göz rengini daha açık gösterebilen var mi ?

Acik renk makyaj gözleri daha fazla ortaya cikariyor. Koyu makyaj gözleri kücültüyor ama mantik olarak siyahin üstüne acik renk koyunca oldugundan daha acik gösteriyor. Anlatabildimmi canim?
Sende ikisini dene smokey eyes koyu makyajlan kalem sür felan bir dene bir üye yukarda anlatmis nasil yapildigini.
Ertesi gün de acik renkli makyaj yap ve rimmel kullan kendin bakinca daha iyi anlarsin gözünün renginin degisik durup durmadigini. Benim favorim kesinlikle acik renkli göz makyaji cünkü smokey eyes yapamiyorum
Tamam bi denicem teşekkür ederim.

Gozlerim su yesili. Koyu yesil giyersem ya da aglarsam yesil oluyor beyaz veya acik renkler giyersem gri/mavi oluyor

Ayy varya aklıma 16 17 yaşlarım geldi. O zamanlar bir çocuktan çok hoşlanıyorum. O çocukta mavi gözlü kızları begeniyormus diye duymuştum. Benimde açık kahve gözlerim, mavi kalem çekiyordum gözlerime sanki mavi gözükecek diye haha :) ogunlerim aklıma geldi. İşe yaradimi dersen bakışlardan yaramış demekki bisure görüşmüştük. Sonra farklı sebeplerden ayrıldık ama aklıma sayende o güzel günler geldi. Ama köyü mavi sürünce kalem gerçekten gözlerimin kahverengisi daha açık gözüküyor.

Benim gözler ela Güneş'te yeşilimsi oluyor Kaş'ların rengini açtırınca açık bal rengi oluyor Kaş'ların rengini açtırmak işe yarayabilir :kahve:

Ne kadar saçma bi konu. Göz rengi Nasıl açılabilir ki. Erkeklerin ne sevdıgıne degıl sahip olduğun seylere odaklan seni seven renkli göz için sevmeyecek. Bunu da evlenmeden önce kaç yıl renkli lens kullanmış biri olarak söylüyorum şimdi eşim ve kahve gözümle çok mutluyum

Not: gözümün altına acık renk eyeliner yada kalem koyu renkten daha güzel gösteriyor

Ayy varya aklıma 16 17 yaşlarım geldi. O zamanlar bir çocuktan çok hoşlanıyorum. O çocukta mavi gözlü kızları begeniyormus diye duymuştum. Benimde açık kahve gözlerim, mavi kalem çekiyordum gözlerime sanki mavi gözükecek diye haha :) ogunlerim aklıma geldi. İşe yaradimi dersen bakışlardan yaramış demekki bisure görüşmüştük. Sonra farklı sebeplerden ayrıldık ama aklıma sayende o güzel günler geldi. Ama köyü mavi sürünce kalem gerçekten gözlerimin kahverengisi daha açık gözüküyor.
Lacivert kalemim olur mu ?
Gözün içine mi süreceğim .

Ne kadar saçma bi konu. Göz rengi Nasıl açılabilir ki. Erkeklerin ne sevdıgıne degıl sahip olduğun seylere odaklan seni seven renkli göz için sevmeyecek. Bunu da evlenmeden önce kaç yıl renkli lens kullanmış biri olarak söylüyorum şimdi eşim ve kahve gözümle çok mutluyum

Not: gözümün altına acık renk eyeliner yada kalem koyu renkten daha güzel gösteriyor
Yok sevgilim de gözlerimi beğeniyor ama ben bal rengine bayılıyorum. Açık renk eyeliner nasıl oluyor? Var mı öyle eyelinerlar simli görmüştüm sadece renkli.

Back
X