- 29 Mayıs 2019
- 1
- 0
- 6
- 41
- Konu Sahibi kelime_oyunu
-
Merhaba, memnun kaldınız mı ben çok kararsızım. Hem maddı olarak zorluyor. Birikim yapıp yaptırmak istiyorum. Ama ihtiyacım var. Göz altlarım özellikle. Süreci biraz anlatır mısınız ve hala erimedi mi? Teşekkür ederim.Merhaba, doktor tavsiye edemem, bilmiyorum ama dediğiniz iki işlem de yüzünüzü güldürecek işlemler. Benim doktorum ışık dolgusu değil, normal dolgu tercih etti bende göz altı için, hayatımda yaptırdığım en doğru işlemlerden biri idi. Keza ağız kenarı dolgusu da direkt yaşi küçülten nokta atışı bir işlem.
Nizobial cizgiler icin dolgu yaptirdim bende.1 yil sonunda erimeye basliyor yaptiranlardan biliyorum bende daha benimki yeni sayilir 3 4 ay oldu bir sorunum yok.Istanbulda degil ankarada mehmet akgune yaptirdim. Istanbula gore burda fiyatlar daha uygun geldi ordada cok arastirma yapmistim.Merhaba gözaltı ışık dolgusu ve nazolabial kırışıklığım (burun kenarından dudak kenarına inen mimik çizgisi) nedeniyle bir doktor arayışı içerisindeyim..lakin daha önce böyle bir deneyimim olmadıgından doğal durmayacağı konusunda korkularım var..
Biraz araştırma yaptım 1-1,5 sene kalıcılığı olduğu yazıyordu ama deneyimleyen arkadaşlar varsa gerçeklik payını öğrenebilir miyim..Ne kadar süre dayanıyor diye:)
Birde İstanbul Avrupa yakasında memnun kaldığınız doktor tavsiyesi rica edebilir miyim
ışık dolgusu mı yaptırdınız tam anlayamadım. Bende düşünüyorum araştırıyorum ama aklım çok karıştı. Yöntem ve doktor konusunda..Nizobial cizgiler icin dolgu yaptirdim bende.1 yil sonunda erimeye basliyor yaptiranlardan biliyorum bende daha benimki yeni sayilir 3 4 ay oldu bir sorunum yok.Istanbulda degil ankarada mehmet akgune yaptirdim. Istanbula gore burda fiyatlar daha uygun geldi ordada cok arastirma yapmistim.
Nazolabial bolgeye dolgu yaptirdim Mehmet Beye.Isik dolgusunu da bir erkek hastasina yaparken izlemistim sosyal medyadan ama yaptirmadim henuz.ışık dolgusu mı yaptırdınız tam anlayamadım. Bende düşünüyorum araştırıyorum ama aklım çok karıştı. Yöntem ve doktor konusunda..
Merhaba gözaltı ışık dolgusu ve nazolabial kırışıklığım (burun kenarından dudak kenarına inen mimik çizgisi) nedeniyle bir doktor arayışı içerisindeyim..lakin daha önce böyle bir deneyimim olmadıgından doğal durmayacağı konusunda korkularım var..
Biraz araştırma yaptım 1-1,5 sene kalıcılığı olduğu yazıyordu ama deneyimleyen arkadaşlar varsa gerçeklik payını öğrenebilir miyim..Ne kadar süre dayanıyor diye:)
Birde İstanbul Avrupa yakasında memnun kaldığınız doktor tavsiyesi rica edebilir miyim
Merhaba doktorunuz kimdi acabanazolabial çizgilerime ve ağız kenarından çeneye doğru gelen kısmı dolgu yaptırdım. restylane diye bir marka. doktor kötü bir uygulama yaptı. sertlik ve şişlik oluştu. özelikle bir taraftaki şişlikte sıcaklık ve belli belirsiz bir ağrı var. yaklaşık bir ay oldu. erittirmek istiyorum ama bundan da korkuyorum. bu dolgu maddesini uygulatıp sorun yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?