Güneşe çıkmıyorum ki. Makyaj harici bi bildiğin var miBeyaz kalemi harici bende bilmiyorum ama güneş harici açılmazki göz rengi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güneşe çıkmıyorum ki. Makyaj harici bi bildiğin var miBeyaz kalemi harici bende bilmiyorum ama güneş harici açılmazki göz rengi..
Lens çok sahte SoNucda. Ben ni erkeğin beni lensli gözlerimle sevmesini istemem.Hic bilmiyorum vallah amma lens kullanabilirsin takmasini biliyorsan. Ben hic takamamistim
Peki dumanlı göz makyajını nasıl yapıyorsun anlatır mısın?Benim gozlerim acik kahve bal rengi gibi dumanli goz makyaji yaparim genelde
Saclarim acik renkken daha cok belli olurdu simdi siyah oldugu icin gozlerim daha koyu duruyor ama yine de belli tabi
Turkuaz goz kalemini hem alta hem uste surunce goz rengi daha acik duruyor
Ben koyu gozleri de begenirim
Gozun ustune yani eyeliner cekilen yere siyah goz kalemi cekiyorum sonra far fircasiyla dagitiyorumPeki dumanlı göz makyajını nasıl yapıyorsun anlatır mısın?
Lens çok sahte SoNucda. Ben ni erkeğin beni lensli gözlerimle sevmesini istemem.
Çocukken gözüme limon sıkardım birer damla gözlerim eladan yeşile dönerdi. Niye böyle bişey yapıyodun derseniz okuldan gelince gözlerim mikrop kapmasın diye bu yöntemi uydurmuştum aklıma geldi..
Ahhh ahhh ne güzeldi tek derdim gözüme limon sıkıncı biraz yanmasıydı.
Biraz saf mıydık neydik ama mutluyduk beee.![]()
Renkli gozluysen ota boka rengi degisiyor da net kahveyse ne yapsan farkli gosteremezsin. Kahvesi daha da ortaya cikar makyajla.
Tek care lens. Cok dogal gorunen lensler var diyorlar. Ben daha dogalina rastlamadim yani kim taksa belli oluyor lens oldugu.
Bir de renkli lens kullananlar istikrarli olurlarsa daha hos oluyor bence. Bir gun kahve bir gun mavi olursa gulunc oluyor.
Peki dağıtıyorsun ya, aşagidakini aşağı yukarıdakini daha yukarı doğru mu dağıtıyorsun? Yoksa sürüp yanlamasına mi dağıtıyorsun?Gozun ustune yani eyeliner cekilen yere siyah goz kalemi cekiyorum sonra far fircasiyla dagitiyorum
Sonra gozun alt kismina siyah goz kalemi suruyorum yine far fircasiyla dagitiyorum
Sonra da icine siyah goz kalemini koyu bir sekilde suruyorum
En son da ust ve alt kirpiklerime bol rimel suruyorum
tabi canıiimm senin bahanen de iyiymiş :) :)Çocukken gözüme limon sıkardım birer damla gözlerim eladan yeşile dönerdi. Niye böyle bişey yapıyodun derseniz okuldan gelince gözlerim mikrop kapmasın diye bu yöntemi uydurmuştum aklıma geldi..
Ahhh ahhh ne güzeldi tek derdim gözüme limon sıkıncı biraz yanmasıydı.
Biraz saf mıydık neydik ama mutluyduk beee.![]()
Ben beyaz tenli kara kaşlı kara gözlüyüm. Ama saçlar su an bakır gibi bi renk.Oda dogru tabi sonucta yaniltmis olursun... ozaman makyajlan gözlerini ön plana cikart.
Gözlerinin altina kara birsey sürme gözleri kücültüyor ve saclarin acik renkse daha koyu durur göz rengin. Göz rengin ne renk? Ve tenin nasil
Olsa bile ona para yetmez. Hem mavi oluyordu o göz . Ben sarı istiyorum .Cok eskiden telkin cd si vardi bende ama ise yaramadi.![]()
Bir de lazerle degistiriyorlar o da mavi oluyormus genelde ama yeni teknoloji. Bi bilgim yok. Olsa da denemem goz bu sakaya gelmez.
Hadi ya. Çok mu belli?Benim bi gözüm ela bi gözüm yeşil varsa bi yolu ben de yapayım da eşitleyeyim![]()
Ben beyaz tenli kara kaşlı kara gözlüyüm. Ama saçlar su an bakır gibi bi renk.
Şimdi ben tam anlamadım . Kimisi açık renk diyor. Kimisi koyu renk yap gözler daha açık oluyor diyor.Hmm anladim canim bence kara gözde güzel illa acik olmasi gerek degilki. Bende senin yasindayken illa esmer olmak istiyordum solariumlara ne para harcadim ama hic fayda etmiyor bembeyazim resmen hic kararmiyorum. Artik kendimle barisigim ama sdndd makyajlan dene acik renkler kullan
Şimdi ben tam anlamadım . Kimisi açık renk diyor. Kimisi koyu renk yap gözler daha açık oluyor diyor.