Göz Çevresi Bakımı gözaltı çöküklüğü ve damarlanmalar.

byzmtm

Guru
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
119
34
298
35
Karabük
Bu sıkıntılar gerçekten aşırı derecede moralimi bozuyor artık kıyafetleri dağ ustime yakıstiramiyorum ne alaka derseniz 22 yasindayim fakat gozcevremdeki cokukluk 50 yaşındaki insanda yok. Aşırı çökük ve elmacık kemiklerime uzanıyor bi çöküklük . morluk damarlanmalar var ve gözümün kenarları bile kırmizi damarlarla dolu . gerçekten şaşırıyorum nasıl bi kadar sorunlu bir göz çevresi olabilir DİE . fotoğraf ta koyacaktım fakat beceremedim maalesef. Ne yapabilirim sizce nasılkurtilabilirim bi sıkıntılardan

kimsede yok galiba bu sıkıntılar. türümde tekim heralde arkadaşlar doktor olmanıza gerek yok yazmak için kendi düşünceleriniz, hatta ünlem ifadeleriniz bile olabilir. yeter ki tepki verin ya hu.:26:

bendede ayni arkadasim forumda okuyorum o bu ne iyi geliyor bulamadim..morluk cöküklük sislik bir taraftada hersey var anlayacagin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bendede ayni arkadasim forumda okuyorum o bu ne iyi geliyor bulamadim..morluk cöküklük sislik bir taraftada hersey var anlayacagin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim çok fena ama ya. yaşımı söylemeyip resmi koysam 50 dersiniz rahat. resmimi bi koyabilsem.beceremedim bi türlü. estatikle ancak diycem fakat onun hakkında da net bilgi alamadım. araştırıyorum sürekli. çökük çünkü o bölgenin doldurulması lazım başka çare yok

genetik maalesef. ben karadenizliyim, göz çevrem çukur ve ince derili, 25 öncesinden çizgilenmeler başladı bile. kaçış yok... bol su, düzenli uyku, iyi bir göz kremi dışında tek çare estetik müdahale. iyi bir gözaltı kapatıcısıyla kendinizi mutlu hissedeceğinizi düşünüyorum, sıkmayın canınızı. :)

çok tatlısın teşekkürler haklısın başka çözüm yolları bulamıyorum ben de. bi de hassasiyet hat safhada olunca ömrüm kapatıcı aramakla geçiyor:/ sen ne kullanıyosun acaba tavsiye edebileceğin bi ürün var mı?

gözaltı çöküklüğünü tamamen gizleyecek, dolgun gösterecek bir kapatıcı yok maalesef :/

ben şu an bourjois healthy mix kullanıyorum, sıradan bir kapatıcı. ama likit olmasına rağmen kuruduğunda pudralı görünüyor, çizgi çizgi olmuyor. bazı kapatıcılar pudrayla sabitlenmezse çizgilere dolabiliyor malum :- /

maybelline fit me kapatıcı, rimmel kapatıcı övülen ve uygun fiyatlı ürünler, çizgilenme yapmazsa ne ala, yaparsa da hafifçe pudrayla sabitlersiniz. keseyi biraz açarım diyorsanız dior ve lancome effacernes kapatıcı iyidir, mac pro long wear kapatıcı da övülüyor ama fazla kurutuyormuş, o kötü.

bu ürünler ortalama morluğunuz varsa sizi tatmin eder. ama aşırı morluk probleminiz varsa gözaltı kapatıcısından önce corrector denilen, morluğu silmeye yardımcı, turuncu renkte ürünler var. bunu çok az sürüp üstüne kapatıcı uygulayabilirsiniz, morluğu daha iyi kapatır. en meşhuru bobbi brown, resmi aşağıda.

morluğunuz aşırı değilse, sadece çukur bölgeyi daha aydınlık ve yüksek göstermek istiyorsanız ysl touche eclat, loreal lumi magique aydınlatıcı-kapatıcılar kullanabilirsiniz. highlighter pen diye de geçiyor bunlar. tipleri şöyle:

CNM BENDE 27 YAŞINDAYIM GÖZLERİMİN ALTI KAPKARA. ANNEM FINDIK CEVİZ YE DER HEP BENİ GMÖRÜNCE. İYİ BESLEN İYİ UYU DER. ASLINDA BUNUN GENETİK OLDUĞUNA BENDE KANAAT GETİRDİM. BABAM DA AYNI ÇÜNKÜÇ AMA FINDIK CEVİZ İYİ GELİYOR GERÇEKTEN. İYİ UYKU BOL SU. Bİ AKTARDA NAR ÇİÇEĞİ YAĞI VERDİ BANA. BİR HAFTA AKŞAM YATARKEN SÜR BAK GİDECEK DİYE. SÜRERKEN PARMAK UÇLARIYLA HAFİF HAFİF VURARAK YEDİRECEKSİN. BEN BİR KAÇ GÜNDÜR SÜRÜYORUM AMA İŞİN KÖTÜ YANI BU BİR ÇOK NEDEN İLE OLDUĞU İÇİN ASLINDA NEDENİ BULUP ONU ORTADAN KALDUIRMAK LAZIM. MESEŞLA UKUSUZLUK YA DA DENGESİZ BESLENME YA DA YORGUNLUK. YADA BAKIMSIZLIK VB.. BELİRLEDİKTEN SONRA ÇÖZÜM ÜRETMEK DAHA DOĞRU OLUR HERHALDE

Göz altlarim benim sonradan cökmüştü. Son iki yıldir çok mutluyum cunku bu iste uzman bir doktora doldurttum. Isik dolgusu degil. Hyaluranic asitle doldurdu. Goz yasi olugunu ve elmaciklara dogru alt kismin birazini. Uc ayda bir uc seans gittim. Bir yili askindir seans tekrarlamaya ihtiyac da duymadim. Boyle bi kac seans tekrarlayinca uzun sure kaliciligini koruyor. Hatta yenilemek icin bir seans ta artik yeterli oluyor. Dolgu morluklari ciddi derece de azaltiyor. Dolgun gozalti daha canli ve daha acik renk duruyor cunku. Dr Ali Aydin. Beylikduzunde klinigi var. Allah ondan razi olsun. Her turlu övgüyü hakediyor. Seans ucretine gelince inanilmaz yardimci. Korkutucu fiyatlarla karsilasmazsiniz.

Benimde goz altlarimda ayni sorun var isik dolgusunu arastirdim ama cogu kisi tavsiye etmiyo diger mudahelelerde genelde ince damar cizgileri icin. Ama bizim asil sorunumuz cokukluk. Orayi doldurma yollari hakkinda baska bilgisi olan varsa paylassin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…