• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz yaşlarım bitsin artık...

Hiç öyle bir isteğim yok başkası ile flört edeyim gezeyim diye. Yaşadığım ilişkiden kaynaklı güven problemi yaşıyorum erkrklerden nefret ettim adeta

O zaman bu adamla da görüşmeyin o zaman. Bence ilgi eksikliğinden, boşluktan bu adamla görüşüyorsunuz. Aklınızda başkası olsa bu adama dönüp bakmazsınız bile.

Merhaba, arkadaşlar daha önce çok sıkıntılı bir evlilik süreci geçirdim forumda yazmıştım sonrasında boşanma ve tekrar görüşmeler neticesinde fazlasıyla bozulmuş bir psikoloji tarifi mümkün olmayan tahrifatla kalakaldım. Olur olmadık ağlıyorum celladımdan vazgeçemiyorum hayat sevincim bitti resmen ve ben neden bu halde olduğumu anlayamıyorum. Bir çözüm iatiyorum kafamdaki sorulara bana davranış biçimine kafayı yiyeceğim düşünmekten
Hastalık sağlık ölüm dışındaki herşey insanın kendi elinde.Vazgeçemiyorsan ya bu deveyi güdeceksin.....Biz ne yazsak boş.

Görüşüyormussun madem yapacak bişey yok. Görüştükçe de yaralı ceylan gibi gezeceksin. Ne söylememizi bekliyosun. Önce onunla yani sana zarar veren celladınla görüşmeyi keseceksin ki kendin için bişeyler yapmış olacaksın. sonra yardımcı olacağız yaşadığın süreçte biz de..

Hayatınızdan çıkarın bence. Bu adam bu saatten sonra ömrünüzden ömür alır, ömrünüze ömür katmaz.

Hayır görüşmüyorum artık denedik olmadı diyerek ayrıldı benden o zamandan beri de yüzyüze hiç görüşmedik.

Ayrıldıktan sonra her dam yanındayım sıkıntın olursa dara düşersen mutlaka bana ulaş diye mesaj attı cevap vermedim ara ara nasılsın birşeye ihtiyacın var mı diye yazıyor cevap vermiyorum. Ben artık onu geri de istemiyorum. Sanırım ifade edemedim kendimi yaşadıklarımı hatırlıyorum yaşattıklarını ve şimdi ara ara attığı mesajları benimle halen oynuyor olduğunu düşünüyorum açıkcası. İnsan hiç tanımadığı birilerinden fikirler alınca göremediklerini görüyor nerde takılıp kaldığını anlayabiliyor

Görüşüyormussun madem yapacak bişey yok. Görüştükçe de yaralı ceylan gibi gezeceksin. Ne söylememizi bekliyosun. Önce onunla yani sana zarar veren celladınla görüşmeyi keseceksin ki kendin için bişeyler yapmış olacaksın. sonra yardımcı olacağız yaşadığın süreçte biz de..
2 aydır hiç görüşmüyorum tüm iletişimimi kestim. Şimdi istediğim dimdik hayatıma devam edebilmek aldığım yaraları mümkün olan en kısa sürede iyileştirmek

2 aydır hiç görüşmüyorum tüm iletişimimi kestim. Şimdi istediğim dimdik hayatıma devam edebilmek aldığım yaraları mümkün olan en kısa sürede iyileştirmek
iyileşecek merak etme. Görüşmediğin her an atmış olduğun koca bir adımdır. Sakın kendine yenilip gittiğin o yolu geri dönme.
Psikolojik destek alabilirsin. Böyle durumlarda inanılmaz faydalı oluyor. 2 ay henüz yeni.. birazcık daha zaman geçsin bugünden çok daha iyi en önemlisi çok daha güçlü olacaksın. Şimdi çok sağlıklı düşünemiyosun. Eminim mazini güzel günleriyle hatırlıyosun. Hafızan sana tuzak kuruyor, kötü günler çok gelmiyor aklına. Keşkelerle dolu cümlelerin şu an. Şu an sağlıklı düşünmek için yeterli seviyeye gelemedğinden oluyor bu. Ama hepsi geçecek. Buna inan. Yine söylüyorum psikolojik destek işini çok daha çabuklaştırıp, kolaylaştırabilir. Ama eminim sen tek başına da gelebilirsin bunun üstesinden. Sadece kendine zaman ver..

iyileşecek merak etme. Görüşmediğin her an atmış olduğun koca bir adımdır. Sakın kendine yenilip gittiğin o yolu geri dönme.
Psikolojik destek alabilirsin. Böyle durumlarda inanılmaz faydalı oluyor. 2 ay henüz yeni.. birazcık daha zaman geçsin bugünden çok daha iyi en önemlisi çok daha güçlü olacaksın. Şimdi çok sağlıklı düşünemiyosun. Eminim mazini güzel günleriyle hatırlıyosun. Hafızan sana tuzak kuruyor, kötü günler çok gelmiyor aklına. Keşkelerle dolu cümlelerin şu an. Şu an sağlıklı düşünmek için yeterli seviyeye gelemedğinden oluyor bu. Ama hepsi geçecek. Buna inan. Yine söylüyorum psikolojik destek işini çok daha çabuklaştırıp, kolaylaştırabilir. Ama eminim sen tek başına da gelebilirsin bunun üstesinden. Sadece kendine zaman ver..
Teşekkür ederim ne güzel yazmışsınız sizlerin ilgisi ile yalnız olmadığımı bir kez daha iyi anlıyorum Allah razı olsun. Şu an destek için maddi yeterliliğğm yok sorumluluklarım ve önceliklerim var malesef desteğiniz için tekrar teşekkür ederim.

Back
X