Çocuk Hastalıkları gözde akıntı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sempatik06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
367
4
46
Konya
selam kızlar 6 aylık bır bebegım var ıkı gundur gözunde tek gözünde akıntı var.....çapaklanmıstı bende sıldım kızardı sonra alt kısmı gözünün ....ne olabılır ?sureklı aglıyor gıbı tek gözü akıyor yavrumun....üşütmüsmüdür yada mıkrop mu kaptırrdım acaba?ne yapabılırım gecmesı ıcın yardım edersenız sevınırım....tesekkurler

korkacak bisey yok ya üsütmüstür yada mikrop kapmıstır...doktorlarda söyler cay pansumanı diye..ama tabi sen gene dr a göster gecmiş olsun telaslanma ..

bebeğinizin göz kanalları tıkalı olabilir çapaklanma oluyorsa. en güzeli yakın zamanda bir doktora götürün

bebeğinizin göz kanalları tıkalı olabilir çapaklanma oluyorsa. en güzeli yakın zamanda bir doktora götürün

korkacak bisey yok ya üsütmüstür yada mikrop kapmıstır...doktorlarda söyler cay pansumanı diye..ama tabi sen gene dr a göster gecmiş olsun telaslanma ..
tesekkur ederım arkadaslar bugun daha ıyı ılık suyla pansuman yaptım...cayı da deneyecegım sagolun

Back
X