Göz Çevresi Bakımı gözaltı morluğu için kamuflaj palet

klbkbr

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
1.689
1.155
333
benim genetik gözlatı morluklarım var ve makyaj konusunda da cidden beceriksizim. benim malzemelerimle arkadaşlarım bana makyaj yapıyorlar süper oluyor ben yapıyorum hiç yapmamışım gibi :l bir yeteneksizliğim var ama ..:S
Neyse kızlar bu lanet morlukları kapatmak için yeşil turuncu veya sarı gbi bazlar kullanmamız gerektiğini okudum/gördüm ve araştırma yaparken bir palet buldum.çinde mor yeşil somun aydınlatıcı ve kapatıcı bir arada.
böyle bir ürün kullanan var mı ?

benim genetik gözlatı morluklarım var ve makyaj konusunda da cidden beceriksizim. benim malzemelerimle arkadaşlarım bana makyaj yapıyorlar süper oluyor ben yapıyorum hiç yapmamışım gibi :l bir yeteneksizliğim var ama ..:S
Neyse kızlar bu lanet morlukları kapatmak için yeşil turuncu veya sarı gbi bazlar kullanmamız gerektiğini okudum/gördüm ve araştırma yaparken bir palet buldum.çinde mor yeşil somun aydınlatıcı ve kapatıcı bir arada.
böyle bir ürün kullanan var mı ?

ilk kez şimdi duydum bu ürünü kullanmadım yani hiç ama gözaltı kapatıcılardan alabilirsin onu kullanması kolay makyaj içinde videolar var çok güzel araştır istersen nasıl süreceğin falan açıkca anlatılıyor

bazlar ne demek arkadasim..ve o dediginin ismi neymis nerde alinir internettenmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kapatıcı kullanıyorum ama yeterli olmuyor yani yüzüme bakınca yine gözaltı morluklarım dikkat çekiyor ve canımı çok sıkıyor :( oriflame mac flormar gibi birçok markaların böyle mor turuncu yeşil tonlu kapatıcıları var. onu kullanıp memnun olan var mı ??

Back
X