yaptım bu işi istersen dene göz rengin açılmassa bende bişey bilmşyorum
Tamam bi denicem teşekkür ederim.Acik renk makyaj gözleri daha fazla ortaya cikariyor. Koyu makyaj gözleri kücültüyor ama mantik olarak siyahin üstüne acik renk koyunca oldugundan daha acik gösteriyor. Anlatabildimmi canim?
Sende ikisini dene smokey eyes koyu makyajlan kalem sür felan bir dene bir üye yukarda anlatmis nasil yapildigini.
Ertesi gün de acik renkli makyaj yap ve rimmel kullan kendin bakinca daha iyi anlarsin gözünün renginin degisik durup durmadigini. Benim favorim kesinlikle acik renkli göz makyaji cünkü smokey eyes yapamiyorum
Süper ya. Bende bal rengini seviyorum.evet ben
guneste cok acık renk gıbı gorunuyor
gıydıgım kıyafete gore degısıyor
makyaj yaparsam daha belırgın oluyor
goz rengım ela
Yiyip içerek olmaz mi ya. Bir iki ton?Yani,başka cevap var mı bilmem
Yiyip içerek olmaz mi ya. Bir iki ton?
Şaka şaka :)Şaka mı??
İnadima mi diyorsunuz kız :)Gozlerim su yesili. Koyu yesil giyersem ya da aglarsam yesil oluyor beyaz veya acik renkler giyersem gri/mavi oluyor
Bazıları da siyah makyaj daha açık gösterir diyor.Bazen acik renkli gozukmesi icin transparan goz kalemi ya da beyaz goz kalemi suruyorum belki ise yarar
Yanlamasina dogru dagitiyorum cok bulastirmadan etrafaPeki dağıtıyorsun ya, aşagidakini aşağı yukarıdakini daha yukarı doğru mu dağıtıyorsun? Yoksa sürüp yanlamasına mi dağıtıyorsun?
Lacivert kalemim olur mu ?Ayy varya aklıma 16 17 yaşlarım geldi. O zamanlar bir çocuktan çok hoşlanıyorum. O çocukta mavi gözlü kızları begeniyormus diye duymuştum. Benimde açık kahve gözlerim, mavi kalem çekiyordum gözlerime sanki mavi gözükecek diye haha :) ogunlerim aklıma geldi. İşe yaradimi dersen bakışlardan yaramış demekki bisure görüşmüştük. Sonra farklı sebeplerden ayrıldık ama aklıma sayende o güzel günler geldi. Ama köyü mavi sürünce kalem gerçekten gözlerimin kahverengisi daha açık gözüküyor.
Kaslarım orjinal siyah ya. Gerçekten etki eder mi acaba.Benim gözler ela Güneş'te yeşilimsi oluyor Kaş'ların rengini açtırınca açık bal rengi oluyor Kaş'ların rengini açtırmak işe yarayabilir![]()
Yok sevgilim de gözlerimi beğeniyor ama ben bal rengine bayılıyorum. Açık renk eyeliner nasıl oluyor? Var mı öyle eyelinerlar simli görmüştüm sadece renkli.Ne kadar saçma bi konu. Göz rengi Nasıl açılabilir ki. Erkeklerin ne sevdıgıne degıl sahip olduğun seylere odaklan seni seven renkli göz için sevmeyecek. Bunu da evlenmeden önce kaç yıl renkli lens kullanmış biri olarak söylüyorum şimdi eşim ve kahve gözümle çok mutluyum
Not: gözümün altına acık renk eyeliner yada kalem koyu renkten daha güzel gösteriyor
Peki göz tipin nasıl. Benim yuvarlak gibi. Badem kesinlikle değil ama tam yuvarlak da değil. Bana olur mu. Gözlermde iri değil çok aşırı küçük de değil.Yanlamasina dogru dagitiyorum cok bulastirmadan etrafa
Lacivert kalem de güzel olur. Ben dış kısmına sürüp hafif kalemin arkasındaki pamuklu kısımla bugulandiriyorum.Lacivert kalemim olur mu ?
Gözün içine mi süreceğim .