• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gozaltı çöküklüğü

reklamları dinlediniz..sizin yüzünüzden dünyanın parasını bayılıyoruz işe yaramayan yöntemlere günahtır ,yazıktır.inanmayın gözaltı dolgusu ışık bende 1 ayda eridi. sadece 1 ay .kaptırmayın paranızı.
Canim ya her goz altina birer kutumumu yapti yoksa bir kutuyu ikiye bolup yarim yarim mi yaptilar sana

yarım yarım sanırım çok dikkat etmedim,ama çok fazla eriyen okudum yorumlarda ..yine de isterseniz bir de siz yaptırın bakalım siz de ne olacak :)

yarım yarım sanırım çok dikkat etmedim,ama çok fazla eriyen okudum yorumlarda ..yine de isterseniz bir de siz yaptırın bakalım siz de ne olacak :)
Dün nasobial bölgeye dolgu yaptırdım göz altına yetmedi ama bi tık yapmaya çalışıldı şimdilik hafif şişlik var belli olmyor gecen yıl yarı kalıcı dolgu yaptırdım 8 ay anca gitti bakalım bu nekadar gidicek

Ben 10 gun once yaptirdim zaten canim
Simdilik sorun yok ama soyledikleri gibi 1-1.5 yil gidicegini dusunmuyorum

Bendede kilo verdikten sonra yuzumde ve goz altlarimda cokme oldu.yaklasik 1 ay kdr once yaptirdim teosyal redencity2 cok memnun kaldim

Canim goz alti isik dolgusu yaptirdim cokukleri dolduruyor ve morluklara iyi geliyor ben memnunum

Benimde bugun tam 2 hafta oldu ve cok sukur dolguda sikinti yok ama igne yapilan yerler hala biraz mor ve hafif kabarik .oda benim asiri hassas cilt yapimdan heralde. Ben sunu soylemek isterim goz alti morluguna isik dolgusu hic ise yaramiyormus dr um oyle dedi fakat cokukluge dolgunluk verdigi icin morlukta azaliyor. Yani sunu diyorum cokuklugu olmayan sadece morlugu olan bosuna yaptirmasin.iyi bir markanin goz cevresi kremi aydinl8k verici etkisiyle biraz daha morlugu aciyor. Ben 1 haftadir lancom goz cevresi kullaniyorum . Begendim gibi

Back
X