Göz seğirmesi??

Maviherdem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
95
25
3
Kizlar sag alt gozum segiriyor neden olabilir bilen varmi gozumle ilgili sorunu da yok 1 hafta olacak herkes bsy diyor sag goz iyi habere gelir falan internette de yaziyor. Rahatsiz oldum iyice ne olacak diye yasayan varmi

Haber değil sizi yanıltmasın böyle şeyler bende uzun bir süre yaşadım sınava hazırlanıyordum o zamanlar ve doktor göz kaslarının yorgunluğundan olduğunu söyledi; birkaç hafta ışıktan ve beyaz kağıttan uzak durdum ve geçti. Size de geçmiş olsun

Ben ikinci cocugumda geceleri çok az uyuyordum. O dönemlerde uzun süre segirmisti. Yorgunluk, uykusuzluk, stres buna yormuştum ben ama.

Sag ust gozde de bir sikinti yoksa sorun yok. :KK70:

Şaka bir yana, bana da oluyor arada ama bir süre sonra kendiliğinden geçiveriyor.

Haber değil sizi yanıltmasın böyle şeyler bende uzun bir süre yaşadım sınava hazırlanıyordum o zamanlar ve doktor göz kaslarının yorgunluğundan olduğunu söyledi; birkaç hafta ışıktan ve beyaz kağıttan uzak durdum ve geçti. Size de geçmiş olsun
Aaa Oyle mi bende dikkat edeyim o zaman ne bileyim batil inanc kime desem bsy dedi tesekkurler sizede gecmis olsun

Haberle falan alakası yok. Yorgunluk ve uykusuzluktan kaynaklı oluyor. Bende de ders çalışırken çok olurdu sabahlardım bazen. Gözlerinizi bolca dinlendirin.

Bende de aynı dediğiniz gibi göz seyirmesi olmuş doktora gittim kiprik dibi iltihaplan ması olmuştu gitmeniz de fayda var

Back
X