Göz tembelligi

Cok tesekkur ederim. Evet sevimliler :)

Tesekkur ederim sagolun

aynen benim oğlumdada kayma ve tembellik vardı 3,5 yaşında falandı 2 sene düzenli kapama yaptık gözlük kullandık. gözlüğü kapamadan sonrada 2 sene kullandık anca geçti..

Bende vardi. cizgileri takip ederek sekil ciziyordum hani rakamlari takip ederek sekiller cikiyor ya. Tek gozum kapaliydi ve ise yaramisti

tembelliğin tek çözümü erken yaşlarda kapama yapmak maalesef..

aileler genelde çocuk kapama yapmak istemiyor kapattırmadı diyor..

hiç bir çocuk kapamadan hoşlanmaz..

aile mecbur bir şekilde yaptırmak zorunda..

zaten yaşı biraz geçince kapama yapsa da işe yaramıyor..

Benimki Göz bandını görür görmez ağlamaya başlıyor öyle böyle kandiriyorum takiyor 1 saat dolmadan çıkarmak istyor anca 2 buçuk saat takiyor

Ah ah çocukken benimle ne dalga geçerlerdi sürahi nine diye

Kızımda da vardı 2 yaşında farkedip kapatma uyguladık şu an iyi durumda.

ben izmirde senelerdir kaskaloglu goz hastanesine gidiyorum cok memnunum. mesela iki kere lazer icin gittim, baska yerler gel hemen yapalim derken oraya ilk gidisimde nunaran henüz küçük önermem ilerlerse yapariz dedi doktorum simdi (6 sene sonra yani) tekrar lazeri gundeme getirdim doktorum bu seferde tüp bebek tedavilerinde göz numaran ilerler boşa olmuş olursun deyip tekrar erteledi... yani sirf para icin gel hemen yapalim demedi bu ozellikleri cok hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…