Göz Çevresi Bakımı gözaltlarına lazer yaptıran varmı ???

gzmhnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
12
0
86
Arkadaşlar ben Ankara da yaşamıyorum ama gözaltına medlite c6 veya fraksiyonel lazer diye iki tür lazer yapıldığını duydum. Bir seans gittim ama ailem ve arkadaşlarım beni desteklemiyor daha fazla morarır veya kırışıklık yaparsa diye söyleniyorlar. Lazerle morluklarından kurtulan var mı lütfen yardım edin çünkü bu iş bana maddi manevi çok yük olacak ((

Göz altına fraksiyonel lazer değil ama Özkaya Tıp Merkezinde göz altı peelingi yaptırdı benim ablam. çokda memnun kaldı. ordada var bu dediğin lazerden ama ordaki doktor gözaltına peeling daha uygun hassas deri çünkü demişti. bide
orayla görüş istersen. kızılayda güvenpark dolmuş duraklarının karşısı =)

85arzu
duygu0609
cansu060
aysun0683

Erkek olmana rağmen kadın olarak işaretle, 4 tane üyelik al ! hassas deri he ? reklam konusunda da biz hassasız

Bu ne perhiz ? bu ne lahana turşusu....

Cok tesekkur ederim yazdgn icin zaten bu lazer iyice korkutmaya basladi beni soyledigin yere gidecem umarm sonuc alrm

ya ben çok araştırıyordum kremlere çok para da verdim artk yapack bişeyim kalmadi lazer denemeye karar verdm.. iki seans gittim su ana kadar hic degisiklik yok atışların çok derine inmedigi ve gozume zarar vermeyeceği düşüncesiyle devam etmeye çalışıyorum.. bi umutlanıyorm bi olmayacağını düşünp duruyorm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…