sagol arkadasim :) evet sorusturdumda k vitaminini gördüm mesela, digerleerinide bulabilirim insallah...tek k vit. ile yapsam nasi olur bilmiyorum....hayır canım ampul dedikleri hani şu iğne şişeleri olur ya küçük işte ona diyolar yani b vitaminin sıvısı iğne olarak vurulanı..
kolay geldi, mayayi bende duymustum, kasiga konduguna göre sivi maya bu...hamur mayami yoksa..?bilmiyorumkismile
Bu sabahda kalktığımda yine sürdüm buğday yağımı ve öğlen sadece maya ve sütle bi maske yapıp gözlerimde yaklaşık yarım saat beklettim.
Aylardır uğraşmama rağmen ilk kez maya morluklarımı bu kadar açtı. Normalde göz çevresine herkes 1çay kaşığı maya, 1 çay kaşığı süt ve 1 çay kaşığ bal ile yapıyor. Ben de daha önceden öyle yapıyordum. Hem bal göz çevremi besler diye. Ama bu sefer sadece 1 çay kaşığı mayaya sadece 2-3 damla süt koyarak yaptım. Baya koyu kıvamlı oluyor ama inanın çok iyi geldi. Bir de böyle denemenizi tavsiye ederim. Üstüne de yine buğday yağımı sürdüm.
:
canım benimde göz altlarım mor bana patates çok iyi gelio ince dilimini gözüme koyuyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?