Gözaltımdaki derin kırışıklıklar

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.765
1.144
698
Ankara
30 yaşındayım ve göz altlarımda derin çizgiler var. Estetik cerrahide bunun düzeltilmesi için herhangi bir operasyon/operasyonlar var mı? Plastik cerrahide bu sorunun giderilmesi için kullanılan yöntemler nelerdir? Ben hangisini seçmeliyim? Yardımcı olursanız çok ama çok mutlu olurum.

30 yaşındayım ve göz altlarımda derin çizgiler var. Estetik cerrahide bunun düzeltilmesi için herhangi bir operasyon/operasyonlar var mı? Plastik cerrahide bu sorunun giderilmesi için kullanılan yöntemler nelerdir? Ben hangisini seçmeliyim? Yardımcı olursanız çok ama çok mutlu olurum.
Botox yaptırın eğer torbanız varsa yada deri fazlalığı cerrahi işlem gerektirir

Bende bunu merak ediyorum goz alti ameliyatlarina baktigimda cizgilere pek etki etmiyor baska bir cozum varmi merak ediyorum

Botox yaptırın eğer torbanız varsa yada deri fazlalığı cerrahi işlem gerektirir
botoxla gözlerimin hayretle bakıyormuş gibi gergin bir ifade almasından korkuyorum. Oluyor ya öyle görüyoruz sosyal medyada falan. ifademin bozulmayacağı bir müdahale istiyorum, nasıl bir yöntem bu isteğimi karşılar acaba?

Evet karşılar ama sahte ürün ve işin ehli olmayana yaptırmayın İstanbuldaysanız Fahit Burak var akapunktur ve medikal işinde uzman biri sahte ürün kullanmaz

Back
X